Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (898. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.823
Cevap
520
Favori
1.085.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 896897898899900
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

65 fazla abi 60 a düşmesi lazım ztwen okadardı 1 ay önce

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    C755 de iyi Tv dir.

ben tv hiç güncelleme almasin yada hic indirmesin guncellemeleri istiyorum ..(wifi kapatmadan) ...

otomatik guncelleme kapatarak bunu astim zannetmistim ama gene indirip simdi mi yoksa bir tv yi actiginizda mi guncelleyim diye zorlamasi hos bir durum olmadi ..ya guncelleme cok sorunlu bir güncellemeyse ugras dur .

• TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu Selamlar otomatik olarak güncelleme gelmiş, var mı yapan ya da değişen bir şey farkeden? Bir de şu an hangi sürümde olduğunu nasıl anlayabiliriz? (75c655pro)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geçtiğimiz hafta mediamarktta indirime giren TCL 75t8b televizyonunu 43 bin liraya aldım, kargo pazartesi geldi, bugün kurulumunu yaptılar. Kurdukları gibi pixel testinde panel ışıklarında bir problem olduğunu farkettim fakat gelen servis bunun standart olduğunu her 75 ekranda olduğunu söyledi, konuyla ilgili bilgiliyim ama üstelemedim ve akşam olana kadar bekledim ki backlight bleed testi ve gördüğüm problemi fotoğraflayabileyim.

Fotoğraflar aşağıda, backlight bleed testi üzücü olmakla beraber pixel testi sırasında sanki ekranın içinde bir boy küçük 65-70inç gibi başka bir ekran var da kenarları dikdörtgen bir şekilde kararmış gibi gözüküyor. yani panelimin kenarlarından 5er santim uzağında kararık bir dikdörtgen var. Sadece köşelerde değil ekran boyunca gitmekte. Ayrıca dik kenarlarda yan çıtaya doğru bölgesel sönümler/kararmalar mevcut. Sağ kenarda daha net gözüküyor.

Yarın servise fotoğraflarla başvurup değişim talep edeceğim, ayıplı bir ürün. Servisin üstüne yatıp hepsinde var demesi çok komik ama üstelemedim, ne olur ne olmaz mağazaya gidip aynı klasmandaki bütün 75 ekran tcl'lere baktım böyle bir problem mevcut mu diye, tabii ki yoktu.

Umarım işi fazla uzatmadan değişim yaparlar. Yorumlarınızı ya da önerilerinizi bekliyorum.

bu modeli seçmemin nedeni fiyat performans olarak görüp, konsol ve pc bağlayacak olmam.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

• CagasK C kullanıcısına yanıt

Hocam ben TCL 55C755 modelini kullanıyorum. Kesinlikle böyle bir sorun yok. Siyahlar simsiyah sanki televizyonu kapatmışsın gibi siyah gösteriyor OLED ile neredeyse aynı kalitede diyebilirim..

Fotoğraflara baktığımda sorun olduğu açıkca görünüyor hocam bu TV yi değiştirmeleri lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 5 Ağustos 2025; 21:8:2 >

T8B modeli için tcl telegram hesabında aynı sorundan muzdarip insanlar varmış, saçma yanı televizyon FALD panel olarak satılıyor, hem tcl sitesinde hem mediamarktta fakat bende ne local dimming zone ayarı var ne de fald, karanlık çizgilerden görebileceğiniz gibi. Böyle bir saçmalık olamaz, insanları yanlış yönlendirmenin bir cezası olmalı.

Hocam maalesef MM, Teknosa, Vatan hiçbirinde C755 için stok yok. Bugün 66C755 gördüm Vatan’da teşhir ürünü, aynı şekilde Teknosa ve MM’deki 55C755’ler hepsi teşhir ürünü. Hepsi beni C6K’ya yönlendiriyor. Biri Samsung QN70F gibi bir modele yönlendirdi ama içime sinmiyor açıkçası onlar.

Delilik yer çekimi gibidir ; sadece hafifçe itmek yeterlidir... The Joker
  • Yeni gelen güncellemeden sonra ayarlarda yeni özellikler eklenmiş. Özellikle hareketli sahnelerde ekran yenileme hızı kendini çok net belli ediyor. Dinamik hızlanma diye bir ayar var bunu aktif ettikten sonra özellikle daha iyi oldu hareketli sahneler. Bu ayar eski versiyonda var mıydı tvyi ilk aldığım zamanlar olsaydı görürdüm diye düşünüyorum.

MM’da c755 var şu an sitesinde ama saçma sapan bir şekilde fiyatı artırmışlar, dün gece 63k olan 75c755 şu anda 82k. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. Trendyolda 66, amazonda 69k aynı tv şu anda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

C755 ile C6K modelleri neredeyse birebir aynı özelliklere sahip 1 tık eksik 3 tık fazlası bile var Karşılaştırmasını yapıp tercihe göre satın alabilirsiniz

C6K serisinde Subboffer olması artı Bluetooth 5.4 olayı çok iyi olmuş Ps5de C755 (B5.0) tvye bağlı kulaklıklarda çok gecikme tekleme kesilmeler oluşuyor

Malum Ps5 bluetooth kulaklık takılamıyor sadece dongle üzerinden takılabiliyor Bluetooth 5.4 üzerinde böyle bir sorun yoksa Sırf bu yüzden tercih edebilirim

Parlaklık Kısmında Bir eksi yazabiliriz Tabi Herkese göre Bir Eksi sayılmaz Ben okadar Yüksek parlaklıkta kullanmıyorum Orta düzey parlaklıkta kullanıyorum

https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/933763-1012341-1016983-1017025/tcl-55c755_tcl-55c6k_tcl-55t8c_tcl-55c7k/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 6 Ağustos 2025; 9:43:42 >

• slacker001 S kullanıcısına yanıt

855 lere de uçuk zam gelmiş TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu  o fiyatlara kimse almaz dalgamı geçiyor bunlar nedir ?

55 ya da 65 inc bir tv almayı düşünüyorum. 55 c755 mi daha iyi yoksa 65c655 mi yoksa başka bir modelimi almalıyım. Aslında en son ya da en iyi miniled teknoljisine ait modelini Rica etsem öğrenebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmrlm -- 6 Ağustos 2025; 20:7:16 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam teşekkür ederim desteğiniz için. Mecburen ibre C6K’ya dönecek gibi. Teknosadaki satış temsilcisi yeni modellerde güzel bir indirim olmadı acele değilse bekleyin C6K güzel bir fiyata düşecektir dedi. Vatandaki akrabam önümüzdeki haftayı bekle C6K alalım sana dedi. Bakalım ne çıkacak.

Delilik yer çekimi gibidir ; sadece hafifçe itmek yeterlidir... The Joker
  • 
Sayfa: önceki 896897898899900
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.