Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (7061. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oguzhangursoz123 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
142.387
Cevap
320
Favori
5.146.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 70597060706170627063
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Günün menüsü: Koltuk altı aromalı bazlama tavuk döner + dilediğiniz hint psn oyunu sadece 3500 hint rupisi.

• Kuduruyorlar dandirik konsollarında oyunlar 3500 lira oldu diye

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Kalite tesadüf değildir elite ve dünyanın en güçlü konsolu için nispeten ucuz fiyatlar!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu MGS ile Silent Hill f Xbox da niye hala 2799₺? Olmuyor böyle derhal 3500₺ ye çekilmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo pahalı diyorduk en ucuz oldu yeminle dünyanın en tuhaf ulkesiyiz

• Bu mentalde olan şahıslara ne anlatılabilir ki? Gördük işte dün bir tanesini forumda. Sonra diyorlar ps çok satmış. E satar tabi bu kafada milyonlarca adam var. 🤦🏻

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    2.000 tl’ye bananza alacaksın. Elin gidiyor o fiyatlara. Başlarda çekincem vardı açıkçası,

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jymz___ kullanıcısına yanıt

Ps'ten daha ucuz Nintendo. Bizi hiç tanımadığı halde. En azından alınacak oyunları da var [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Kudurmaktan beyinleri erimiş bunların başka bir açıklaması olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sukrullex

Bu mentalde olan şahıslara ne anlatılabilir ki? Gördük işte dün bir tanesini forumda. Sonra diyorlar ps çok satmış. E satar tabi bu kafada milyonlarca adam var. 🤦🏻

Troll, şaka bir köşeye bırakalım. Bunu yazan kişinin ruh ve akıl sağlığı yerinde olamaz. Net tedavi görmesi lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam ama forumda da var bunlar. Sadece çok dışa vurmuyorlar düşüncelerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 7 Temmuz 2025; 14:58:7 >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Burada da var bu derece toksik fan olan kişiler. Hayatsızlık mı nedir ne denir bilemedim.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Dandik servis

• sukrullex kullanıcısına yanıt

Hocam bizzat bu konuda “S*ny eleştirdiğiniz için size kişisel saldırı yapmam ve size hakaret etmem hakkımdır” yazan üye oldu. Çok ciddiye almamak lazım o yüzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbaba89 kullanıcısına yanıt

Bu adamın Arkane sonrası kurduğu stüdyonun ilk oyunu olan Weird West gamepass'e ilk gün eklendi.Hatta kaldırıldıktan sonra Definitive Edition hali tekrar eklendi.

Gamepass'ten paraları alırken sistem sürdürülebilirmiş , zararsızmış.Sonradan sürdürülemez olmuş , sektöre zarar verir olmuş.Yakında yeni oyunu çıkacak , biraz reklam kasmak istemiş belli ki.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Bence parasına gore çok iyi

• Zerathull kullanıcısına yanıt

Gamepass iyi bir servis ama oyun repertuari genis bir insani tatmin etmesi mumkun degil tek basina. Buradaki kadar baska bir yerde ovuldugunu gormemek de normal cunku baska hicbir yerde bu kadar ucuza satmiyor Microsoft [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] Fanboyluk ayri bir olay tabi onun tedavisi yok.

Hatta globalde yakinda zam da gelir tekrar cunku Activision satin alimi sonrasi abone sayilarinda bekledikleri artis olmadi. Gamepass'in karli olup olmadigi sorusuna kacamak bir cevap vermis Microsoft. Buyuk ihtimalle hala para yakiyor Microsoft nereye kadar bilemiyorum.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]resetera
    Chris Dring - I asked [xbox] for clarification on the “Game Pass is profitable” claim, and was told no first-party costs are included Sales - Microsoft
    https://www.resetera.com/threads/chris-dring-i-asked-xbox-for-clarification-on-the-%E2%80%9Cgame-pass-is-profitable%E2%80%9D-claim-and-was-told-no-first-party-costs-are-included.1237410/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 7 Temmuz 2025; 21:23:15 >

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

Hocam ben artık gp konusuna girmek istemiyorum, darlanıyorum gereksiz muhabbetten. Yani gp o kadar umurumda değil ki, batmış çıkmış. Hayır ps oyunlarına sanki bunlar ödüyor bizim parayı, nedir bu takıntı inanılmaz. Arkadaşım gp ile mutluysan mutlusun, ps hindistan diye dalga geçiyorlar, nintendo tarafında her bölgeye bakıyor insanlar ucuzunu bulmak için.(dijital alsam bende bakardım)Ben zaten dijital oyun almıyorum, adam bana hindistan zuhaha muhabbeti yapıyor. Bu kadar zavallı, boş muhabbetleri forumda başka hiçbir yerde görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 7 Temmuz 2025; 22:8:5 >
  • Benim de, GP deyince aklıma hala forumdaki Goldpunch geliyor. Gamepass'le o kadar alakasızım.

PC'ye dönsem bile, Gamepass gibi bir şeye para vermezdim[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  Belki Xbox'ta lazım olabilir[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• 
Sayfa: önceki 70597060706170627063
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.