Şimdi Ara

Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.889
Cevap
10
Favori
122.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hawainin resmi google olan son serisi, bende de var 5.5 yil oldu 64gb olan versiyonu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşim gereği bir cihazı en fazla 2-3 hafta kullanıyorum:) Günümüzde her cihazın performans eşiği çok iyi yerlere geldi bazı orta segment modeller neredeyse amiral gemisi ile eşdeğer donanım ve performansa sahip kamera konusunda bir kaç farklılık dışında neredeyse fark yok bile eskiden eis,ois vs gibi farklar olurdu şimdilerde orta segment cihazların tamamında mevcut neredeyse hatta bazı f/p giriş segmenti cihazlarda bile var amiral gemisi cihazların kamera konusunda ayrıldıkları nokta sensör,lens ve optik zoom gibi farklılıklar..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bakalım yeni cihazım olan honor 400 ile yolculuğumuz ne kadar sürecek. Rekora gideyim diyorum ama! Yeni cihazların albenisi beni çeliyor :) hayırlısı bakalım.

• Yazılım desteği sonlanana kadar kullanıyorum.

• Mantıklı

• Vamos Bien V kullanıcısına yanıt

16E'den memnun musun?

• 3.1 sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi 11T . Şu an 3,5 yıl oldu. tahminen en az 1 yıl daha götürür.

• 8

• Ortalama 4 sene. Şuanki telefonum 25. ayına girdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • son 3 yılda;
    - iPhone 12
    - iPhone 14
    - iPhone 15
    şuanda 16 Pro. en az 2-3 sene kullanmayı planlıyorum. iPhone’a 1” sensörler gelirse düşünürüm.

• Xiaomi Note 9 pro. 5 yıl oldu.

• 5 6 yil

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

su geçirmezlik ile jack'sız şarjın bi alakası yok hocam. Mi bileklikler mesela hep su geçirmez idi. hep yıka sabunla bişey olmaz. ama kağıt üzerine baktığında kablosuz şarj yok.

kablosuz şarj tamamen saçma sapan bi özellik. kelimenin tam anlamıyla hiçbir işe yaramıyo. hatta zararlı, gücü metal teması yerine elektromanyetik dalga ile ilettiğinden boşuna güç kaybı ve ısınma oluyor.

bunun yerine telefonların arkasına standart bi yüzey şeklinde pin yapsalar, telefonu yapıştırınca şarj başlar yani şuanki kablosuz şarj gibi olur, type-c jack takmazsın yani, ve metal üzerinden elektrik akımı ile güç iletimi yapacağı için daha güzel sorunsuz şarj yapılır.
    Kablosuz şarj kullandın mı Hocam s23 için kılıfla şarj ediyor mu

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    hiç kullanmadım kablosuz şarjı.

• quote:

hiç kullanmadım kablosuz şarjı.
    Bende s23 kullanıyorum artık Hocam
    Kablosuz şarjı şey için dedim
    Benim usb c giriş biraz gevşek
    S23 kronik sorunmuş
    Sende var mı bu sorun

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    benim S23'te type-c girişi kaynaklı bi sorun yok. şöyle söyliyim, 2 seneyi geçti ben alalı, yani 750-800 gün falan olmuştur alalı, ama bu 750 günde toplasan 500 şarj bile yapmamışımdır. çünkü dışarı çıkmadığım sürece S23'ü elime almıyorum. dışarı da pek çıkmıyorum (hafta içi hep evdeyim) evdeyken hep eski telefonumu kullanıyom. S23 genelde masada bekliyo boş boş. şarj ederken de dikkat ediyorum jack kısmını zorlamıyorum.

• quote:

benim S23'te type-c girişi kaynaklı bi sorun yok. şöyle söyliyim, 2 seneyi geçti ben alalı, yani 750-800 gün falan olmuştur alalı, ama bu 750 günde toplasan 500 şarj bile yapmamışımdır. çünkü dışarı çıkmadığım sürece S23'ü elime almıyorum. dışarı da pek çıkmıyorum (hafta içi hep evdeyim) evdeyken hep eski telefonumu kullanıyom. S23 genelde masada bekliyo boş boş. şarj ederken de dikkat ediyorum jack kısmını zorlamıyorum.
    Tamam hocam sağ ol
    Xiomi şarj aleti s23'e iyi oturuyor
    Samsung şarj yerinden kolay oynayıp çıkıyor

• GM9pro 2018 haziranda almıştım sanırım. Hala sorunsuz; kırık çıkık çizik yok. Batarya ilginç şekilde hala çok verimli. Her türlü 1 günü çıkartıyor. Sadece alo der, wp, insta yaparsam 2 gün.

Keza realme 9 cihazimda aynı durumda. Realme 15 çıkıyor yakında.

Ama gel gelelim yeni telefona ihtiyacım var; nedeni çoklu işlemlerde ram sikintisi yaşıyorum. 8gb ramli bir cihaz alıp devam etmek istiyorum, tek sorun duygusal. Bir telefonun 5k dan pahalı olması bile bana abartı geliyor. Her işimi telle yapıyorum ama yine de sağlam bir cihaza sağlam paralar verme fikrini sindiremedim. Bazen niyeti bozmuyor değilim bir s Serisi alıp ama kendimi sakinlestiriyorum

• Güncel Samsung Galaxy S20 Ultra - Neredeyse 4 sene oldu. Biraz donmalar kasmalar mevcut ama gittiği yere kadar devam görünüyor.

Edit: Bu süre zarfında cızırtı ses çıkarmaya başlayan buzzerın yedek parçasını alıp kendim değiştim, bir kere de gömülü bataryasını değiştik. Değiştirebildiğimiz parçalarını kendimi halletmeye çalışıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeronautical Engineering -- 15 Temmuz 2025; 23:3:7 >
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.