Şimdi Ara

Baldur's Gate 3 (v4.1.84.2021) Türkçe Yama ~%85 [ OpenAI GPT-3 Translate ] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
26
Favori
76.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim eline yüreğine sağlık ! Acaba Valhalla için alt yazı yaması da gelir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet güzel görünüyor eline sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJantis

Böyle düşünüyorsanız Türkçe yamalar bölümünde işiniz ne ?

Alıntıları Göster

Meraktan inceleyemez miyim? Koca baldurs gate i tr çevirisi nasıl olmuş merak ettim.

Ayrıca son çeviri konularında epey tartışma döndüğü için merak ediyorum. Sana ne kardeşim te allam

• yama bekleniyor. kolay gelsin

• Eline koluna sağlık burada kötüleyenlere aldırma lütfen. Bu konuya gelip şikayet edenler neyin kafasında istemiyorsan indirmezsin indirene mani olma. Çoğu kişi faydalanıyor bu denli büyük oyunları çevirmesi testi 1 yılı geçiyor zaten. Bırakın da az çok millet anlayarak oynasın size ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 16 Ekim 2020; 14:31:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsseMiyake

Kardeşim eline yüreğine sağlık ! Acaba Valhalla için alt yazı yaması da gelir mi ?

Çıkmamış oyundan bahsediyorsunuz. Dosyaları vs incelenmesi lazım daha.

• Çok iyi düşünmüşsün cidden helal olsun, özel isimler içinde oyunun wiki sayfasından yararlanabilirsin gibi

• bu oyunu oynama gibi bir niyetim yoktu fakat yama çıkarsa gerçekten başlayabilirim. emeğine sağlık.

• Open ai nin ne kadar güçlü olduğunu daha, önce görmüştüm yeterince pratikle insan çevirilerinden daha iyi olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkul5 kullanıcısına yanıt
    Arada bir şu konulara uğrayıp çaresizliğinizi görüyorum keyfim yerine geliyor
    Sanırım biraz devrik cümle oldu. Aaa translate yamadan bulaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grihokkabaz -- 16 Ekim 2020; 16:10:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grihokkabaz

Arada bir şu konulara uğrayıp çaresizliğinizi görüyorum keyfim yerine geliyor
    Sanırım biraz devrik cümle oldu. Aaa translate yamadan bulaştı.

Bizlermi çaresiziz ,yoksa A+oyunlara translate yada yapay zeka motorları kullanılarak,ücretsiz çok hızlı tamamlandıgın,gören duyan koşa koşa konuya gelip baltalamaya çalışanlarmıq 

• grihokkabaz G kullanıcısına yanıt

O şahıs, nitelikle niceliği aynı kefeye koyacak kadar mantıkla alışverişi kesmiş biridir. Gerisini sen anla artık.

Yalnız dikkat et de sana da benim ya da karapathian'ın fakesi demesinler  

• herkul5 kullanıcısına yanıt
    Eskiden translate yama konuları yasaktı halende yasak olması gerekiyor
    Neyse size iyi translateli oyunlar

• Burda bari tartışma çıkmasın isteyen kullanır istemeyen kullanmaz parayla değil ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.