Kampanya kaydedilmiştir yazıyor, profilde katıldığım kampanyalar kısmından, kampanyaya düzgün katıldıysanız görebilirsiniz. Bazen kodlar geçersiz oluyor, bende öyle oldu, farklı kod denedim düzeldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
.. (5. sayfa)

-
-
eğer kampanya kaydedilmiş ise, tam bana göre alanında kampanyayı görebiliyor olmanız lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul karti online eşleştirmenin yolu var mı zamanında İstanbul'a gittiğimde aldığım kart duruyormuş onu eslestiriyim diyordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart eşleştirdim alışverişi normal kredi kartıyla yaptım 10 money gelecek mi şimdi? Gelirse ne zaman gelecek?
En erken Yarin sabah 9da en gec yarin gun icinde gelir -
Teşekkürler hocam
-
@Shovel Knight yok maalesef.
@serin_su842var, yeni kod alıp onunla denemek :)
-
İstanbul kartımı ilk kez Money kartımla eşleştirdim.
35 TL'lik ürün alarak kasaya gittim.
İstanbul kartımı eşleştirdiğim Money kartımın tanımlı olduğu telefon numarasını kasiyere söyledim.
10 TL 25/10 indirimi düştükten sonra 25 TL ödeme yaptım.
Alışverişimin üstünden 48 saatten fazla zaman geçmiş olmasına rağmen 25/10 kampanasının 10 TL Money'i yüklenmedi.
Ne yapmak lazım?
-
Musteri hizmetlerini arayip kayit actirin, bana o sekilde yatti. -
müşteri hizmetlerini arayarak kayıt oluşturun, bir de istanbulkartınızı kontrol edin, 10 moneyi bazen istanbulkarta aktarıyolar.
-
Merhabalar, 27 küsür TL lik bir alışveriş yaptım bugün. Migros'a gitmeden önce de hesabımı İstanbulkart ile eşleştirdim müşteri hizmetlerini arayıp. Mağazada Ice Tea - Fruko 20 TL alışverişe 5 TL money kampanyası vardı. 20 TL si içecek olan toplamda 27 TL ödediğim bu alışverişe kaç money kazanırım ? (10 TL Money kodu hesabıma ekli, 25 e 10 TL indirim kodu ise ekli değildi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Notrinova -- 16 Mart 2021; 15:0:37 > -
27 tl ödeme yaptıysanız 15 money
-
Bir önceki kampanyada İstanbul kartımı Money kartıma tanımlamıştım ve 25/10 money kazanmıştım. Şimdi ise facebook kodunu alıp, uygulamadan ekledim. Tekrar 25/10 money kazanırmıyım? Bu şekilde alışveriş yapıp kazanan oldu mu?
Teşekkürler
-
Yarın da geçerli dimi? Bir de sadece telefon numarası söylemek yeterli mi kasiyere indirim için. Telefon eşimin ama.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: M i M
Yarın da geçerli dimi? Bir de sadece telefon numarası söylemek yeterli mi kasiyere indirim için. Telefon eşimin ama.İki sorunuzun da cevabı evet hocam.
-
Müşteri Hizmetlerini İstanbul Kart eşleştirmesi için aradım. Kartınız zaten eşleşmiş dedi. Önceki dönemlerde eşleştirme yapmıştım sanırım. -
Bugün sanal marketten alışveriş yaptım. Kredi kartından 30 TL çekildi. Ancak uygulamada görünen 25/10 money kampanyasınin üzerinde "yararlandıniz" şeklinde açıklama görünmüyor. Sebebi ne olabilir?
Not: geçen ay olan kampanyadan 10 money kazanmıştım. İstanbul kart eşleşmesi de yapmıştım
quote:
Orijinalden alıntı: ediz_mercanBugün sanal marketten alışveriş yaptım. Kredi kartından 30 TL çekildi. Ancak uygulamada görünen 25/10 money kampanyasınin üzerinde "yararlandıniz" şeklinde açıklama görünmüyor. Sebebi ne olabilir?
Not: geçen ay olan kampanyadan 10 money kazanmıştım. İstanbul kart eşleşmesi de yapmıştım
İndirimler anlık yararlandınız şeklinde görünürken moneyler yattığında o şekilde görünür hocam.
-
Bilgilendirme için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X