Ya Aleyna söyleseydin işte Berkay'ı az bir tarafları tutuşsaydı seni söylediği için. Gittin Ayşe'yi söyledin ya, şaka gibi. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (3014. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Zaten senin vizyonun , dübürün yetmez poyraz yada Berkay demeye senin elendigin gün 40 açı doyurucam adağım olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aleyna boş yapma 5 kişi şampiyon olsa herkes hak ediyor ne ya ne kavgalar karaktersizler yaşandı gözünü seveyim.
Biraz dürüst olun ya turabi yi bu konuda gerçekten özledim
Şimdi yarın Ayşe kazansa Aleyna'nın ismini söyleyebilir mi?
-
Ayşe’nin kazandığı yeri İsmail’in kazandığı* olarak değiştirebilirsiniz hocam. Orada karıştırmışım.quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Geçen dokunulmazlıktan bahsediyorsun herhalde. Ayşe'nin kolyeyi kazandığı oyunda İsmail önden atıyorsa zaten burda İsmail'e haksızlık yoktur ki. Konu Poyraz'ın el ayarının iyi olduğu yerdeyken mesafenin birden değişmesi. Ben Ayşe'nin İsmail'i yendiği oyunda kolyeyi aldığını hatırlamıyorum orda finalde Berkay'ı yenmişti İsmail'i değil o oyunda İsmail ile eşleşmediler.
Savunduğum şeyi anlamıyorsun. Sert atarak diski orda tutamayan adama yarar atış mesafesinin geriye alınması. Poyraz zaten olduğu yerden iyi atarken atış mesafesi geriye çekiliyorsa bu her zaman skor olarak gerideki isme yarar öndeki isme demiyorum. O oyunda da 2-0 geride olan zaten İsmail'di attığım resmi diyorsan.
Alıntıları Göster
Siz haklısınız hocam. Poyraz’a haksızlık yapılmış. İsmail de aynı yerden atıyor ama bu sorun değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerYa Aleyna söyleseydin işte Berkay'ı az bir tarafları tutuşsaydı seni söylediği için.
Gittin Ayşe'yi söyledin ya, şaka gibi.
Vallahi ya ne kadar korkak bir seçim yaptı. Poyraz samimiyetsiz dediğinde de 3 gün sonra unuttu yine devam etti Berkay aynı takımda olmasına rağmen kaç kere fişini çekmeye çalıştı ona da hiç yönelmedi. Aldığı oyunlara yazık Ayşeyi demek için mi o kadar yendin bu insanları
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Ayşe’nin kazandığı yeri İsmail’in kazandığı* olarak değiştirebilirsiniz hocam. Orada karıştırmışım.
Siz haklısınız hocam. Poyraz’a haksızlık yapılmış. İsmail de aynı yerden atıyor ama bu sorun değil.Benim burda en baştan beri savunduğum şey hassas atışların olduğu oyunlarda erkek ve kızlar aynı yerden atmalı. Ve garip bir şekilde kaç oyundur hep hassas atış geliyor. Ya halkalar içinden çıkıyor ya diski denge mekanizmalı bir yerde tutmaya çalışıyorlar ya da garip bir şekilde sembolleri devirmeden topları devirmeye çalışıyorlar. Yani çizgi olarak geriden atan isimleri daha da zora sokacak tarzda atışlar. Bir tane hassas atış olmayan oyun yok ve o hassas atışın olmadığı oyun da nedense sembol oyununa denk geliyor.
Ama eğer konu atış çizgisinin değişmesiyse önde olan ismi geriye çekerek oyunu almamaları amaçlanıyor. Geride olan isim istediği kadar geriye çekilsin bu ona haksızlık olmaz ki adam zaten o atışta geriye düşmüş bu ona dezavantaj olmaktan ziyade öndeki isme olur.
Eğer Poyraz'a haksızlık var İsmail'e de var diyorsan katılabilirim ama bunun için İsmail'in öndeyken geriye düşüp kaybettiği bir dokunulmazlık oyunu göstermelisin. İsmail ya 3-0 yenilerek elendi ya da 5-1 falan. Berkay'a yenildikleri 5-4 bitti ama onlarda zaten eşit mesafeden attılar ve kadın erkek çizgi kuralı yoktu devamlı değişen. Ss falan varsa at tartışalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 20 Haziran 2021; 0:39:11 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerBunu yapsa gerçekten iyi olabilir ama gidip de Ayşe derse salaklık yapmış olur.
Al işte Ayşe dedi gerçekten uyuz ediyorlar böyle saçma seçimlerle
quote:
Orijinalden alıntı: Terliksi İnsanVallahi ya ne kadar korkak bir seçim yaptı. Poyraz samimiyetsiz dediğinde de 3 gün sonra unuttu yine devam etti Berkay aynı takımda olmasına rağmen kaç kere fişini çekmeye çalıştı ona da hiç yönelmedi. Aldığı oyunlara yazık Ayşeyi demek için mi o kadar yendin bu insanları
Alıntıları GösterKafasını kullanmıyor Aleyna.
Zaten belki İsmail harici kim dokunulmazlığı alırsa Aleyna diyecek, git söyle işte Berkay'ı az bir tarafları tutuşsun.
Aleyna böyle sıfır reality ile hiç oy toplayamaz, geldi yok beşimiz de şampiyon olabilsek keşke hak ediyoruz falan dedi ve boş yaptı. Kendisine ne oyunlar oynandı dediğin gibi hep fişini kendi takımından Berkay çekmeye çalıştı ona rağmen kız Ayşe diyor.
Böyle giderse oy toplayamaz elenir.
-
Aleyna zaten şampiyon olamaz,bugün Ayşe’yi söylemesinin sebebi de kendisi potaya girerse Batuhan ve Steven’ı yedikleri gibi ikili rekabetten birini daha yeriz en kötü diye bence.Yalnız Berkay 1 dokunulmazlık alırsa potaya girmeyebilir,o senaryoda Ayşe-Aleyna-Poyraz potası olacak.Orada bir kıyım yaşanabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dayım gittikten sonra survivor olmuş kurguvivor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Aleyna zaten şampiyon olamaz,bugün Ayşe’yi söylemesinin sebebi de kendisi potaya girerse Batuhan ve Steven’ı yedikleri gibi ikili rekabetten birini daha yeriz en kötü diye bence.Yalnız Berkay 1 dokunulmazlık alırsa potaya girmeyebilir,o senaryoda Ayşe-Aleyna-Poyraz potası olacak.Orada bir kıyım yaşanabilir.Berkay 2 tane almalı ya da birini İsmail almalı yoksa her türlü potada bir de bence bu oyunlarda dokunulmazlığın alınma sırası da önemli. Acaba İsmail Berkay ve Poyraz'dan önce kimi tercih eder herhalde önce Poyraz'ı söyler işte tam da o durumda yarınki dokunulmazlığı İsmail'in alması Berkay'ın işine gelmez son dokunulmazlıkta kesinlikle kendisi söylenir.
Gerçi Aleyna söylenirmiş son dokunulmazlıkta maviler tarafından kendi de onu söyler o zaman yarın İsmail alırsa daha çok işine gelir. Son dokunulmazlıktan ziyade. Ama yarın artık mavi takımdan biri alır ya da Berkay ben bunu düşünüyorum. Yarın Aleyna alırsa son dokunulmazlığa gerek kalmayacak İsmail'e de pek ihtimal vermiyorum. Bakalım kurguda sıra kimde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 20 Haziran 2021; 0:45:3 >
-
Hocam ben tartışmak istemiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Benim burda en baştan beri savunduğum şey hassas atışların olduğu oyunlarda erkek ve kızlar aynı yerden atmalı. Ve garip bir şekilde kaç oyundur hep hassas atış geliyor. Ya halkalar içinden çıkıyor ya diski denge mekanizmalı bir yerde tutmaya çalışıyorlar ya da garip bir şekilde sembolleri devirmeden topları devirmeye çalışıyorlar. Yani çizgi olarak geriden atan isimleri daha da zora sokacak tarzda atışlar. Bir tane hassas atış olmayan oyun yok ve o hassas atışın olmadığı oyun da nedense sembol oyununa denk geliyor.
Ama eğer konu atış çizgisinin değişmesiyse önde olan ismi geriye çekerek oyunu almamaları amaçlanıyor. Geride olan isim istediği kadar geriye çekilsin bu ona haksızlık olmaz ki adam zaten o atışta geriye düşmüş bu ona dezavantaj olmaktan ziyade öndeki isme olur.
Eğer Poyraz'a haksızlık var İsmail'e de var diyorsan katılabilirim ama bunun için İsmail'in öndeyken geriye düşüp kaybettiği bir dokunulmazlık oyunu göstermelisin. İsmail ya 3-0 yenilerek elendi ya da 5-1 falan. Berkay'a yenildikleri 5-4 bitti ama onlarda zaten eşit mesafeden attılar ve kadın erkek çizgi kuralı yoktu devamlı değişen. Ss falan varsa at tartışalım.
Alıntıları Göster
Ayşe’nin 5. çizgiden, Aleyna’nın 4. çizgiden attığı söyleniyordu. İkisi de 4. çizgiden atıyormuş.
Poyraz öndeyken geriye çekildiyse, İsmail de geriye
çekildi. Ama sorun Poyraz’ın “el ayarı” daha iyi olduğu için bir tek Poyraz’a haksızlık olduğunu söylüyorsunuz.
Çizgilerin değişmesindeki nedeni kendimce açıklamaya çalıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musashi-R -- 20 Haziran 2021; 0:49:29 >
-
quote:
Hocam ben tartışmak istemiyorum.
Ayşe’nin 5. çizgiden, Aleyna’nın 4. çizgiden attığı söyleniyordu. İkisi de 4. çizgiden atıyormuş.
Poyraz öndeyken geriye çekildiyse, İsmail de geriye
çekildi. Ama sorun Poyraz’ın “el ayarı” daha iyi olduğu için bir tek Poyraz’a haksızlık olduğunu söylüyorsunuz.
Çizgilerin değişmesindeki nedeni kendimce açıklamaya çalıştım.Bir yarışmacı ilk 4 oyun sonunda 3-1 önde olurken mi atış mesafesinin değişmesini tercih eder yoksa 3-1 geride olduğunda mı? Bu olay hangi isme yarar? Geride olan isim zaten o mekanizmada sert attığından diskleri tutturamadığı için atış mesafesinin geriye alınması sert atan isme (İsmail) yaramaz mı? O atış çizgisi geriye çekildiği için daha yumuşak atan isim (Poyraz) geriden atmaya başladığında daha hızlı atmaya başlayıp bu da onu sert atmaya zorladığından diskleri orada tutturamadığı için daha büyük haksızlık olmaz mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 20 Haziran 2021; 0:52:27 >
-
Final oyununda İsmail sattı mı sizce oyunu Aleyna’ya ?
Başta neden satsın zaten onu söylemeyecek diyordum ama Aleyna bir tane daha alırsa dokunulmaz oluyor,o detayı atlamışım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanki dayı gitmeden önce daha farklıydı hocam.
-
Hocam size ne söyleyebilirim ki?quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Bir yarışmacı ilk 4 oyun sonunda 3-1 önde olurken mi atış mesafesinin değişmesini tercih eder yoksa 3-1 geride olduğunda mı? Bu olay hangi isme yarar? Geride olan isim zaten o mekanizmada sert attığından diskleri tutturamadığı için atış mesafesinin geriye alınması sert atan isme (İsmail) yaramaz mı? O atış çizgisi geriye çekildiği için daha yumuşak atan isim (Poyraz) geriden atmaya başladığında daha hızlı atmaya başlayıp bu da onu sert atmaya zorladığından diskleri orada tutturamadığı için daha büyük haksızlık olmaz mı?
Alıntıları Göster
İsmail’in el ayarı geriye çekilmesiyle iyi oldu diyorsunuz.
En büyük haksızlık Poyraz’a oldu. Şimdi oldu mu?
-
quote:
Hocam size ne söyleyebilirim ki?
İsmail’in el ayarı geriye çekilmesiyle iyi oldu diyorsunuz.
En büyük haksızlık Poyraz’a oldu. Şimdi oldu mu?Ben bugünkü oyunda Ayşe'nin buna rağmen kazanamamasını kendi beceriksizliğine yansın olarak yorumladım ki (olay Aleyna'ya dok kazandırmaksa istediği kadar çabalasın Acun aldırmazdı) orda da zaten İsmail'e haksızlık yapıldığını belirtmiyor muyum? Ama yine de önde olan isimlere yaramaz devamlı bu atış çizgisinin değişmesi. Geçen sene 10a 9 biten bayrakta Sercan ve Cemal'in atış yaptığı halkalı bir oyun vardı o oyunda devamlı halka atışından önce çizgiler değişirdi o oyun aklıma geldi. 3-1 yapıyorsun gayet güzel gidiyor her şey sonra birden bire sıradaki ilk oyunda atış mesafen 3 çizgi geriye alınıyor. 1 çizgi 1 adım olsa tamam diyeceğim ama rakibi Aleyna'nın çizgisi asla değiştirilmiyor alışık olduğu yerden atıyor fakat Poyraz 3 adım geriye gidiyor. Sence burda iyi niyet var mı?
Ayşe İsmail oyununda bugün aynı şey yaşandıysa ss atabilirsin tartışalım diyorum ama önde olup kaybeden İsmail olmadı.
-
Uzattıkça uzatıyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Ben bugünkü oyunda Ayşe'nin buna rağmen kazanamamasını kendi beceriksizliğine yansın olarak yorumladım ki (olay Aleyna'ya dok kazandırmaksa istediği kadar çabalasın Acun aldırmazdı) orda da zaten İsmail'e haksızlık yapıldığını belirtmiyor muyum? Ama yine de önde olan isimlere yaramaz devamlı bu atış çizgisinin değişmesi. Geçen sene 10a 9 biten bayrakta Sercan ve Cemal'in atış yaptığı halkalı bir oyun vardı o oyunda devamlı halka atışından önce çizgiler değişirdi o oyun aklıma geldi. 3-1 yapıyorsun gayet güzel gidiyor her şey sonra birden bire sıradaki ilk oyunda atış mesafen 3 çizgi geriye alınıyor. 1 çizgi 1 adım olsa tamam diyeceğim ama rakibi Aleyna'nın çizgisi asla değiştirilmiyor alışık olduğu yerden atıyor fakat Poyraz 3 adım geriye gidiyor. Sence burda iyi niyet var mı?
Ayşe İsmail oyununda bugün aynı şey yaşandıysa ss atabilirsin tartışalım diyorum ama önde olup kaybeden İsmail olmadı.
Alıntıları Göster
Yukarıda da aynısını yazdım (ama oyunları karıştırdım)
İsmail’in geriden gelip kazandığı oyunda, İsmail’i öne çektiler Ayşe’ye haksızlık yapıldı diye bahane ediyorsunuz. Ayşe o oyunda aynı yerden atmaya devam etti. Ama İsmail’in öne çekilmesi size
göre Ayşe’ye haksızlık olmuş.
Bugün oynanan oyunda haksızlığı Poyraz’a yapıldığını söylüyorsunuz, İsmail’e değil. Bunun bahanesi ise “el ayarları”. Ayrıca Ayşe-İsmail oyununda da İsmail, Poyraz’ın attığı yerden atıyor.
Sabaha kadar tartışsak da bunun sonucu olmayacak.
Haksızlık yapılan sürekli Ayşe ve Poyraz sizin için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Berkay 2 tane almalı ya da birini İsmail almalı yoksa her türlü potada bir de bence bu oyunlarda dokunulmazlığın alınma sırası da önemli. Acaba İsmail Berkay ve Poyraz'dan önce kimi tercih eder herhalde önce Poyraz'ı söyler işte tam da o durumda yarınki dokunulmazlığı İsmail'in alması Berkay'ın işine gelmez son dokunulmazlıkta kesinlikle kendisi söylenir.
Gerçi Aleyna söylenirmiş son dokunulmazlıkta maviler tarafından kendi de onu söyler o zaman yarın İsmail alırsa daha çok işine gelir. Son dokunulmazlıktan ziyade. Ama yarın artık mavi takımdan biri alır ya da Berkay ben bunu düşünüyorum. Yarın Aleyna alırsa son dokunulmazlığa gerek kalmayacak İsmail'e de pek ihtimal vermiyorum. Bakalım kurguda sıra kimde.
Alıntıları Gösteraleyna alırsa niye son dokunulmazlığa gerek kalmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X