Şimdi Ara

D-SMART KULLANANLAR MEMNUN MU? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
1
Favori
84.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün eve almışlar bizimkiler sunny d-smart ı. d-smart tan önce kullandığımız Benjamin dsr-8000 in yanında dsmart ın makinasından resmen nefret ettim. satan firma sunny in d-smart makinaları arasında en hızlı kanal geçişi ve en temiz ses-görüntülü olduğunu söylemiş ancak benjamin le kıyaslayınca

-menü rahatlığı
    -kanal geçişi
    -kanal düzenlemesi (d-smartta yok bile)
    -ses ve görüntü kalitesinde

d-smart benjaminin eline su dökemez bunu söyleyebilirim.

tek güzelliği epg sinin düzgün çalışması ve yazılım yükleme angaryasının otomatik olması.

onun dışında kanal düzenlemesi berbat. dedim babama "iade et ne bu çok uyduruk falan" diye, kabul etmedi.

ben resmen d-smarta gıcık olmuş durumdayım.

sadece normal uyduda seyrettiğim discovery e arada bir şifre konuyor o yüzden d-smart a katlanıyorum. ilerde inşallah yazılımda vs.düzenleme yaparlar, bu gidişle atarım ben bu makinayı camdan

reklamın tam tersi gerçekleşir. istediğim kanala gitmek için 50 kere tuşa basıyorum ki zaten kumandası da iğrenç dizayn edilmiş. menü tuşunun taa bir km uzağına geri tuşu mu konur? ok tuşunun yanlarındaki 4 yönlü tuşa kanal ve ses koysalar ellerine mi yapışırdı aca gitmişler aşağıya alakasız ve kullanımı zor yerlere kanal ve ses tuşları koymuşlar. dizayn eden kişi de ergonomi bilgisi yok sanırım. kumanda da kolum kadar bu da ayrı bir gıcık olma sebebi.

ne kadar uyuz olduğu yazıları okuyarak ya da sadece

bakarak anlayabilirsiniz

• arkadaslar uefa cupası ve sampiyonlar ligi ön eleme deplasman maclarinida d-smart yaynlıcak bilgisini olan arkadaslar varsa cevap verebilirlerse cok sevinirim simdiden tesekkürler.....
  • evet d smart yayınlıyacak. ben aldım memnunum. yeni alan arkadaşlar müşteri hizmetlerini arayıp versiyonlarını güncellesinler. bunlar da kanallar,

1 Promo
    2 Moviesmart
    3 Moviesmart 2

4 Comedysmart
    7 Dplus
    8 Dyesilcam
    9 Dmax
    10 Dcocuk
    11 Kanald
    12 Showtv
    13 Star
    14 Atv
    15 Trt1
    16 Kanal7
    17 Samanyolu
    18 Fox
    19 Cnnturk
    20 Ntv
    21 Habertürk
    22 Discovery
    23 Animal
    24 Discovery Civilization

25 Discovery Science

26 Discovery Travel & Living

27 World Fashion

33 Cnbc-E
    34 E2
    35 Cine5
    36 Kanal1
    37 Business Channel

38 Kanalturk
    39 Tv8
    41 D Spor

42 Bjk Tv

43 Fb Tv

44 Gs Tv

45 Hipodrom Tv

46 Yaban Tv

47 Supersport
    49 Akıllı TV
    51 Dream
    52 Dreamturk
    53 Mtv Turk

54 Number1
    55 Powerturk
    56 Genç Tv

57 Viva
    58 Kral
    59 Tatlıses Tv

60 Tvt
    61 Trt2
    62 Flash Tv

63 Emlak Tv

64 Expo Channel

65 Tech Channel

67 Kanal A

68 Kanal B

72 Tgrt Haber

73 Sky Turk

74 Haber7
    75 Samanyolu Haber

76 Tv Net

78 24
    80 Ulusal Tv

81 Trt3
    82 Trt4
    83 Ata Tv

84 Gala
    87 D-Shopping

88 Shopping Tv

89 Fix Tv

91 Tv5
    92 Mehtap
    93 Mpl
    94 Mesaj Tv

95 Cem Tv
    101 Al Jazeera Ch

102 Al Jazeera Ch Eng

103 Al Jazeera Children’s Channel

104 Al Jazeera Documentary

105 Aztv
    106 Lider TV

111 Loca 1

112 Loca 2

119 Passion
    121 Karadeniz Tv

122 Çay Tv

123 Ordu Tv

124 Kaçkar Tv

125 Yıldız Tv

126 Tempo Tv

127 Kanal T (Türk TV)

128 Rumeli Tv

129 Kon Tv

130 Olay Tv

131 Doğu Tv

132 Ege Tv

133 Brt1
    134 Turkmeneli Tv

135 Başkent Tv

136 Istanbul Channel

199 Eurasiasat PROMO

201 Bbc World

202 Bloomberg Tv Europe

203 Euronews
    204 Voa TV

205 Russia Today

206 Tv5 Monde Europe

207 France 24 Français

208 Rai Futura/Doc

209 Rai Due

210 Rai News 24

211 Rai Sport Satellite

212 Rai Tre

213 Rai Uno

214 Rete 4

215 Tve Int. Europe

216 Trt International

220 Super RTL

221 Zdf
    222 Vox Schweiz

223 Channel1 Russia(Perviy Kanal Europa)

224 Ebc 1

225 Polsat 2

226 Tv Bulgaria

228 Adjara TV

229 Wind Int. Tv

230 Abu Dubai Tv Europe

231 Qatar TV

232 Saudi Arabian Tv 1 Satellite

233 Saudi Arabian Tv 2

240 Infinity
    241 Terra Nova

242 Tv8 Mont Blanc

250 Arete & Arte

251 Mare TV

252 Ert World

253 F Men

254 Family Life Tv

255 Fashion Tv Europe

256 Luxe TV

260 Dubai Sports Channel

261 Motori TV

262 Planeta Sport

263 Real Madrid Tv English

264 Sportitalia
    270 Rtl 2 Channel

271 Carpe Diem

272 Challenger TV

273 Music Box Ru

274 Rtr Planeta

275 Count Down Tv

276 Rtl 102.5 Tv

277 Number One Channel

350 Tv Dershane

500 Radyo D

501 Slow Turk

502 Cnn Turk Radyo

510 Power Xl

511 Number 1 FM

512 Show Radyo

513 Radyo 5

514 Radyo Viva

515 Radyo Klas

516 Radyo Nostalji

517 Kral Fm

518 Best Fm

519 Trt Radyo 1

520 Trt Tourist Radio

521 Trt Fm

522 Trt Gap Radyosu

523 Trt Radyo 3

524 Trt Radyo 4

525 Istanbul Fm

526 Radyo Mydonose

527 Voice Of Turkey

528 Tgrt Fm

529 Radyo Tatlises

693 Meltem Radyo

694 Radyo 7

• quote:

Orjinalden alıntı: ugur67

Dsmart la şampiyonlar ligi uefa maclarını discovery kanallarını animal planet yesilcam serisini izlersin..modul takılıo ama DT modul olmuo heralde.

şampiyonlar ligi maçları star tv'de. Sadece ön elemeleri d-smart'tan yayınlanacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: heykro

tolga-indirir arkadaş 600 ün üzerinde kanal var demiş,arkadaşlar bunu biraz daha açar mısınız? extradan 169 kanal eklendi demiş,bu doğru mu? gerçekten fazladan kanallar var mı?

600 ün üzerinde kanal var demedim.... kanal numaraları sıraylar gitmiyor d-smart ta..mesela 1-2-3-4-7-8-9 gibi atlaya atlaya gidiyor kanallar.. 600 meselesine gelince : kanal eklemek istediğinde eklediğin kanallar 600 numaralı kanaldan başlayarak sıralanıyor.
  • @kerembey

Ya kusura bakma ben bu aralar meşgulümde uğraşamıyorum yeni güncellememi var ? müşteri hizmetlerini neden arıyoruz? Bir de o yazzdığın kanlların yarısı bizdr yok....
  • Selam Dostlar,

Yurt disinda, komsu ulkelerin birinde calisiyor ve yasiyorum.

Halihazirda normal Slotlu (kart yuvali) bir uydu alici ile Turksat dan yayin yapan tum kanallari izleyebiliyorum.

Kendi uydu alicim varken yeni bir uydu alicisi almak ve onu yurtdisina tasimak istemiyorum.
    Slotlu Uydu alicimda gomulu modul yok, Modul alabilirim.
    Zaten biliyorsunuzdur standard Slotlu bir uydu alicisi 100 USD yi gecmez yani max. 130 YTL.

- Dsmart sadece modul veya kart satiyor mu?
    - DT sadece Modul veya kart satiyor mu?
    - DT ve DS nun kullandigi modullerin adlari tipleri nedir?
    Ornegin eskiden yani 1 yil oncesine kadar DT cyrptoworks modul kullanirdi.
    Hala ayni tip mi oyle ise elimde cyrworks modul de var.
    - Dsmart hangi uydudan yayin yapiyor.? Turksat dan mi?

Bildiklerinizi paylasarak yararli oldugunuz icin simdiden tesekkurler.
  • dsmartın amacı özellikle ilk kez uydu alacak olanlar olduğu için kolay kolay modül çıkarmaz boşa bekleme.
    dtde modullu üyelik mevcut
  • Başımda olan bir D-Smart problemini ileteyim.
    Hotbird ve Turksat olarak 2 çanak kurulumu yaptırdım ( LNB1:Turksat , LNB2:Hotbird )

Geldim tüm ayarları olması gerektiği gibi yaparak D-Smart kanallarını daha dogrusu Turksat'i izlemeye başladım ancak ne yaptımsa bir türlü Hotbird'den sinyal alıp kanal bulamadım, sonunda sorunu buldum, sorun bana kalırsa tamamen D-Smart kaynaklı bir sorun, keza LNB1'de takılı olan Turksat i çıkarıp sadece Hotbird'ü arattıgım zaman kanalları patır patır buluyorum. Ancak öyle garipki bu durumda daUYDU TARA seçeneği ile kanalları taratmaya başladıgımda %70-%80 lere geldiğinde "SINYAL YOK" uyarısı nedeniyle hotbird araması sonuçlanamıyor, Ok deyip mecburen ana menüye geri çıkmak zorunda bırakıyor ekran sizi.

Zaten LNB1'de Turksat takılı iken Hotbird'den hiç sinyal alamıyorum, nalet olsun

Bu arada sizde durum nedir, acaba sorun Diseq mi diye elimdeki eski diseq vardı bir tane onu denedim sorun devam etti değişmedi Evde ev telefonuda yok D-Smart ı arayamıyorum.

• dostum bunun nedeni receiver olabilir, benim 2 canagim var 1 tanesi turksata cevrili , 1 tanesi dijiturke , bu iki uydudan cikan kablolari tek kablo halinde eve indirip next receivera taktigimda, sadece turksat kanalari goruyordu , dijiturkun dcr receiverini aldigimda ise 2 uydunun kanallarida mevcut
  • yeni aldıysanız ve arada bir kanal geçişinde donma oluyorsa sürümü güncellemelisin.müşteri hizmetini arayınca senin güncelleme yapıp yapmana gerek olmadığını söylüyorlar versiyon numarana göre.
  • son 2 saattir kanal d, ntv ve star dışında çoğu kanal kapalı görünüyor görüntü falan yok. cnbce de film vardı dsmarttan izleyemedim kabloludan seyrettim.

sizlerde de öyle mi?
  • slm arkadaşlar forumu baştan beri okudum herkesin bir sorunu var bende terettüt ediyorum açıkçası benim merak ettiğim d smart avrupa kupası maçlarını verecekmiş benim şüpem bu adamlar bu kadar yatırımı yapıp yok kardeşim sizden para almıyoruz diyolarsa bu işte bir bit yeniği vardır bence bu benzetme garip olacak ama biliyosunuz fener başkanı aziz yıldırım biz teknik diröktörlerimizin arkasındayız diyor ya aynen o durum d- smart arkamıza geçip bizi destekliycek heralde işine gelmediğnde ise ben sizi kovuyorum yani para ödemeniz gerekiyor diyecek adım gibi eminim.
    ben yinede maçları seyretmek istiyorm bende d-türk var kartlı abonelık ayrıca lig tv var yine kartlı ayrıca uydu var catıda üç tane çanak var türksat hotbird ve eutelw3(D.TÜRK) yani ben daha ne alıyım bende bilmiyorum birde d smart alırsam ev kablo ve cihaz çöplüğüne dönecek sizden yardım rica ediyorum ben bunların tamamını uydu cihacımdan izliyorum yani tek cihazdan ben eğer bu uydumu değiştirip d smart alsam acaba d türk lig tv kartlarımla d smartıdaa aynı cihazdan seyredebilirmiyim bir bilen varsa yardım lütfeeeeeeen

• quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

son 2 saattir kanal d, ntv ve star dışında çoğu kanal kapalı görünüyor görüntü falan yok. cnbce de film vardı dsmarttan izleyemedim kabloludan seyrettim.

sizlerde de öyle mi?

Ya böyle durumlarda fişi çekip tekrar takınca düzeliyor....
  • Bence digiturk daha iyi aylık para verilmesinin nedeni çok fazla kanal olması bir çok kanalın Türkçe'ye çevrilmesi ama d-smartta böyle bir şey büyük ihtimalle olmayacak

d-smartın

film kanalları:
    movie smart
    movie smart 2
    comedy smart

çocuk kanalı:
    d-çocuk

belgesel:(bunlar başka dillerde)
    discovery
    discovery science
    discovery ...
    animal planet

DT nin

film kanalları:
    goldmax
    goldmax 2
    moviemax
    moviemax 2
    mgm
    türkmax
    comedy max
    dizi max
    hallmark ch.
    action max
    mymax
    salonlar

çocuk kanalları:(bunların hepsi türkçeye çevriliyor)
    jetix
    jetix play
    jojo
    baby tv
    disney channel
    nickelodeon

spor:
    fox sports
    eurosport
    extreme sport
    sailing channel
    eurosports 2
    espn
    fb tv
    lig tv
    tjk tv
    bjk tv

belgesel:
    national geo.
    national geo. wild
    zone reality
    crime & investigation network
    the history ch.
    iz tv

aradaki fark bu sadece kadar
    not:sadece o platforma ait kanalları yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrari_16 -- 29 Haziran 2007; 13:00:35 >

• Arkadaşlar dturk kullanıyorum, merak ettiğim dsmarttaki filim kanalları aynı dtürk'ünki gibi subtitle ve dil seçimi gibi olaylar oluyor mu ???

Bu benim için gerçektende önemli film izlerken.Ben kendi we sitelerindeki 'kumanda' bölümünü gezdiğimde kumandalarında her hangi bir dil ve altyazı seçeneği göremedim ????
  • quote:

bir kere fbtv ve bjk tv d-smart'ın. Öyle bi yazmışsın ki sanki d-smartta hiç spor kanalı yok

Spor kanalları :
    D-spor(Türkiye 2. ligi,Uefa,şl ön eleme) Supersport,Gs TV, Fb Tv, Bjk Tv,Tjk Tv (Yabancıları saymıyorum bile 'R.madrid tv. v.s')

Nickelodeon D-smart'ta da var..

Türkmax,dizimax,,bunlar film kanalı mı Onları karşılayan Dmax Dplus var,ayrıca Dyeşilçam var.

Belgesel kanallarından Discovery Channel ve Animal Planet Türkçe Ayrıca animal planet çok beğeniliyor,hayvan belgesel kanalı konusunda rakipsiz olduğunu düşünüyorum.

.. Yani kısacası ferrari_16 senin yaptığın milleti yanlış yönlendirmekten başka bişey değil.
    Digiturk aylık ücret alıyor,ve eğer 9.9 ytl'lik Dt alırsanız söylediğin kanalların %40 'ı yok!
    Ancak daha fazla vericeksin ki(28,35 v.s) Dt kanallarının hepsini izleyebilesin.

Ama bu hizmetlerin hepsi D-SMART'ta ücretsiz. Anladın

Ve arkadaşlar unutmayın ki D-Smart çok yeni bi platform,buna rağmen az zamanda baya ilerlediler.
    Ve daha bomba kanallar da gelicek.İki tane salon açıldı örneğin. Bu yüzden zamanla herşey yerine oturacak.

D-Smart almak isteyenler hiç tereddüt etmesin

• quote:

Orjinalden alıntı: Punkn Roll

quote:

bir kere fbtv ve bjk tv d-smart'ın. Öyle bi yazmışsın ki sanki d-smartta hiç spor kanalı yok

Spor kanalları :
    D-spor(Türkiye 2. ligi,Uefa,şl ön eleme) Supersport,Gs TV, Fb Tv, Bjk Tv,Tjk Tv (Yabancıları saymıyorum bile 'R.madrid tv. v.s')

Nickelodeon D-smart'ta da var..

Türkmax,dizimax,,bunlar film kanalı mı Onları karşılayan Dmax Dplus var,ayrıca Dyeşilçam var.

Belgesel kanallarından Discovery Channel ve Animal Planet Türkçe Ayrıca animal planet çok beğeniliyor,hayvan belgesel kanalı konusunda rakipsiz olduğunu düşünüyorum.

.. Yani kısacası ferrari_16 senin yaptığın milleti yanlış yönlendirmekten başka bişey değil.
    Digiturk aylık ücret alıyor,ve eğer 9.9 ytl'lik Dt alırsanız söylediğin kanalların %40 'ı yok!
    Ancak daha fazla vericeksin ki(28,35 v.s) Dt kanallarının hepsini izleyebilesin.

Ama bu hizmetlerin hepsi D-SMART'ta ücretsiz. Anladın

Ve arkadaşlar unutmayın ki D-Smart çok yeni bi platform,buna rağmen az zamanda baya ilerlediler.
    Ve daha bomba kanallar da gelicek.İki tane salon açıldı örneğin. Bu yüzden zamanla herşey yerine oturacak.

D-Smart almak isteyenler hiç tereddüt etmesin

Katılıyorum rahatlıkla dsmart alabilirsiniz loca kanallarıda yakında yayına başlayacak

• peki d-smart reciever ların lcd tv ler ile performansı nasıl ?
    benim bildiğim kadarıyla d-smart reciever ların component bağlantıları yok
    bir de ben uydu yayınını apartmanın ortak yayınından izleyecem ve çatıda çift çanak var.
    biri hotbird biri turksat
    d-smart da problem çıkmaz di mi ?
  • d-smart icin yeniden canak alacaksin
    aslinda yine ayni uydu kanallarini seyredeceksin ama
    ayni canaklara bu sefer 2 kati parayi, d-smart icin vermen gerekiyor.

Hasta GSli isen veya 2. lig yukselme gurubunda bir takimi tutuyorsan bilmem,
    yoksa 2si haric bir suru uyduruk kanal icin bir kac yuz milyonunu heder edeceksin

selamlar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.