-silinebilir. (silme tuşu yok) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 7 Ekim 2021; 3:51:54 > |
Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen (69. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yıldız shuriken gibi olmuş. birine batmasa bari sevinç anında
-
Fotoğraf makinesi serbest mi yasak mı tam çözemedim bilen var mı ? Lensli makine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yasak maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bayıldım açıkçası
-
Djler falan olacakmış konser vs ama hava nasıl olacak asıl olay o
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2005-2006 da gittiğimde normal kompakt kamera (dijital fotoğraf makinesi) tamamen serbestti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Ekim 2021; 8:51:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 gün de yağmurlu gözüküyor hatta cumartesi bayağı yoğun bir yağış var. Umarım bir mucize olur ve güneş açar birden
-
artık insanlar telefonlarından fotoğraf çekebildiği için profesyonel kameraları yasaklıyorlar. para geliri elde edilmemesi adına sanırım, ki bence çok saçma.
-
Hepsiburadada aylık 9.90a düşmüş. Elinde yoksa bak istersen. :)
Bu verecekleri kodlar muhtemelen trendyol alışverişlerinde ücretsiz geliyordu. 1-2 tane ben de kullandım. Her defasında yeni hesap açmak lazım bunlar için. Eski hesaplarda geçmiyor bunlar ama güzel fırsat alınabilir
-
Yoo ben kullanıyorum :)
-
Türkiye GP cuma gününden itibaren s sport 2'de şifresiz yayınlanacak.
açık alan 2 için bileti olan var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
stubhubdan sattım valla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdRenaLime -- 7 Ekim 2021; 0:30:18 > -
-
Cuma günü sabihadan piste geçecek olan varmı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X