Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (899. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: berkagul Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.969
Cevap
496
Favori
1.008.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
99. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vatana gelmiş C8K. Fiyat beklentilerimin çok üstünde fakat C7K fiyatından dolayı bu seviyelerde olabileceğinide düşünmedim değil.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuwww.vatanbilgisayar.com
    TCL 65C8K 65inc 164 cm QD Miniled 4K UHD Google TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-65c8k-65inc-164-cm-qd-miniled-4k-uhd-google-tv-uydu-alicili.html

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

• Arkadaşlar TCL 65C7K ve TCL 65C6K arası 30K fark var

görünürde(epeyden bakıyorum) ses sitemi hariç bir fark yok gibi doğru mu?

Yoksa panel farkı, malzeme farkı vs gibi durumlar mı var?

• Bim Marketler de olan TCL 65V6C Ultra HD (4K) TV

Nasıldır ?

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

Bende bu tv yi bekliyordum aynen cok pahalı .

• marseltalon M kullanıcısına yanıt
    Şuan ay sonuna kadar Vatan mağazalarında Garanti BBVA anlaşması ile %0 faiz, masrafsız 12 ay taksitle alışveriş kampanyası var belirli ürünlerde. Üst limit 125 Bin ₺ belirlenmiş.

Bu aletin fiyatı da 80K civarına kadar düşecek indirimlerle vs. O sebeple çok pahalıya çıkış yaptı. LG G5 OLED ile Samsung S95F OLED fiyatına çok yakın olmuş, bütün Mini LED tv lerden daha pahalı.

Yurt dışında ise bütün rakiplerinden çok daha ucuza konumlandı. Bizim memlekette insanı öpme hevesi her kesimde aşırı yüksek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

aynen çok yüksek fiyat lg g5 oled alınır bu fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 8 Ağustos 2025; 11:0:15 >

Hocam Bonus Flash uygulamasında veya Vatan sitesinde kampanya detaylarını göremedim. Bugün ya da yarın 55" C6K alacağım. Eğer böyle %0 faiz 12 taksitli kampanya varsa ibremi 65C755'e çevirebilirim. Mümkünse bir aydınlatır mısınız bahsettiğiniz alışveriş kredisi mi ? Kart kampanyası değil sanırım.

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Hayır kart ile alakalı değil. Mağazada anında kredi kampanyası. Tv leri kapsıyor mu? Kapsıyor ise kaç taksite kadar bilmiyorum. Mağazaya sormak lazım.

www.garantibbva.com.tr
    Vatan Alışveriş Kredisi Kampanyası | Garanti BBVA
    https://www.garantibbva.com.tr/kampanyalar/vatan-kampanyasi

https://www.vatanbilgisayar.com/garanti-bbva-aninda-kredi/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.