|
Arkadaşlar herkese hayırlı ve sağlıklı günler dilerim. Google'da aramama rağmen bilgi bulamadığım bir durumu , öğrenebilmek açısından forumda tecrübeli arkadaşlardan destek almak amacıyla açıyorum 2019 Yılında, İtalya'dan satın aldığım iPhone 11 Pro Max telefonumu 2020 yılında pasaportuma kayıt ettirdim. Bugüne kadar telefonumu sorunsuz kullanıyordum ancak bugün bir kızgınlıkla telefonumu paramparça ettim. Şuan ekranda hiç bir görüntü yok, WhatsApp üzerinden bildirim gelince telefon tepki veriyor ancak arama sırasında telefon ulaşılamaz gözüküyor. Telefonumun kaydını sildirip , tekrar yurtdışından bir telefon satın aldığımda, yeni kayıt yapabiliyor muyum ? Yoksa 2023 'ün 1 Ocak tarihine kadar pasaport kaydını beklemek durumunda mıyım ? İlgili Regülasyona erişemedim. Bilgi verebilecek varsa sevinirim. Sevgiler. |
|
YOUTUBE ve INSTAGRAM SAYFALARIMA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ PlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhan Donanım Tercihlerim Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo MobileApple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı