Turknet Destek Numarası : 37585705 Yaklaşık 2 haftadır internet hız düşüklüğü problemi çekiyorum. (Normalde 42 mbps download 8mbps upload alıyordum) Türknet online işlem merkezinden durumu ilettim. Zaten cevap vermeleri bir kaç günü buldu. Fakat bugün itibariyle halen sonuç alamadım. Türk telekom saha ekibine haber verildiğini söylüyorlar. Saha ekibi de müşteri kaynaklı diyor. Ben de evet belki benden kaynaklıdır diyerekden, eve gelen kablodan hat çekerek interneti bağladım. Fakat yine hızım çok çok düşük çıktı. Yani sorun evdeki tesisatla alakalı değil. Problemi bulması gereken Turknet ise problemi bulamadığı gibi, Türk Telekom ekipleri de bir kez olsun evime gelip sorunun kaynağını bulmaya çalışmadı. Açıkçası çaresizim. En son yapacağım şey millenicom ya da netspeed e geçmek. Belki bir şeyler değişir diye. Bu zamana kadar çok kişiye referans oldum. Fakat böyle ilgisiz bir durumla karşılaşmam beni de türknet den soğuttu. Değerleri görmeniz adına modem bilgilerini paylaşıyorum. Ayrıca problemin çözümü için denediğim yolları da aşağıya yazıyorum.
Modemi kapatıp açınca maksimum gördüğüm değer 9 mbps, arada aşağıda gördüğünüz üzere çok çok düşük de hız aldığım oluyor. sinirim bozuluyor. ![]() ![]() |
_____________________________ |