trt kanallari sildim tv den rahat ettim conax uyumlu degil gercekten tcl < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (807. sayfa)

-
-
trt kanallari sildim yada en sona attim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıkıntı trt kanallarımı yani ?
V420 de bende şimdilik bir sorun yok gibi gerçi ama . sizdeki sürüm neydi ?
-
Buralar boşaldı, herkes Telegram TCL mi geçti :))
-
TCL Yeni MiNİLEd TVlerini Tanıtmış Fuarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 9 Ocak 2025; 15:18:40 > -
Bu ne hız, ne geliştirmişler acaba ?
link var mı?
-
Harbi özellikler iyi, fiyatı da uygun, burada da uygun fiyata piyasaya çıkar diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
:))
beni yöneticisi kafasına göre ansızın bir pazar sabahı gruptan attığına göre , veya sizin dediğinize göre donanımhaberde olma durumuna göre attığına göre pek alakam yok orayla :)
-
Hee siz o sunuz, üzüldüm hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burda kaça satılır acaba :S
-
üzücü ve traji komik, grupla ilgili neyimi beğenmediğini anlatarak atsaydı iyi olurdu :) cocukca işler. her neyse.. önemli bişiy olursa burdada paylaşılır elbet
-
Dolar Karşılığının 2 Katı Diyebiliriz
-
C855 ile karşılaştırma yapma durumu var mı ?
-
c855'nin Üst Segmenti Diyebiliriz Özelliklere Bakınca
-
Merhaba;
c725 kullanıyorum tv açılışları çok yavaş. Açtıktan sonra menüler arası gezmek başlarda donma yapıyor, kendine gelene kadar zaman geçiyor. kasma yapıyor. Sizler de aynı sorunu yaşıyor musunuz? Bir de ses tatmin etmiyor. Ses için ekstra bir ara yapmak gerekiyor mu?
-
Aldıgınız destekleri, Bu platformadaki ve bu amac için acılmıs bu konudada belirtebilirisiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X