Şimdi Ara

Ders çalışırken kullanılacak sessiz vantilatör/fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ders çalışırken kullanılacak vantilatör veya fan öneriniz var mı arkadaşlar yazın evde aşırı bunalıyorum bunlardan alıp serinlemek istiyorum ancak sessiz olmaları en önemlisi çoğunun motor sesi çok fazla

Orijinalden alıntı: UltioPasha

Hocam Aralık ayındayız 

Hocam bunun yazı da var yazın çok bunalıyorum evde kendimi biliyorum bu yüzden sessiz bir vantilatör çok işime yarar aldığım vantilatörler genellikle sesli f/p bir ürün arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha Fazla Göster
  • hocam antalya'da yaşamama rağmen klima-fan kullanmayı 1 hafta önce bıraktım,siz arabistanda yaşıyorsunuz sanırım  

küçük fan var büyük çok ses yapıyor diye aldım pcye takıyorum işe yarıyor migros'tan almıştım herhalde

arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi.
  • Usta zaman yanlış:D yaz olsa bende araştırırım şuan montla ders yapıyorum hiç fikrim yok
  • Yazın cevap yazarım buraya
  • Berkeseçici kullanıcısına yanıt
    Gel sarılalım AJDNNDNNDNDNXNSAJBSBDND halının üstüne de minder koyuyorum, ayaklarımı da araya sıkıştırıyorum
  • Hocam ping var sizin orda herhalde :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.