< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Boyut en önemli faktör bence. Eğer odanız ve izleme mesafeniz 65 inch için uygunsa 55 almayın, daha sonra pişman olabilirsiniz. BX de güzel televizyon, internetten karşılaştırmalı videolarına bakabilirsiniz. |
Evet hocam ben de başta öyle düşündüm ama odamın fazla ışık almasından dolayı parlaklık farkı beni etkiler diye düşünüyorum. Herkes cx yazmış o da kafamı karıştırdı tabi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pencereler yandaysa bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum fakat tam arkanızda olup ışık direk televizyona vurursa parlaklık konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz maalesef. İzlenemeyecek boyutta olursa da 14 gün içinde iade edersiniz zaten. |
|
LG nin kendi firmware sayfasında güncelleme görünmüyor, CX içinde baktım onda da yok. Siz nerede gördünüz bu güncellemeyi? Başka bir model sanırım! ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CueMaker -- 24 Mayıs 2021; 13:39:32 > |
¦¦¦ AMD RYZEN 5 5600X ¦¦¦ MSI B550 GAMING EDGE WIFI¦¦¦ KINGSTON HYPERX 3600 DDR4 ¦¦¦ SAPPHIRE NITRO 6700XT ¦¦¦ SILICON POWER US70 1 TB ¦¦¦ SCYTHE FUMA 2 ¦¦¦ SEAGATE 3TB SKYHAWK x 2 ¦¦¦ WD 14TB ¦¦¦ AEROCOOL XPREDATOR ¦¦¦ HIGHPOWER 750W 80+ GOLD ¦¦¦ LG 55GX OLED TV-MONITOR ¦¦¦
|
|
Tv ye geldi bu sabah hatta yaptım güncellemeyi hiçbir fark göremedim. Şimdi nedense tekrar çıktı aynı güncelleme uyarısı yeniden yaptım bu sefer versiyon sonu 22 olmuş ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hayır 55cx😉 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
arkadaşlar 77CX almayı düşünüyorum, şu an fiyatlar 30-32bin aralığında. sizce 25 bin seviyesine inme ihtimali var mıdır yeni seriler gelince? |
Burak Keskin
Koç Pazarlama LG, SAMSUNG, SİEMENS yetkili bayisi |
Hocam ankara ankamall ve cepa da varmış. 3 er tane. Lakin fiyatı çok yüksek söylediler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Burak Keskin
Koç Pazarlama LG, SAMSUNG, SİEMENS yetkili bayisi |
Bugün, @brknil06 hocamı çalıştığı mağazada ziyaret ettim. Hem tanışmış olduk hem de, LG 65BX oled televizyonumun garantisini henüz 5 aylık iken, +3 Yıl uzattık. Sağolsun her konuda bilgilendirdi ve yardımcı oldu.. buradan çok teşekkür ediyorum kendisine. Forumda ben dahil diğer kullanıcılara verdiği o güveni boşu boşuna kazanmamış dedim içimden.. Daha önce esnaflıktan gelen birisi olarak, açıkçası gerçekten işini hakkıyla yapan bir esnaf gördüm karşımda. 200-300 lira daha ucuza alacağım diye, "teşhir , paneli patlak , çatlak yada iade ürünü yollanmış ne olduğu belirsiz yerlerden tv alıp sinir, stres, hastalık sahibi olmaktansa güvenilir mağazadan almak ve satış sonrası muhattap bulmak her zaman iyidir. Tavsiyem LG oled tv almayı düşünenler, fiyat araştırmasını yapanlar ; kesinlikle Burak hocama önce bir danışsın derim, fiyat konusunda da alışveriş sonrası müşteri memnuniyeti açısından da her zaman sizin lehine olacaktır.. |