|
Makyajlı Peugeot 3008 Türkiye'de: İşte fiyatı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Süreyya hn. fotosu gelebilir.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport -
benzinli dolu paketlere 1.6 koymuşlar bu parayı veren yakıyı hesap etmez diye hehe.
_____________________________ beneath this mask there is more than flesh. beneath this mask there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. - V

-
İyi hoş da 208 niye gelmiyor?
-
Adı üstünde "makyaj"quote:
Orijinalden alıntı: por favorSüreyya hn. fotosu gelebilir.
Kasa değişimi değil.
Makyajdan komple kasa değişimi bekleyenleri şaşkınlıkla takip ediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yaz ayında kampanya fiyatı 240 falandı sanırım yalan yanlış olmasın
-
Para yok alamayacağım demeyin çünkü almak için uzun bekleme süresi vaaa üretim yetişmiyor
-
Vay be yarım milyona pejo
3 sene önce deseler hayal derdim
Edit: Yorum tutmuş arabanın yanında evde veriyorlar heralde ondan fiyat böyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenYoruldumHayat -- 16 Kasım 2020; 23:5:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
En boş, benzinli 423.000 TL.
Hayaldi, gerçek oldu.
-
Bu aracı ilk çıktığında kiralamıştım, GT Line modeli 180 bin TL civarındaydı. Vay canına şimdiki fiyata bak.
-
eski ön farlar daha güzel. dizel ful otomatik ocak ayında 206 bin tl idi almadık arkadaşa :s
-
Yorumlarda da bol bol yazılmış. Fiyatı görünce insanın ne resmine donanımına bakası gelmiyor.
_____________________________ ASUS N56VZ Intel Core i7 3630QM 2.4 GHz - NVIDIA GeForce GT 650M - Memoright 240 Gb V3M Sata3 Senkr SSD - 16 GB ram 1600 mhz - Windows 7 - Xiaomi Redmi Note 8 -
Yok mu arttıran .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Lamborghini Aventador LP 700-4 pricing from £260,040. İngiltere'de 260.000 paraya adamlar bakın ne alıyor. Bu boktan araca mı vereceksiniz bu kadar para? Artık şu millet ile tşk geçmeyi bırakın !
-
Kum gibi satiyor, basarili bir model..
-
2 yıl önce bu paralara bmw X5 alınıyordu puhaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 15 Kasım 2020; 15:5:15 >_____________________________ SteelSeries Rival 310 | Cooler Master CK550 Gaming Keyboard | SENNHEISER GAME ZERO
MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i -
260.000 ₺ gibi olmuş 😬 9katı 2 milyon 300bin ₺ yapıyor.
Treni kaçırdık. Bundan 6 ay önce fiyat böyle değildi
Adamlar kendi parasıyla alıyorlar. Onlar için 260.000 para. Burada o arabayı çevirsen de alamazsın. değil 2 milyona, 10 milyona alırsın anca. Düşün bizi kaç kat seviyorlar gör !
-
Eee o zaman daha çok çalışalım da biz alamazsak torunumuz bine. ☺️
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
|
Yorumlarda da bol bol yazılmış. Fiyatı görünce insanın ne resmine donanımına bakası gelmiyor. |
|
En boş, benzinli 423.000 TL.
Hayaldi, gerçek oldu. |
|
Vay be yarım milyona pejo 3 sene önce deseler hayal derdim Edit: Yorum tutmuş arabanın yanında evde veriyorlar heralde ondan fiyat böyle |
|
Lamborghini Aventador LP 700-4 pricing from £260,040. İngiltere'de 260.000 paraya adamlar bakın ne alıyor. Bu boktan araca mı vereceksiniz bu kadar para? Artık şu millet ile tşk geçmeyi bırakın !
|
|
2 yıl önce bu paralara bmw X5 alınıyordu puhaha |
Kasa değişimi değil. Makyajdan komple kasa değişimi bekleyenleri şaşkınlıkla takip ediyorum |
|
Torununun torununun torunu bile binebilirse şanslısın :D
|
|
Dolar 8.44 iken dizel GT line fiyatı 482.000₺ idi sanırım.
Dolar 7.67 iken dizel GT fiyatı 535.000₺ olması ayıp. Olayın farkında olan müşteriler için de terbiyesizlik. - Yaklaşık en az %8 indirim gelmesi gerekirken bu zammın açıklaması yok. Yeni kasa meni kasa hikaye! KORKUNÇ FİYATLAMA VAR.. |
Benzer içerikler
- tiktok ucuz jeton
- canlı çeviri
- en iyi mp3 dönüştürücü
- tiktok keşfet saatleri
- karekod okutma uygulaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt