< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Kasa olarak HB ile tamamen aynı. Sadece 4 CM yüksek bir de dış tarafında, tamponlar, marşpiyel, dodik gibi değişiklikler var. Özellik olarak 2021 Urban Cross ile 2020 HB Mirror arasında bu dış farklar yanında farlar (full led), yeni direksiyon, yeni renkli sürücü ekranı değişiklikleri var. |
|
Takasıda kabul edebilirler bence bir sorun avukat arkadaşım arabasını sattı galeriye bıraktı hızlı çıksın diye teklifler 200 peşin 200 senet , 100 peşin üstüne 6 dönüm arazi vs en son 2 farklı arazi ile takasa girdiler yani bir süredir böyle piyasa nakit kolay bulunmuyor bankadan kredide çekemiyorsun faizi fazla vs... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Benim araç için üretim tarihi 20 Ocak'tan 29 Ocak'a çekildi. Eski tarihe göre şubat başıydı ama herhalde bu şekilde şubat ortasını bulur. |
|
![]() |
|
Düzeltme: Makyajda bir fark var mı diye anlamışım. Koltuk dışında fark yok bildiğim kadarıyla. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master_monster -- 25 Ocak 2021; 8:41:14 > |
|
|
Dıştan iyi duruyor araç ama iç mekanda biraz farklılıklar olsa iyi olurmuş koltuklarda ki cross yazısı hariç.Dağa taşa vurulmayacak sonuçta ama iç mekanda standart hb den farklı olsaymış biraz keşke < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şirketlerin en çok tercih ettiği suv araçlardan birisi dacia duster. Otomatiği yok bildiğim kadarıyla. Özellikle inşaat firmaları vs çok tercih ediyor. Egea cross da tercih edilecektir, fiyatı çok cazip. |
|
|
|
Hocam siz ne zaman yazıldınız kapora verdiniz? Ben 14 ocakta yazıldım kapora verdim şubat ortası veya sonu denildi. |
|
Core i7 920 3.9 Ghz - Corsair Vengeance 16 Gb Ddr3 1600 Mhz Cl9 - Nvidia Quadro 4000 - Corsair Force3 Gt 120 Gb Ssd - COOLER MASTER NV-690C NVIDIA EDITION 700W Nikon D5100 + Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G VR + Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G ![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Pazartesi gittim ben de işlemler için tekrar. 1.4 Lounge'a vergi ücretini ödedim. Üretim tarihi yine ertelenmiş. 13 Ocak'ta kapora verdim, 20 Ocak üretim tarihi 29 Ocak oldu şimdi de 30 Ocak oldu. Eğer ayın 30'unda çıkarsa Şubat ortası gibi teslim ederler herhalde. 1.4 araç kalmamış, ama diğer motorlarda bulunabiliyor. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 28 Ocak 2021; 10:28:6 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|