|
Turkcell faturasız en uygun konusma paketi hangisi bilen arkadaşlar yardim olurmusunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Turkcell faturasız en uygun konusma paketi hangisi bilen arkadaşlar yardim olurmusunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hattını Turkcell'e taşıyalı 30 günü geçmediyse linkteki paketi tavsiye ederim https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/hos-geldin-5gb < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Ocak 2021; 17:53:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Mümkün. Öncelikle Dijital Operator üzerinden istediğiniz paket icin gereken TL miktarını yükleyin. Akabinde TL bakiyesi üzerinden satın almak istediğiniz paketin web sayfasını açın. Örneğin Gulumseten Fırsat 10GB paketi: ![]() Akabinde sayfanın aşağısında "Diğer satın alma seçenekleri" kısmı bulunacak. O kısma girin. ![]() Bu kısımda paketi mevcut TL bakiyenizden satın alabilmek için gereken SMS kodu mevcut. O kodu 2200'a gönderdiğinizde paketiniz ücreti TL bakiyenizden düşecek ve hattiniza tanımlanacaktır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba hocam, Evet, genel olarak incelendiğinde +2GB hediye harici herhangi bir problem teşkil etmez SMS ile satın almak. +2GB için paketin özellikle Banka veya Kredi kartı ile online platform üzerinden alınması gerektiği belirtilmiş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|