Şimdi Ara

LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.106
Cevap
72
Favori
244.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba. 2021 ocakta cx aldım. En son 1.5 ay önce kullandığım tvyi açtığımda ekran bu şekildeydi. Servise gönderdim. Servis panel değişimi gerektiğini bunun da 40 bin tl ücreti olduğunu söylediler. Lg türkiye ile mailleştim. Ücretsiz değişim talep ettim. Yurtdışı forumlarında bu tarz panel sorunlarında lg böyle tek seferlik değişim yapmış. Bazı örnekler buldum. Bunları belirttim. Yine de red verildi. Ücretsiz değişim yapmayacağını söyledi lg türkiye.
    bu arada hiçbir zaman tv izlemedim, oyun oynamadım. Statik görüntü hiç olmadı. Zaten tek yaşıyorum. Yani panelle alakalı kullanıcı hatası ile başına sıkıntı gelebilecek en son kullanıcılardan biriyim.
    sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
    Lg global için bir iletişim aracı bulamadım. Bir tane adrese mail attım. Oradan da dönüş olmadı.

Ürün görselleri de şu şekilde:

LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.wolfi -- 2 Temmuz 2025; 22:30:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bendeki 55 Cx'te de aynı şekilde üst kısımdaki piksellerde sarkmalar ve başka noktalarda ölü piksel sorunları var. Ürünü aldığımda @Burak_Keskin06 'den uzatılmış garanti almıştım. Garanti konuyu servise aktarmış ama henüz dönüş olmadı. Burak bey panel değişiminin ücretsiz yapılacağını söylemişti. Servis dönüşünü bekliyorum.

C9'lardaki piksel sorunları nedeniyle toplu değişim yapılıp CX verilmişti ancak görebildiğim kadarıyla bu ürünlerde de kronik sorun var. Araştırdığım kadarıyla bu şekilde aynı noktalardan piksel sorunu yaşayan çok fazla insan var.

• rapBiTT kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi aşamadasınız pm'den yazın bana destek sağlayım size
  • Evo olmayan her panel bozuluyor malesef. 2021 sonrası Evo panellerde bu sorunlar yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepkask bugün dönüş yaptı. Panelin tamirinin sağlıklı olmayacağı için üst seri cihaz diye 55B5 önerdiler, üste de 34.000 lira istiyorlar.
    C serisinin muadili nasıl B serisi oluyor onu anlamadım tabi :)
    Düşünüp bilgi vereceğimi söyledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.