Hindistan sokak lezzetleri Günün menüsü: Koltuk altı aromalı bazlama tavuk döner + dilediğiniz hint psn oyunu sadece 3500 hint rupisi. |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (7061. sayfa)

-
-
Kuduruyorlar dandirik konsollarında oyunlar 3500 lira oldu diye
-
Kalite tesadüf değildir elite ve dünyanın en güçlü konsolu için nispeten ucuz fiyatlar!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu MGS ile Silent Hill f Xbox da niye hala 2799₺? Olmuyor böyle derhal 3500₺ ye çekilmeli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nintendo pahalı diyorduk en ucuz oldu yeminle dünyanın en tuhaf ulkesiyiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
2.000 tl’ye bananza alacaksın. Elin gidiyor o fiyatlara. Başlarda çekincem vardı açıkçası,
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ps'ten daha ucuz Nintendo. Bizi hiç tanımadığı halde. En azından alınacak oyunları da var
-
Kudurmaktan beyinleri erimiş bunların başka bir açıklaması olamaz.
-
-
Haklısın hocam ama forumda da var bunlar. Sadece çok dışa vurmuyorlar düşüncelerini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 7 Temmuz 2025; 14:58:7 >
Burada da var bu derece toksik fan olan kişiler. Hayatsızlık mı nedir ne denir bilemedim.
-
Dandik servis
-
Hocam bizzat bu konuda “S*ny eleştirdiğiniz için size kişisel saldırı yapmam ve size hakaret etmem hakkımdır” yazan üye oldu. Çok ciddiye almamak lazım o yüzden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu adamın Arkane sonrası kurduğu stüdyonun ilk oyunu olan Weird West gamepass'e ilk gün eklendi.Hatta kaldırıldıktan sonra Definitive Edition hali tekrar eklendi.
Gamepass'ten paraları alırken sistem sürdürülebilirmiş , zararsızmış.Sonradan sürdürülemez olmuş , sektöre zarar verir olmuş.Yakında yeni oyunu çıkacak , biraz reklam kasmak istemiş belli ki.
-
Bence parasına gore çok iyi
Gamepass iyi bir servis ama oyun repertuari genis bir insani tatmin etmesi mumkun degil tek basina. Buradaki kadar baska bir yerde ovuldugunu gormemek de normal cunku baska hicbir yerde bu kadar ucuza satmiyor Microsoft
Fanboyluk ayri bir olay tabi onun tedavisi yok.
Hatta globalde yakinda zam da gelir tekrar cunku Activision satin alimi sonrasi abone sayilarinda bekledikleri artis olmadi. Gamepass'in karli olup olmadigi sorusuna kacamak bir cevap vermis Microsoft. Buyuk ihtimalle hala para yakiyor Microsoft nereye kadar bilemiyorum.
resetera
Chris Dring - I asked [xbox] for clarification on the “Game Pass is profitable” claim, and was told no first-party costs are included Sales - Microsofthttps://www.resetera.com/threads/chris-dring-i-asked-xbox-for-clarification-on-the-%E2%80%9Cgame-pass-is-profitable%E2%80%9D-claim-and-was-told-no-first-party-costs-are-included.1237410/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 7 Temmuz 2025; 21:23:15 >
-
Hocam ben artık gp konusuna girmek istemiyorum, darlanıyorum gereksiz muhabbetten. Yani gp o kadar umurumda değil ki, batmış çıkmış. Hayır ps oyunlarına sanki bunlar ödüyor bizim parayı, nedir bu takıntı inanılmaz. Arkadaşım gp ile mutluysan mutlusun, ps hindistan diye dalga geçiyorlar, nintendo tarafında her bölgeye bakıyor insanlar ucuzunu bulmak için.(dijital alsam bende bakardım)Ben zaten dijital oyun almıyorum, adam bana hindistan zuhaha muhabbeti yapıyor. Bu kadar zavallı, boş muhabbetleri forumda başka hiçbir yerde görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 7 Temmuz 2025; 22:8:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de, GP deyince aklıma hala forumdaki Goldpunch geliyor. Gamepass'le o kadar alakasızım.
PC'ye dönsem bile, Gamepass gibi bir şeye para vermezdim
Belki Xbox'ta lazım olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X