< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) (152. sayfa)




-
-
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın tekrardan.quote:
Orijinalden alıntı: sardemirBugün, @brknil06 hocamı çalıştığı mağazada ziyaret ettim. Hem tanışmış olduk hem de, LG 65BX oled televizyonumun garantisini henüz 5 aylık iken, +3 Yıl uzattık. Sağolsun her konuda bilgilendirdi ve yardımcı oldu.. buradan çok teşekkür ediyorum kendisine. Forumda ben dahil diğer kullanıcılara verdiği o güveni boşu boşuna kazanmamış dedim içimden.. Daha önce esnaflıktan gelen birisi olarak, açıkçası gerçekten işini hakkıyla yapan bir esnaf gördüm karşımda. 200-300 lira daha ucuza alacağım diye, "teşhir , paneli patlak , çatlak yada iade ürünü yollanmış ne olduğu belirsiz yerlerden tv alıp sinir, stres, hastalık sahibi olmaktansa güvenilir mağazadan almak ve satış sonrası muhattap bulmak her zaman iyidir.
Tavsiyem LG oled tv almayı düşünenler, fiyat araştırmasını yapanlar ; kesinlikle Burak hocama önce bir danışsın derim, fiyat konusunda da alışveriş sonrası müşteri memnuniyeti açısından da her zaman sizin lehine olacaktır..
-
Televizyonu kapatırken, bazen de kapattıktan bi kaç dakika sonra bi ses geliyor mu sizde de? Böyle su şişesine parmağınızı sokup havayı sıkıştırıp çekersiniz de *blop sesi gelir ya o tarz bi ses, anlatabildim herhalde
Normal bir şey mi bu 55cx kullanıyorum. Soundbar takılı ondan mı oluyor acaba diye düşündüm bi ara ama çözemedim.
-
Açarken de kapatırken de maalesef o garip ses oluyor bende de, normal hocam:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Duydudğunuz ses eski crt (tüplü) monitörleri açtığımızdaki gelen çıt sesi gibi mi ? Eğer öyleyse o ses normal :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2018 yılında LG b7V 55inch almıştım, geçen renklerde bir gariplik hissettim ve renk testi yaptım. Kırmızı tonları ekranın ortasında yeşile dönüyor, birde sağ altta güzel bir Netflix yanığım var. Yanık neyse de ortadaki renk değişimi sinir bozucu.
TV 3 yaşına giriyor, garanti bitti. Müşteri desteğe başvurdum ama ilgilenmediler, aslında kronik sorun, yardımcı olabilirlerdi. Gittiği yere kadar kullanacağım artık. OLED lerin görüntü kalitesi inanılmaz ama ömrü kısaymış. Böyle bir şey bekliyordum ama biraz erken oldu. Evdeki eski LG 42" 10 yaşını devirdi, hala sorunsuz. Umarım yeni modellerde bu sorunları çözmüşlerdir, takip edeceğim.
-
Hocam merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: Miu2018 yılında LG b7V 55inch almıştım, geçen renklerde bir gariplik hissettim ve renk testi yaptım. Kırmızı tonları ekranın ortasında yeşile dönüyor, birde sağ altta güzel bir Netflix yanığım var. Yanık neyse de ortadaki renk değişimi sinir bozucu.
TV 3 yaşına giriyor, garanti bitti. Müşteri desteğe başvurdum ama ilgilenmediler, aslında kronik sorun, yardımcı olabilirlerdi. Gittiği yere kadar kullanacağım artık. OLED lerin görüntü kalitesi inanılmaz ama ömrü kısaymış. Böyle bir şey bekliyordum ama biraz erken oldu. Evdeki eski LG 42" 10 yaşını devirdi, hala sorunsuz. Umarım yeni modellerde bu sorunları çözmüşlerdir, takip edeceğim.
Geçmiş olsun öncelikle
LG OLED C7-B7 kullanıcıları yanık sorunu yaşayan kim varsa bana mail olarak iletin LG tarafından bu konu hakkında destek sağlanacak.
Fatura, ekran yanık resmi, iletişim bilgisi bu bilgiler gerekiyor. ankaralg@hotmail.com
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Hocam merhaba,
Geçmiş olsun öncelikle
LG OLED C7-B7 kullanıcıları yanık sorunu yaşayan kim varsa bana mail olarak iletin LG tarafından bu konu hakkında destek sağlanacak.
Fatura, ekran yanık resmi, iletişim bilgisi bu bilgiler gerekiyor. ankaralg@hotmail.com
Alıntıları GösterResimleri ve faturayı gönderdim. Umarım yardımcı olurlar, fotolarda göründüğü üzere TV pek iyi durumda değil, yurt dışı forumlara da baktım, sorun yaşamayan yok, bariz kronik sorun.
İlginiz için teşekkürler
-
Hocam geldi mailiniz LG yetkililere yönlendirme yapıyorum inşallah kısa sürede çözüm olur.quote:
Orijinalden alıntı: MiuResimleri ve faturayı gönderdim. Umarım yardımcı olurlar, fotolarda göründüğü üzere TV pek iyi durumda değil, yurt dışı forumlara da baktım, sorun yaşamayan yok, bariz kronik sorun.
İlginiz için teşekkürler
Alıntıları Göster
-
Tamamdır, tekrar teşekkürler...
-
Burak Bey'e helâl valla, adam garantisi bitmiş ürün için bile destek olmaya çalışıyor.
-
-
Oyunculara iyi haber.Yeni güncelleme VRR Flickering sorununu çözüyormus.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 55 cx için duvar askı aparatı, hdmi kablo ve akım koruyucu piriz tavsiyesi alabilirmiyim?
-
merhaba arkadaşlar ben de 55cx modelini alarak aranıza katıldım.
dünden beri tvyi kurcalama aşamasındayım. şu anda karşıma çıkan en büyük sorunlar 5ghz'den bağlı olmama rağmen 4k remux'lar plex'de takılma yapıyor.(modem evin diğer tarafında sayılır. oda için router siparişi verdim bakalım sorun çözülecek mi)
diğer bir sorunum ise dts'li filmleri açmaması ki 4k remux'ların veya 1080p remux'ların hemen hepsi dts veya true-hd. bu sıkıntıyı aşmak için önerileriniz ne olur?
-
Arkadaşlar merhaba. Ben de cx model tvmi bugün kurdurarak aranıza katıldım. Yalnız bir arkadaşım kulağıma çok saçma gelen bir şey söyledi bugün. Tv nin kutusunu sakın atma eğer garantiye göndermen gerekirse kutusuz almuyorlar diye. Bu saçma şey doğru mu? Lg de başına böyle bir durum gelmiş arkadaşın.
-
4k Remux filmler de aynı odada değil iseniz 5 ghz bandından verim alamazsınız. Wifi kanalını 36 yapıp deneyin. Ya da 100 yapabilirsiniz. Ama ethernet ile bağlantı da 80 GB lik filmi bile takılmadan oynatıyor. İmkan varsa kablolu bağlantı en iyisi.
Dts için yapabileceğiniz birsey yok. Zaten Remux film indiriyorsaniz en yüksek kalite Dolby True HD destekliyor. O şekilde izlersiniz. İlla ki Dts derseniz soundbar almanız gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2020 modellerde 50-55 inç için oled mi yoksa nanomu almalıyım..yani karşılaştırma pek doğrumu bilemedim ama pcden aktarımda yada netflixde filmi kaliteli olmasını isterim..isteklerim uygulama geçişleri ve gömülü uydusu hızlı siyah ve beyaz renk tonunun iyi olması...ne önerirsiniz..bütcem 6000TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 28 Mayıs 2021; 0:16:49 > -
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum, koskoca kutuyu evde tutamayız ki.. Burak bey biliyorsa aydinlatir bizi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Duvar askı aparatını bilmiyorum, Cx kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar.
HDMI kablo kesinlikle PAUGGE 2.1, başka markalara bakmayın bile. ATC sertifikalı ve HDMI 2.1 desteklidir. (HDMI 2.0 versiyonunu almayın, 4K 120Hz desteklemiyor)
TV nin yanında teknosadan verilen preo akım korumalı priz kullanıyorum, içini açıp bakmadım. İçindeki devre elemanları nasıldır bilemiyorum.
O yüzden kalitesinden şüphe duymayacağım şu ürünü tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CueMaker -- 28 Mayıs 2021; 11:12:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X