Bildirim
Hangi Marka olmalı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2.ele guvenemiyorum ben 0 temiz almak istiyorum aslinsa 128 bit 4gb 600 700 e bulunuyor sadece markasi farkli oluyor oda performansini Etkiler mi fazla -
Markanın farklı olması performansı etkilemez sadece sıcaklık ve ses farkı olur
Mesela rog strix alırsın sessiz serin çalışır gider benim gibi zotac alırsın yada pulse tuf tarzı şey alırsın hem sıcak çalışır hemde gürültü yapar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hmm tamamdir anladim suan butceme gore markayi secerim sagol yardimin icin -
Sapphire nasil bir marka? -
700tl'yi aşarsa, direk 4gb 750Tı var zaten, o zaman rx550 kovalamana gerek yok.
_____________________________ -
Ben eskiden shappire R7 265 kullanmıştım performansı oldukça iyiydi çok ses yapmazdı ama özellikle yazın sıcak çalışıyordu witcherda 79 derecede oynuyordum
Şu an arkadaşım 580 pulse olanını kullanıyor ısınma sorunu yokmuş 65 70 derece arası çalışıyormuş ama fanlar gürültülü çalışıyormuş
Shappirein nitro serisi iyidir hem serin çalışır hemde ses yapmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tamamdir bro Sagol -
Ama o suan indirim fiyati hatta bana sen onermistin rx550 yi -
Bu dedigim 600 lira 2 gb ben 4gb almaya karar verdim hayla rx550 Alicagim sadece marka tavsiyesi aldim -
Hmm tamam tekrardan tesekkurler her formumda bana yardimci oldugun icin... -
En ucuzunu al gec -
Donanım Haber ikinci el forumda iyi fırsatlar var. oraya bakmanı tavsiye ederim. Ama bütçeni ayarlaman lazım yoksa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 6 Ocak 2021; 19:31:44 >_____________________________ -- --Bilgisayar 1--MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
Benzer içerikler
- gtx 1650
- nvidia geforce 940mx
- gpu hotspot sıcaklığı nedir
- almanya ekran kartı fiyatları
- ekran kartı tamiri
- fsr nedir
- vram nedir
- v sync nedir
- nvidia 596.21
- rdna 5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt