|
Merhaba bir oyun oynarken oyun aniden kapanıyor ve görev yöneticisini o an açtığımda ''düşük bellek kullanımı'' hatasını alıyorum veya aynı şekilde oyun açıkken chrome da açıksa arka planda oyun kapandıktan sonra chrome ekranında ''out of memory'' yazıyor oluyor, oyunla birlikte o an açık olan discord da kapanıyor hatta anlık kulaklık bağlantısı bile kesiliyor ve geri geliyor. Sistem gereksinimlerim oyunun üzerinde, yaptıklarım ; 1-HDD ve SDD health programlarıyla sorun var mı yok mu diye baktım. 2-İşlemci ve ram üzerindeki overclock u kaldırdım. 3-Oyunu HDD den SDD ye taşıdım. 4-Memtest86 ve Windows bellek tanılama aracı ile ramlere test yaptım. 5-Oyun içi işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını takip ettim.(işlemci 60 derece ekran kartı 65 derece civarında seyrediyor) 6-Güç kaynağının 12v çıkışında verdiği voltun doğru olup olmadığını kontrol ettim. hiçbir sorun göremedim bu yüzden de sorunumu çözemedim, yardımcı olabilir misiniz ? Sistem Özellikleri Ryzen 3600 B350 Tomahawk Max 8x2 FlareX 3200 mhz Gtx 1080 Sorun yaşadığım oyunlar Conqueror's blade Warzone RDR2(Bazen) Sorun yaşamadığım oyun LoL < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 6 Ekim 2020; 14:43:33 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler