bana görüntüdenmiş gibi geldi, aynı görüntüyü telefonunda filan da açsaydı. bendeki 855 de böyle bir sorun yok. |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (809. sayfa)

-
-
Hatta internette teklnoloji magazalarinda 47-48 bandından satılmıştı hocam.
Keşke alsaydınız hocam...
Ama 61-65 arasi guzel fiyat olarak görüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba 1 ay önce fln 65T7BG aldım. Fena tv değil. Ancak disney, amazon gibi uygulamalarda film izlerken konuşmalar arkada kalıyor. Diğer sesler daha yüksek. Ayarları kurcaladım ama düzgün ayar bulamadım. Tavsiyesi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,tcl 65C745 tv de ps5 te, oyunlarda karıncalanma var nedeni nedir acaba.Baya kurcaladım ama çözemedim, nasil duzelir acaba destek olabilirmisiniz,özellikle siyah renklerde cok fazla belli oluyor
video lazım hocam,
duymadık bunu.
-
Hocam bu bildiğin yüksek ISO değerinde kumlama olur ya onun gibi birşwy olmuş .
oyunun kendi efekti gibi geldi bana böyle bir televizyon sorunu yok zaten olmasında pek mantıklı gelmedi.
Merhaba televizyona xbox Controller takabiliyor muyuz? Gerforce now uzerinden oynamak istiyorum. Elimde Logitech F710 var, usb den taktim kullaniyorum ama yeni bir Xbox Controller 9. Nesil almak istiyorum acaba destekler mi? Mediamarkt an almak uzereyken görevli desteklemez dedi biraktim. Kullananlar varsa yorum yazarlarsa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 16 Ocak 2025; 14:31:46 >
Bende C835 var Google TV, Xbox controlleri bluetooth ile bağlamıştım. Ama GeForce now denemedim hiç, Google Store dan herhangi bir oyun indirip denemiştim gayet oynanıyordu
-
-
Hangi model sizinki, wifi den mi aldiniz bu hizi yoksa ethernet mi?
Bilemedin hocam ikisi de değil 🙂
Usb den aldim su cihazla
UGREEN Usb 3.0 Rj45 Ethernet...amazon
UGREEN Usb 3.0 Rj45 Ethernet Adaptörü 1000Mbps Mac Os Ile Uyumlu Windows 10 8 7 Linux Pc Dizüstü Bilgisayar Switch Vb. (Siyah)https://www.amazon.com.tr/dp/B00MYTSN18?ref=ppx_pop_mob_ap_share
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hayırlı forumlar arkadaşlar televizyonu sürekli spor modunda kullanmanın bir zararı olur mu
siyah iyileştirme. (düşük ihtimal ama ilk bunu bir kapatıp deneyin)
olmazsa netlik kısmında
gürültü azaltma. (büyük ihtimal bu yapıyordur) kapatın.
çözülmezse netlik kısmındaki ayarları sırasıyla kapatın.
-
Beyler C755 model TV kullanıyorum, V999 V12 test sürüm güncellemesini yükledim görüntü muazzam derecede netleşti.. Bu kadar fark edeceği aklımın ucundan bile geçmezdi. Ne alaka bilmiyorum ama ayarlardan hareket ayarlarına gelip performansı seçince görüntü sanki 2K dan 4K yükseltilmiş gibi netleşiyor. Daha önceki güncellemelerde bunu farketmemiştim. Bu güncelleme ile mi böyle oldu bilmiyorum ama görüntü daha parlak, daha keskin ve net görünüyor.
Ayrıca menü tasarımı tamamen değişmiş. Ve rengini değiştirebiliyorsunuz. Farklı görüntü ayarları eklenmiş. Bu güncelleme beni baya memnun etti diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 17 Ocak 2025; 15:58:17 >
Tv nizin modeli neydi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X