|
Wifi tespit cihazının olmaması wi-fi sinyallerinin olmadığı anlamına gelmiyor ki Allah'ın varlığının tespiti içinde de herhangi bir tespit cihazına ihtiyacın olsun? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Gözünle görmedin ama inanıyorsun bravo ilerleme var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bırakın Herşeyi Gelecek Söylesin... Herkesi Çalışmalarına Göre Değerlendirsin... Bugün Onların Olsun... Ama Uğrunda Çok Çabaladıgım Gelecek Benimdir... NİKOLA TESLA...
|
Şahsen dine inanmamı sağlayan en büyük şey yaşadığımz olağanüstü paranormal olaylar, günümüzde birçok konuda din temsilcilerinin halleri modern bilime uymayıp şiddetle karşıdır hatta birçok husus dahi kafa kurcalamaktadır ama bugüne kadar gördüğüm paranormal olaylar beni güçlü bir enerji ya da varlığın mevcut olduğu hissiyatına sevk etti aslında biraz vahdeti vücut biraz tasavvufcu anlayışla dini değerlendiriyorum belki de anlatılanların birkısmı meteforik anlatımlar ve o günün şartlarında değerlendirilmesi gerekiyor çünkü günümüz sürekli değişiyor bugün etik olarak gördüğümüzü yarın etik olarak görmeyebiliyoruz ya da tam tersi (büyük oranda) olabiliyor. Bu konularda sorgulayıcı ve şüpheci bir yapıya sahibim ve elimden geldiğince olaylara objektif bakmaya çalışıyorum ama anladımki objektif olmak neredeyse imkansız çünkü insan beyninde bakış açısını oluşturan en büyük şey bilinç ve bu bilinçi de oluşturan dış çevre yani burada insan iradesinin sınırlanması söz konusu yine de farklı bakış ve farklı bilinç durumlarını inceleyip onların simülasyonlarını beynimizde çalıştırabilirsek belki de ne kadar çok varlığın gözünden bakarsak o kadar objektif oluruz... |