|
65 fazla abi 60 a düşmesi lazım ztwen okadardı 1 ay önce |
|

2 Mobil
|
65 fazla abi 60 a düşmesi lazım ztwen okadardı 1 ay önce |
|
ben tv hiç güncelleme almasin yada hic indirmesin guncellemeleri istiyorum ..(wifi kapatmadan) ... otomatik guncelleme kapatarak bunu astim zannetmistim ama gene indirip simdi mi yoksa bir tv yi actiginizda mi guncelleyim diye zorlamasi hos bir durum olmadi ..ya guncelleme cok sorunlu bir güncellemeyse ugras dur . |
|
|
|
Hocam ben TCL 55C755 modelini kullanıyorum. Kesinlikle böyle bir sorun yok. Siyahlar simsiyah sanki televizyonu kapatmışsın gibi siyah gösteriyor OLED ile neredeyse aynı kalitede diyebilirim.. Fotoğraflara baktığımda sorun olduğu açıkca görünüyor hocam bu TV yi değiştirmeleri lazım.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 5 Ağustos 2025; 21:8:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
T8B modeli için tcl telegram hesabında aynı sorundan muzdarip insanlar varmış, saçma yanı televizyon FALD panel olarak satılıyor, hem tcl sitesinde hem mediamarktta fakat bende ne local dimming zone ayarı var ne de fald, karanlık çizgilerden görebileceğiniz gibi. Böyle bir saçmalık olamaz, insanları yanlış yönlendirmenin bir cezası olmalı. |
|
Hocam maalesef MM, Teknosa, Vatan hiçbirinde C755 için stok yok. Bugün 66C755 gördüm Vatan’da teşhir ürünü, aynı şekilde Teknosa ve MM’deki 55C755’ler hepsi teşhir ürünü. Hepsi beni C6K’ya yönlendiriyor. Biri Samsung QN70F gibi bir modele yönlendirdi ama içime sinmiyor açıkçası onlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
C755 ile C6K modelleri neredeyse birebir aynı özelliklere sahip 1 tık eksik 3 tık fazlası bile var Karşılaştırmasını yapıp tercihe göre satın alabilirsiniz C6K serisinde Subboffer olması artı Bluetooth 5.4 olayı çok iyi olmuş Ps5de C755 (B5.0) tvye bağlı kulaklıklarda çok gecikme tekleme kesilmeler oluşuyor Malum Ps5 bluetooth kulaklık takılamıyor sadece dongle üzerinden takılabiliyor Bluetooth 5.4 üzerinde böyle bir sorun yoksa Sırf bu yüzden tercih edebilirim Parlaklık Kısmında Bir eksi yazabiliriz Tabi Herkese göre Bir Eksi sayılmaz Ben okadar Yüksek parlaklıkta kullanmıyorum Orta düzey parlaklıkta kullanıyorum ![]() ![]() https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/933763-1012341-1016983-1017025/tcl-55c755_tcl-55c6k_tcl-55t8c_tcl-55c7k/ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 6 Ağustos 2025; 9:43:42 > |
|
|
|
Merhabalar 55 ya da 65 inc bir tv almayı düşünüyorum. 55 c755 mi daha iyi yoksa 65c655 mi yoksa başka bir modelimi almalıyım. Aslında en son ya da en iyi miniled teknoljisine ait modelini Rica etsem öğrenebilir miyim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmrlm -- 6 Ağustos 2025; 20:7:16 > |
|
Hocam teşekkür ederim desteğiniz için. Mecburen ibre C6K’ya dönecek gibi. Teknosadaki satış temsilcisi yeni modellerde güzel bir indirim olmadı acele değilse bekleyin C6K güzel bir fiyata düşecektir dedi. Vatandaki akrabam önümüzdeki haftayı bekle C6K alalım sana dedi. Bakalım ne çıkacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |