Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (808. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.244
Cevap
504
Favori
1.031.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 806807808809810
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarK PaSSenGeR kullanıcısına yanıt

Android versiyondaysanız bu yavaşlık var ilk 10 saniyede.. Google TV'ye geçerseniz daha hızlı olur TV.

Ses için ise equalizer varmıydı 725'lerde, varsa onu devreye alın. Ayarlar - Ses - Gelişmiş Ayarlar - Ekolayzer

• hibo H kullanıcısına yanıt

Google versiyon benimki

• hibo H kullanıcısına yanıt

Android ve Google tv geçişleri nerden nasıl oluyor ki ?

• DarK PaSSenGeR kullanıcısına yanıt

Versiyonunuzu kontrol edin o zaman.

• ender E kullanıcısına yanıt

2021 ve 2022 ilk aylarına kadar google tv yazılmı yoktu, düz android tv idi tcl tvler. Sonra çıkanlar google tv olarak çıktı. Eski android tvler için tcl telegram grubunda google tv'ye nasıl geçileceği açıklandı. Ve firma artık sadece google tv yazılımına güncelleme getirmeye başladı. Android yazılım güncellemeleri durdu. Benim de aralarında olduğum bazı kullanıcılar android yazılımdan devam ediyor. Google tv reklamlı olduğu için...

• Merhaba arkadaşlar dün tcl 65c655progtc model bir tv aldım sorun şu ki kablosuz klavye ve mause bağlamak istediğim zaman usb2.0 çıkışı hiçbir tepki vermiyor usb3.0 çıkışına takınca sorun yok geliştirici ayarlarından seçenekleri tek tek değiştirip denedim sonuç değişmedi yapılabilecek bir ayar var ise yerdımlarınız çok makbule geçer diğer yandan servis kaydı oluşturacağım bu durum için çok can sıkıcı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • girnof G kullanıcısına yanıt

Usb 2.0 baska bir sey takknca calismiyor mu? Sadece sorun klavye mousede mi oluyor?

zira bu linkte bir sorun yok gibi mouse baglamakta

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuFix369youtube
    Searching for how to connect a Bluetooth Mouse and Keyboard with TCL Smart Google TV wirelessly? Don’t know how to connect the mouse and keyboard using a USB cable or Connector on TCL Google TV? Then you’ve come to the right videos. In this video, the Fix369 team will show you the step-by-step process to pair a wireless Mouse and Keyboard to a TCL Google Smart TV via Bluetooth. We will also show you how to connect a USB Mouse and keyboard to TCL Google TV. #TCLGoogleTV #TCLSmartTV #MouseandKeyboard 0:00 Can Connect a Wired or Wireless Mouse and Keyboard with TCL Google TV? 0:14 Connect Wired Mouse and Keyboard 0:26 Connect Mouse and Keyboard Wirelessly.
    https://www.youtube.com/watch?si=SHfZnrbLuzJpuuWz&v=kfp4RvOin8Y&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 11 Ocak 2025; 23:26:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Telefon takınca şarj ediyor fakat ne flash bellek ne mause nede klavye çalışmıyor 3.0 da sorun yok 2.0 da çalışmıyor hiçbiri

hocam bizim şu tuş atama uygulaması ne oldu?

ben bi ara yükledim ama kurcalamaya zaman olmadı , sonra da burda olmuyor vs denince kurcalamadım hala.

aslında youtube tuşuna SMARTtube atasam mesela ,

ama TV yi tam kapatınca o ayarlar gidiyor demişti bi arkadaş galiba, öyleyse ise yaramaz, zira ben haftadabir tv full kapatıyorum rahaatlıyor gibi geliyor veya ben rahatlıyorum. android işte sonuçta )))

• girnof G kullanıcısına yanıt
    Sorun donanımsal gibi görünüyor hocam. Servis açtırmanız gerekli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • citiraga kullanıcısına yanıt
    Benden öyle düşünüyorum bugün kayıt oluşturacağım.

• Pazar pazar gözünüz bayram etsin arkadaşlar
    ShiftDelete.Netyoutube
    Dünyanın en büyük TV'sini gördük! TCL CES vLog!
    https://www.youtube.com/watch?si=6WPRQC2z6a9cpCie&v=BY1dr280gc4&feature=youtu.be

• Adamlar yapıyor hocam.Fiyatının rakiplerine göre her zaman ki gibi daha uygun olacagi düşünüyorum ama ne olacağını ben de merak ediyorum.
    Tcl in yeni 98 " x11k nin bile muhteşem görüntüsü var.

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

Tus atama olayi ilk yapista sorunsuz ama sonrası bozuluyor

asagida bu konuda yazismalar var

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konureddit
    From the tcltvs community on Reddit: Reprogram buttons on TCL QM7 remote
    https://www.reddit.com/r/tcltvs/s/IRhQzxgSBI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 14 Ocak 2025; 16:6:43 >

• Ankara bilkent migros 13/01/2025

Valla guzel fiyatlar. İhtiyacı olanlar degerlendirebilir...

• Arkadaşlar forumu taradım ama cevabını bulamadım.Bim lerde 55v6a ve 55v6b ler var.a ve b arası fark nedir.bütçe 15-20 bin arası.karasal yayın ,digiturk ve netflix seyredilecek.Tavsiyeniz nedir?

• Arkadaşlar bu ışık patlaması olayı her tvde oluyor mu yoksa şansa mı denk geliyor? Deneyimleyen arkadaşlar model belirtebilirse sevinirim.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuwww.sikayetvar.com
    TCL TV'de Hareketli Sahne Ve Işık Patlaması Sorunları
    https://www.sikayetvar.com/tcl-televizyon/tcl-tvde-hareketli-sahne-ve-isik-patlamasi-sorunlari
  • 75c755 vatanda webe özel 65 bine düşüyor. Mantıklı mı sizce yoksa beklenmeli mi biraz. Kasımda almadığıma pişman oldum 52 liraydı

• 
Sayfa: önceki 806807808809810
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.