Şimdi Ara

.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
886
Cevap
72
Favori
123.358
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kampanya kaydedilmiştir yazıyor, profilde katıldığım kampanyalar kısmından, kampanyaya düzgün katıldıysanız görebilirsiniz. Bazen kodlar geçersiz oluyor, bende öyle oldu, farklı kod denedim düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer kampanya kaydedilmiş ise, tam bana göre alanında kampanyayı görebiliyor olmanız lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul karti online eşleştirmenin yolu var mı zamanında İstanbul'a gittiğimde aldığım kart duruyormuş onu eslestiriyim diyordum

• Kart eşleştirdim alışverişi normal kredi kartıyla yaptım 10 money gelecek mi şimdi? Gelirse ne zaman gelecek?

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    En erken Yarin sabah 9da en gec yarin gun icinde gelir
  • marlena M kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• @Shovel Knight yok maalesef.

@serin_su842var, yeni kod alıp onunla denemek :)

• İstanbul kartımı ilk kez Money kartımla eşleştirdim.

35 TL'lik ürün alarak kasaya gittim.

İstanbul kartımı eşleştirdiğim Money kartımın tanımlı olduğu telefon numarasını kasiyere söyledim.

10 TL 25/10 indirimi düştükten sonra 25 TL ödeme yaptım.

Alışverişimin üstünden 48 saatten fazla zaman geçmiş olmasına rağmen 25/10 kampanasının 10 TL Money'i yüklenmedi.

Ne yapmak lazım?

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Musteri hizmetlerini arayip kayit actirin, bana o sekilde yatti.
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt

müşteri hizmetlerini arayarak kayıt oluşturun, bir de istanbulkartınızı kontrol edin, 10 moneyi bazen istanbulkarta aktarıyolar.

• Merhabalar, 27 küsür TL lik bir alışveriş yaptım bugün. Migros'a gitmeden önce de hesabımı İstanbulkart ile eşleştirdim müşteri hizmetlerini arayıp. Mağazada Ice Tea - Fruko 20 TL alışverişe 5 TL money kampanyası vardı. 20 TL si içecek olan toplamda 27 TL ödediğim bu alışverişe kaç money kazanırım ? (10 TL Money kodu hesabıma ekli, 25 e 10 TL indirim kodu ise ekli değildi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Notrinova -- 16 Mart 2021; 15:0:37 >
  • Notrinova N kullanıcısına yanıt

27 tl ödeme yaptıysanız 15 money

• Bir önceki kampanyada İstanbul kartımı Money kartıma tanımlamıştım ve 25/10 money kazanmıştım. Şimdi ise facebook kodunu alıp, uygulamadan ekledim. Tekrar 25/10 money kazanırmıyım? Bu şekilde alışveriş yapıp kazanan oldu mu?

Teşekkürler

• Yarın da geçerli dimi? Bir de sadece telefon numarası söylemek yeterli mi kasiyere indirim için. Telefon eşimin ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M i M

Yarın da geçerli dimi? Bir de sadece telefon numarası söylemek yeterli mi kasiyere indirim için. Telefon eşimin ama.

İki sorunuzun da cevabı evet hocam.

• Müşteri Hizmetlerini İstanbul Kart eşleştirmesi için aradım. Kartınız zaten eşleşmiş dedi. Önceki dönemlerde eşleştirme yapmıştım sanırım.
  • Bugün sanal marketten alışveriş yaptım. Kredi kartından 30 TL çekildi. Ancak uygulamada görünen 25/10 money kampanyasınin üzerinde "yararlandıniz" şeklinde açıklama görünmüyor. Sebebi ne olabilir?

Not: geçen ay olan kampanyadan 10 money kazanmıştım. İstanbul kart eşleşmesi de yapmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: ediz_mercan

Bugün sanal marketten alışveriş yaptım. Kredi kartından 30 TL çekildi. Ancak uygulamada görünen 25/10 money kampanyasınin üzerinde "yararlandıniz" şeklinde açıklama görünmüyor. Sebebi ne olabilir?

Not: geçen ay olan kampanyadan 10 money kazanmıştım. İstanbul kart eşleşmesi de yapmıştım

İndirimler anlık yararlandınız şeklinde görünürken moneyler yattığında o şekilde görünür hocam.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.