Şimdi Ara

D-SMART KULLANANLAR MEMNUN MU? (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
1
Favori
83.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben d-smartı 2007-2008 arasında aldım şu anda çoğu kanal ücretli ücretsiz izlediklerim ise discovery channel kanalları ve animal planet fx moviesmart ve comedy smartı ücretsiz veriyor ben genellikle animal planet takılıyorum vede şu anda memnunum
  • Kampanya ile Aile paketi+spor paketi aldım. Yıllık 199 liraya (12 taksitle). Şu an memnunum Digitürkle kıyaslama yaparsak belgesel ve sinema kanalları daha güzel. Fakat yayını ingilizce izlemek isterseniz onunda alt yazı desteğini görmedim. Kanallar arası geçişte gayet güzel. Yayın kalitesi olarakta gayet güzel. Ama aynı filmi bir hafta boyunca 10 kere yayınlamaları çok kötü. Bir haftadan beri yıldız tozu(stardust) nu izliyoruz:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

arkadaslar bende d-smart almak istiyorum...ancak toplam ne kadar ucret vereceğim..?

aktivasyon ucreti-kurulum- canak ucreti-reciver + sectiğim paketin(aylık) ücreti ne kadar oluyor..(digiturk e bu sekilde uye oldum.39.90 TL-aktivasyon ucreti+ aylık paket ucreti.baska ucret ödemedim. 2 yıl sonunda da reciver kullanıcıya ait oluyor.)

benden baska ucret talep edeceklermi ve 2 yıl sonunda reciver aynı digiturk teki gibi kullanıcıya mı ait oluyor?

yardımcı olursanız sevinirim?

Ne kadar ücret ödeyeceğini ancak ALLAH bilir
  • AYDAN AYA GİRİS PAKETINE UYE OLDUM AYDA 12 TL COK MEMNUNUM DISCOVERY YESILCAM ANIMAL PLANET VE NTV TRT DEKI MACLAR SIFRESIZ GUNCELLEME KENDI YAPIYOR YAYIN KALITESI MUKEMMEL DAHA NE ISTENIRKI 12 TL 2 PAKET SIGARA PARASI REZIL OLMUYORUZ YOK SIFRE GIRDI DIYE MAC IZLEMEME YOK
  • TRT VE NTV 'ye dua edin o zaman ..

Onlar hisseyi kazanmasa yine izliyemeyeceksiniz.

Sözleşmede belgesel kanalları şifreli diyor ancak sözleşme yenileme zamanlarında birşey yaparlar diye düşünüyorum..

Ailede herkes alalım diyor ben almayalım diyorum korkulur :D

Şimdide Full Paketi kaldırıp 2 kat para ödettiryorlar.

Eskiden Aile , Full ve ismini hatırlayamadığım bir paket daha vardı.

Herkes istediğini alıyordu.

Artık aile paketi için maxi paketide alıyorsun 2 katı para ödüyorsun..

Resmen milleti enayi yerine koyup 2 katı para ödetmeye zorluyorlar.
  • 3 yıldır D Smart 1 yılı aşkındır lig tv li digiturk üyesiyim Ayrıca kablo tv de kullanıyorum 102 ekran sony lcd ve 82ekran toshiba lcd tv kullanıyorum D Smart görütü kalitesi olarak digiturk ün çok çok üstünde Renkler ve canlılıkta D Smart bariz daha iyi Kablo Tv ile kıyaslama yapmak zaten saçmalık olur
  • Arkadaşlar kumandada ses aça basıyorum kanal değiştiriyor , kapata basıyorum ses açıyor anlamadm bu işi

Aleti alalı yarım saat oldu
  • ^dostum televizyonun alıcısıyla uydu alıcısının frekansları karışıyor olabilir. Benim monitörümün kumandasıyla sesi açıyorum uydu alıcısı da sinyali algılayıp Menüyü açıyor flan. buna benzer bişey olabilir mi?

Benim de şöyle bir sorum olacak:

D-Smart HD istiyorum. HD ile sadece aile veya maxi paket veriliyormuş doğrumu? Kurulum uydu aktivasyon vs ne kadar aylık vereceğim.. bu paketlerden hangisini tavsiye edersiniz? Merkezi sistem var binada standart diger kanallarda çekecekmi? (tnt e2 cnbc-e mtv türkiye vs.)?
  • arkadaşlar 2 gündür sürekli sinyal yok uyarısı geliyor. kablolarda bi sorun yok. fişi çıkarıp takıyorum yine aynı değişen birşey yok. izlenmiyor hiç. bu sorunu yaşayn varmı?
  • Merhaba Arkadaşlar,

Next'in 2009 ama yeni kasa olan cihazını kullanıyorum. menüle yenilenmiş ve inanılmaz yavaşlamış. bunun bir hal çaresi kurtuluşu var mıdır. eziyet oldu menüler.

teşekkür ederim.
  • 3 aydır dsmart hd aile paketi kullanıyorum. sırf hd yayınları merak ettiğim için aldım fakat gereksiz bir harcama yaptığımı farkettim. nedenleri;
    1- sinema kanalları ( moviler de dahil) tekrar tekrar aynı filmleri yayınlıyorlar. üstelik çok ta kaliteli filmler de çıkmıyor. çoğu kez tv8, tnt ya da kanaltürk sinemalarını tercih ediyorum.
    2- belgesel kanalları da tekrar yayınlardan ibaret
    3- hd belgesel kanalları ingilizce ( iyi derece ingilizce bilenler için sorun değil tabi)
    4- görüntü kalitesi de öyle olağanüstü değil hd yayınları ile sd yayınları arasında fazla kalite farkı yok
    5- dsmart kanal düzenlemesini kendi yaptığı için kumandanın kullanımı güçleşiyor. ben favori kanallar düzenleyip kumandayı daha basit kullanabiliyorum ama dedem bu kumandaya kumanda edemiyor.
    sonuç: hd uydu alıcısı hem sinyal gücü daha fazla olduğu için hem de hdmı çıkışlı olduğu için tüm kanalların görüntü ve ses kalitelerini arttırdı. fakat 3 aylık izlenimlerime dayanarak digital platformlara üyeliği gereksiz olduğunu düşünüyorum 1yıllık abonelik sürem dolunca aboneliğimi devam ettirmeyeceğim.

• walla ben 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum

takımlar elenmeseydi daha da mutlu olacaktım :D
  • teknosanın verdiği dsmart 1aylık deneme paketini 2 ay kullandım.paket full paketteki tüm kanallara erotik dahil hepsi açıktı 2 ay boyunca.

artıları;
    -hd kanlların görüntüsü iyi özellikle animal planet discovery showcase hd e gibi hd kanalların görüntüleri çok iyi.
    -discovery nin diğer kanallarının(science falan)olması iyi.ben bu kanlları beğeniyorum.
    -avrupa maçları izliyenler için euro sport kanalında yayınlanan avrupa maçları cazip gelebilir ama ben bu kanalın görüntü kalitesini beğenmiyorum.

eksileri;
    -dsmartın verdiği cihaz çok çok dandik ve yavaş(goldmasterda next de denendi)ara sıra donuyor kutu sapıtıyor
    -kanal sıralaması yapılmıyor
    -sinema kanalları çok kötü.bu paket para verilip alınmaz.2ayda 2-3 tane düzgün filme denk geldim.
    -loca kanalı denildiği gibi gereksiz o parayı verene kadar git cd sini al

sonuç olarak ben memnun kalmadım.şuanda en düşük paketinde zaten normaldeki hd kanallar var.bazı diğer hd kanlları için bir üst paketi seçmek gerekiyor.almayı düşünenlere bu kısma dikkat etsin.19tl ye hd dediği pakette tüm hd kanallar yokmuş.

• Bende 20 gün kadar önce forumdan 2008 botech cihaz satın aldım...Tüplü tv de kullanıyorum ve memnunum...Bakalım lcd tv alınca hd ye geçmeyi düşünüyorum...O zamana kadar kampanyaları devam ederse bu kutuyu verip hd ye geçicem...Aboneliği üzerime alırken sormuştum, hiçbir kanal kaybı olmadan aboneliğiniz aynen devam eder demişlerdi...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.