ca 125 bakıldı mı kaç çıktı ? benim annem de 4. evre ca tedavi görüyor. dert etme tıp çok gelişti devlet akıllı ilaçları ödemeye başladı yeni tedavi yöntemleri gelişti. ilk haberi aldığımızda biz de şok olduk şimdi güle oynaya sorana kanser tedavisi görüyom bişey yok diyo. metastaz yapsa 4. evre oluyo zaten çok takılma evrelere gelir geçer. geçmiş olsun |
Annem kanser iyi dileklerinizi esirgemeyin(konuyu adım adım güncelleyeceğim) (5. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: emir.kskca 125 bakıldı mı kaç çıktı ? benim annem de 4. evre ca tedavi görüyor. dert etme tıp çok gelişti devlet akıllı ilaçları ödemeye başladı yeni tedavi yöntemleri gelişti. ilk haberi aldığımızda biz de şok olduk şimdi güle oynaya sorana kanser tedavisi görüyom bişey yok diyo. metastaz yapsa 4. evre oluyo zaten çok takılma evrelere gelir geçer. geçmiş olsun
Umarım dediğiniz gibi olur annemin sağlık durumu iyi olsa daha iyi hissederdim daha önce bir kanser atlattı bunu da atlatır derdim ama son zamanlarda bildiğiniz çöktü ayakta bile 30 saniyeden fazla duramıyor.
Ca 125 i şuan böyle ;
Edit: Özelden yazdım size bazı şeyler soracağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 9 Temmuz 2020; 13:49:12 >
-
Allah acil şifa versin inşallah
-
Geçmiş olsun hocam. Rabbım ŞAFİİ dır. Hayırlı şifasını tez zamanda verir inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok geçmiş olsun dostum, en yakında zamanda annenin sağlığına geri kavuşması dileği ile.
-
Geçmiş olsun hocam, Allah şifa versin.
quote:
Orijinalden alıntı: Legends06
Geçmiş olsun kardeşim , benim de anneme Nisan ayında tanı kondu ve ameliyat geçirdi şimdi kemoterapi alıyor , 3. Evrede. Allah hepimize sabır hastalarımıza şifa versin.Sizede geçmiş olsun hocam, Allah şifa versin.
Allah tez zamanda şifasını nasip etsin inşallah. Çok Geçmiş Olsun :(
-
Allah şifa versin. Çok zor bir durum. Benimde annem bu hastalıktan 3.5 yıl çekti ve vefat etti. Bu süreçte başkalarına yardım olması için bir yazı yazmıştım ekşide. Sana yardımcı olacağını düşünüyorsan linki atabilirim. Tekrardan Allah acil şifa versin
-
Allah şifa versin.
-
Geçmiş olsun,tez zamanda şifa bulur inşallah..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun. Allah şifa versin, tez vakitte atlatır inşallah.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kardeşim geçmiş olsun
-
Geçmiş olsun Allah Acil şifalar Versin
Çok geçmiş olsun kardeşim,
Allah acil şifalar versin
Dinimiz,insanlara umutsuz olmamasını öğütlemiştir..
quote:
Orijinalden alıntı: Gamer_0461
Çok geçmiş olsun kardeşim,
Allah acil şifalar versin
Dinimiz,insanlara umutsuz olmamasını öğütlemiştir..Hangi din mensubusunuz
İslam
quote:
Orijinalden alıntı: Gamer_0461İslam
Yorumunuzdan budizm sanmıştım
İslam ve umutsuzluk yazarsanız nasıl bir bağlantı olduğunu anlarsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Gamer_0461İslam ve umutsuzluk yazarsanız nasıl bir bağlantı olduğunu anlarsınız.
Teşekkürler almiim
Budizm inancına göre bütün insanlar budist doğar ,akılını kullanacak yaşa geldiğinde ,aklını kullan doğru yolu bul huzura ve mutluluğa er der
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 9 Temmuz 2020; 23:30:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X