< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Makyajlı Peugeot 3008 Türkiye'de: İşte fiyatı (3. sayfa)
-
-
Hey Maşallah heyy !!!
Başlangıç fiyatına baksana 423,000₺
Daha artık arabalara el sürülmüyor hiç elimizdekine şükretmek gerek
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 207m
Bu fiyatlar liste fiyatı. Kampanyalı fiyatlar 20 kasımda açıklanacak. Ön sipariş verenede kampanyalı fiyatlar üzerinden 7.500 TL daha indirim yapacaklar.O zaman ölüm sıtma durumları var 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
O işin taktikleri vardı. İyi giyimli felan gidip konuşup randevu alınabilir diye deneyimleyen insanlar görmüştüm.
_____________________________ -
paranız olsa bile bu kadar parayı arabaya vermek akıl mantık işi değil. devlette koyduğu vergilerle bunu istiyor. vergiler, lüks arabalara, saraylara, çantalara gidebilir. bunda bir sorun yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mindolluin
Dolar 8.44 iken dizel GT line fiyatı 482.000₺ idi sanırım.
Dolar 7.67 iken dizel GT fiyatı 535.000₺ olması ayıp.
Olayın farkında olan müşteriler için de terbiyesizlik.
- Yaklaşık en az %8 indirim gelmesi gerekirken bu zammın açıklaması yok. Yeni kasa meni kasa hikaye! KORKUNÇ FİYATLAMA VAR..Haklısın yeni makyajlı olunca aracı altından mi kaplıyorlar, şu memleketin insanının yediği kazığın haddi hesabı yok 😡
pejounun türkiyede liste fiyatlarından araba sattığı pek görülmeyen bir durum. muhakak liste fiyatlarının altında oluyor. sorun şu ki, fiyat sabit değil. aynı araca tüm bayiler farklı fiyatlar verebiliyor. siz hepsini sorayım derken araçlar peynir ekmek gibi gittiğinden bulduğunuzdan oluyorsunuz. fiyat ne olursa olsun yok satacakları kesin.
-
en dolusunu arkadasın düğününde kullandım kasko fiyatı 230 bindi ne pahalı be kardesım diyorduk. Şimdi dahada pahalı olmus o fiyata alınacak bir arac değil maalesef
-
Ben anlamıyorum ciddi bir düşmanlık içinde olan ve bununla yetinmeyip ürünlerimizi çarşaf çarşaf boykot eden ülkenin ürünleri neden sürekli reklam edilir....Fransızlara karşı çok ciddi bir boykot lazım hatta medya organlarında reklam edilmesinin yaptırımı olmalı bence ...!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 17 Kasım 2020; 10:4:42 >
Fiyatının bu kadar yüksek olmasının nedeni üretici değil konulan vergiler. Ve TL nîn değersizliği bunu ben değil bir önceki mb başkanı söylemişti.
-
Daha araba çıkalı kaç yıl olduda hemen makyajlamışlar ????
-
Çok güzel güzel olmasına ama çok pahalı bea. Yalnız bu değil bütün arabalar çok pahalı.Orta direk diye bir kesim kalmıyor farkında mıyız?
-
Araba almak hayal oldu. Fransız arabasi bu fiyatsa harbi arabalara dürbünle bakariz
-
ben artık arabadan vazgeçtim kenarda 220 civarı bir param var yatırım yapıp ev almaya çalışacağım.Ev ölene kadar götürür dört tekerleklinin dandiği de taşır bir araca bu kadar paralar hayatta vermem.
-
-
Walla bizde de 1.5 dizel var ama maalesef hiç begenmedim..Tabii herşey beklentiyle alakalı
-
Kasım 2019'da, Peugeot Can Otomotiv'de bal köpüğü dizel-otomatik en dolu paketini 270,000 TL'ye veriyorlardı. Bu saatten sonra 3008 bakmanın da bir anlamı kalmadı sanırım.
_____________________________ Soru şikayet ya da öneriler için PM atabilirsiniz. -
"İndirim gelmesi gerekirken"
_____________________________ "The day science begins to study non-physical phenomena, it will make more progress in one decade than in all the previous centuries of its existence." - Nikola Tesla -
Yeni 2008 gt line hem daha uygun fiyatlı hem de daha şık ve böyle kasası beygir gibi değil daha estetik.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport -
İnsanlar artık direk fiyata bakıyor içeriği okumaktan vazgeçiyor.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt