Şimdi Ara

Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.889
Cevap
10
Favori
122.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Redmi Note 8 almıştım 3 sene oldu ara sıra donsada hala bana mısın demiyor maşallah o kadar düşürdüm hiçbir şey olmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cihazımı alalı 2,5 yıl oldu ve bataryası günü zor çıkarmaya başladı. Normalde en fazla 3 yıl sonra değiştirirdim, Ama bu sefer bataryasını değiştirmeyi düşünüyorum. Çünkü istediğim gibi bir model çıkmadı, bu cihazımı da çok seviyorum, o yüzden bataryasını değiştirip en az 2 yıl daha kullanmayı düşünüyorum. Zaten ekonomik darboğazdan ötürü artık cihaz değiştirmek epey bir zorlaştı, elimizdeki cihazların kıymetini bilmeliyiz

(Cihazım Galaxy A73 5G)

• 2009 iphone 3gs
    2013 iphone 5s
    2017 iphone SE
    2021 iphone 12
    2025 iphone 16e

4 yıl kullanıyormuşum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cihazına göre, 2 ile 5 yıl arası.

• 4. Yılım sorunsuz gidiyor. Poco X3 pro.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir iphone alırım ve güncelleme aldığı sürece değiştirmem. iphone'lar çok uzun süre dayandığı için çok seyrek telefon değiştiririm bu yüzden. yalnız son iphone 6s telefonumu hala güncelleme aldığı halde değiştirmek zorunda kalmıştım 16 gb olan belleğinin yetmemesi yüzünden. teams falan kurunca telefon artık tamamen doluyordu. şimdi 128 gb 13 pro/max telefonum güncelleme aldığı sürece değiştirmem, zira 128 gb yeter bana her türlü.

• 2 senede bir en iyi iphone'u alırım. şu an 14 pro var gerçi, 17 pro alacağım eylülde.

• 2017 den beri Nokia 5 kullanıyorum. Ekranda son yılda bir miktar akma oldu. Pili de artık yüzde 0-10 arasına düşmeden kapanmaya başladı. Yeni bir cihaz arayışındayım.

• İPhone 16e ile yola devam

Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz?

Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz?

Apple candır…

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    en mantıklısı, ben de öyle yapacağım.

• Ana kullandığım telefon 3. Yılında
    Onun dışında hat takmadan ikinci tel olarak kullandığım
    8 sene falan

• 2023 yılında iphone 12 aldım ikinci el, fatura tarihi 2021 ilk sahibi iphone 14 pro almıstı. xiaomi mi8se'yi babama verdim hala kullanıyor. aynı sene bataryasını da deji marka bataryayla değiştirmiştim. mi8se benim açımdan 2018-2023 oldu

iphonedan memnunum 128gb, fazlaca yer var. batarya saglıgı aldığımda yüzde 88di simdi yüzde 78. hala 1 gün çekiyor şarjı o yüzden bataryasını değiştirmedim ancak 3500 lira apple storeda sorun değil. bataryayı değiştirirsem ios 20 desteğine kadar kullanırım sanırım. değişirsem 16E alırım muhtemelen.

• 2018'den beri Zenfone 5 ZE620KL kullanıyordum, amiral gemisine taş çıkarabilecek bir telefon. Düştü batarya hoparlör mikrofon iptal. Xiaomi Redmi 12S aldım bana göre değilmiş. 2. el Zenfone 5 arıyorum ilgililere duyrulur :)

• huawei p30 2018 den beri servis falan gormedi daha,pili biraz eskidi o kadar.
    14t pro ile degistirmek istiyorum ama acikcasi ayni verimi alirmiyim ondan supheliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimbilmez -- 1 Haziran 2025; 11:40:26 >
  • 2019 redmi note 8 aldım

imei kendi kendine silindi 1 hafta öncesine kadar kullanıyordum bataryası yarım günde biterdi müzik dinliyorum

yeni telefonumu redmi note 14 aldım 5 / 6 sene telefon kullanıyorum normalde

• Eskiden yılda 1 değiştirirdim Samsung cuyum uzun süredir

2015ten bugüne

Asuz Zenfone6
    Lenovo K5
    J7
    S7edge
    M20
    Xiaomi Mi A3 (10gün zor dayandım)
    M30S
    M52
    S21ultra 256gb aralık 2023ten beri kullanıyorum, geçen sene batarya ve arka kapağı serviste sıfırlazım. son güncelleme ile biraz daha gider. yıl sonuna kadar kullanıp S23ultra veya S24+ geçebilirim.

• Normalde 1 veya 1,5 yılda değiştirirdim. Yeni ekonomik koşullar ve orta seviye telefonların artık iş görmesi nedeniyle 3 yıldır M52 ile devam ediyorum. İyi fotoğraf çekmek hariç yapamadığım hiçbir şey yok.

• Ben Samsung A54 2 yıla yakın kullanıyorum. Yakınlarımın bi Redmisi bir de Xiaomi'i var. 6 yıl ve 5.5 yıllık cihazlar.

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.