< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[Ultra Mini Efsane Bitti] Godzilla daha büyük bir hınçla dönecektir. (21. sayfa)

-
-
Efsane kestane olmazsa kar topu yağmuruna tutabilirsiniz beni.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
reyis cumartesi yağacak olan yağmur, hayallerimizi ne derece kaydırabilir?
-
Şuan uğur mumcu da kar yok gökyüzü açık don yapıyor sabah işe araçla gidecekler dikkat etsin hava şuan rahat 0 hissedilen DİKKATLİ OLUN EMNİYET KEMERİ TAKIN
ARAÇ KAYDIĞI AN SAKIN FRENE BASMAYIN SADECE DİREKSİYON HAREKETLERİYE CONTRA VEREREK ( DRİFT) TOPARLAMAYA ÇALIŞIN. ZATEN KADERİNİZ DE KAZA VARSA ENGELLEMEYEZSİNİZ.
( kamu spotu gibi oldu ama
)
-
Kar soğuğu var dışarıda şuan, önden bi yerler soğusun daha kolay tutar kar. Godzillanın hışmına uğrayanlardan olacağız inşallah
-
Vay be Nallart.. Bundan yaklaşık 6 sene önceydi sanırım, ilk kar tahmin konunu okuduğumu hatırlıyorum.. Üzerine üniversiteye gittim bitirdim, büyük kazalar geçirdim, inişlerim çıkışlarım oldu, evlilik hazırlıkları yapıyorum.
Şimdi bu konuyu gördüm..
-
Nallart godzilla eger beylikduzune de ugrarsa voltron ile bekliyor olacağız kar masugu kardesim.
İsin sakasi bi yana insallah yağar eskisi gibi, ozledik be :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 14 Ocak 2021; 22:55:9 > -
BIZDE NELER NELER GECIRDIK BE HOCAM. HAYAT BİR SU MİSALİ. HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN. MUTLU EVLILIKLERquote:
Orijinalden alıntı: Quantum CoreVay be Nallart.. Bundan yaklaşık 6 sene önceydi sanırım, ilk kar tahmin konunu okuduğumu hatırlıyorum.. Üzerine üniversiteye gittim bitirdim, büyük kazalar geçirdim, inişlerim çıkışlarım oldu, evlilik hazırlıkları yapıyorum.
Şimdi bu konuyu gördüm..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul dışında Marmara nasıl?
@nallart ya bise merak ediyorum 2016 dan beri kimse senin ismini bilmiyor eger gizlemek istiyorsan anlariz ama artik geldi vakti acikla KIM BU NALLART
😂😂 FILMLERDEN ALINTI YAPTIM -
AÇIKLASAM NE KAZANCAKSIN DEĞERLİ KARDEŞİM. HAYAT GİZEMLERLE GÜZEL. BIR ŞEY AURASI ILE BÜYÜSÜ İLE GÜZELDİR. GODZİLLANIN BİR MASUGUYUMquote:
Orijinalden alıntı: SergiReginard
@nallart ya bise merak ediyorum 2016 dan beri kimse senin ismini bilmiyor eger gizlemek istiyorsan anlariz ama artik geldi vakti acikla KIM BU NALLART
😂😂 FILMLERDEN ALINTI YAPTIM
''Kar tekrar başladı'' mesajını burada okuduğumda cama fırladığım günleri hatırladım şimdi.
-
Nallart her zaman yanındayız reyiz
NALLART HOCAM, "KUCUKCEKMECE GOZ GOZU GORMUYOR" NE ZAMAN DİYECEĞİM??? -
quote:
Orijinalden alıntı: nallart
AÇIKLASAM NE KAZANCAKSIN DEĞERLİ KARDEŞİM. HAYAT GİZEMLERLE GÜZEL. BIR ŞEY AURASI ILE BÜYÜSÜ İLE GÜZELDİR. GODZİLLANIN BİR MASUGUYUM
Alıntıları Göstersenin konularin godzillanin gelisine, beyaz guzellige hep ayri bir keyif katti hocam. inşallah hiç bırakmazsın bu forumu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekalfwons -- 14 Ocak 2021; 23:32:11 >
-
CANIM MASUK KARDEŞİMquote:
Orijinalden alıntı: ekalfwonssenin konularin godzillanin gelisine, beyaz guzellige hep ayri bir keyif katti hocam. inşallah hiç bırakmazsın bu forumu
Alıntıları Göster
Hocam İzmir/Ödemiş için ne diyorsunuz Bozdağ'dan nasibimizi alır mıyız? En son 2016'nın sonunda yağmıştı baya da tutmuştu buraya göre
-
Pazartesi aksam ve salıya bağlayan gece havada gormelik olabilir :Dquote:
Orijinalden alıntı: Zulema Zahir
Hocam İzmir/Ödemiş için ne diyorsunuz Bozdağ'dan nasibimizi alır mıyız?En son 2016'nın sonunda yağmıştı baya da tutmuştu buraya göre
bir kere tuttu,her sene sallıyor godzilla gelicek gömülüyoruz diye.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nallart
Pazartesi aksam ve salıya bağlayan gece havada gormelik olabilir :D
Alıntıları Gösterbu gece godzillayı karşılama ekibi olarak nöbet tutmalı mıyız hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X