Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.628.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22952296229722982299
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: manifaturaci

Konseydeki adayın sızdırılacağına ihtimal vermemiştim ama gerçekleşti. Sabahtan beri batuhan sayfaları aday batuhan bu akşam oy atıyoruz diyorlardı. Bu olay survivor a büyük zarar verir işler çok saçma bir hal alır. Hadi kırmızı kazandı mavi kazandı sızdırmalarını anlarım da direk adayın isminin sızdırılması butun oylama sistemini çökertir.

bu yapılan sızıntı stratejiye de zarar veriyor. batuhan'ın 2.liğini bekledikleri için böyle bir şey yaptılar. simdi 1. olursa bütün planlar bozulacak bir anda herkes aday olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: T0RNAD0

Ee somer şef torpilide bi yere kadar götürüyor hocam.

Poyraz babasının çiftliği sanıyor. Gönüllüler iyice pohpohlamışlar balonu.

Alıntıları Göster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cemal can bu isodan daha delikanlı
    Adam nişanlısının terk etmesine bu kadar sinirlenmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: poly_d

bu yapılan sızıntı stratejiye de zarar veriyor. batuhan'ın 2.liğini bekledikleri için böyle bir şey yaptılar. simdi 1. olursa bütün planlar bozulacak bir anda herkes aday olacak.

Alıntıları Göster

Merak etmeyin hocam, konseyde ayakta duran şahıs neredeyse İsmail'in önünde eğilip onun emrinde olduğunu söyleyecekti, çok rahat 1. olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

Bu mesaj silindi.

İnsanlara EVLAT OLSAN SEVİLMEZSİN, VASFIN YOK, KARAKTERİNİ SORGULA, HAMSİ TAVA, LAN, KUMDA OYNA diyen güya lakabı pehlivan olan ama pehlivanlığın zerresini taşımayan Zenneyi mi savunalım? Söyle bize boş yorum yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 9 Mayıs 2021; 2:17:55 >
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Kılıcı kınından çıkardık hocam,herkes aklını başına alacak bundan sonra!!!
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    İrem Derici’den sonra 2. hayalkırıklığı. Ama olsun Her Şeye Rağmen mağdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82

bu sene hamdolsun sunucu dövüldü - tolunay reis..

sunucu yapımcı kudurtuldu - dora dayım..

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Kılıcı kınından çıkardık hocam,herkes aklını başına alacak bundan sonra!!!

baldızı için potaya giren adam gibi adam

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

LAVUK HARBİDEN MAĞDUR OLMUŞ

Hocaaaam  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• funky-nd kullanıcısına yanıt
    Hocam baldızı falan boşver,çok zekice bir hamle.Yarın kazanırlarsa sms birincisi Aleyna K’yı söyleyecek büyük ihtimalle,karşıdan da zayıf çıkacağı için karşıdan eleyecekler.Kaybederlerse de direkt Aleyna Ç yazılacak ve gidecek.Hiç risk almadan takımı koruma pozisyonuna girdik,haftaya bir çıkacağız gibi.
  • Poyraz -bana itici geliyor- yarışmanın doğal favorisi. Zeki,lider olaylara hakim vs. Ayrıca mağduriyet falan da kasmadan ilerliyor. Bu yönüne saygı duyuyorum.
    Ama performansı çok inişli çıkışlı. Ben şampiyon olurum havasını vermedi henüz. Kadınlardan son ay gaza basan olursa bir sürpriz gelebilir.

Tabi çok hakim değilim bu sezon, izlediğim kadarıyla gözlemlediğim bunlar, tarihe not düşmek istedim :)

• Hocalar İsmailin he he he gülme kısmını kesmişler mi göremedim

Ayrıca Dora-İsmail kavgaları da baymaya başladı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 9 Mayıs 2021; 2:37:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Poyraz -bana itici geliyor- yarışmanın doğal favorisi. Zeki,lider olaylara hakim vs. Ayrıca mağduriyet falan da kasmadan ilerliyor. Bu yönüne saygı duyuyorum.
    Ama performansı çok inişli çıkışlı. Ben şampiyon olurum havasını vermedi henüz. Kadınlardan son ay gaza basan olursa bir sürpriz gelebilir.

Tabi çok hakim değilim bu sezon, izlediğim kadarıyla gözlemlediğim bunlar, tarihe not düşmek istedim :)

Dora dayı için ne düşünüyorsunuz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Hocalar İsmailin he he he gülme kısmını kesmişler mi göremedim

Ayrıca Dora-İsmail kavgaları da baymaya başladı artık

Her zamanki gibi acurmedya hocam.....

Programın yapımcısı dayıyı linçledi bunlar daha neleri neler kesmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Her zamanki gibi acurmedya hocam.....

Programın yapımcısı dayıyı linçledi bunlar daha neleri neler kesmiştir

Alıntıları Göster

Hocam ben saldım ya çok uzattılar bu kavga mevzusunu, dayıyı kötü gösteriyorlar dayı da uzatıyor bazen, İsmail de pehlivan tamam ama kendine yakışmayan hareketler yapıyor söyleyince de sıkıntı vs. işte  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 9 Mayıs 2021; 2:39:46 >

• Bu hafta dayı yolcu. Sezon zaten bok gibiydi dayının gidişiyle de sıvayacak. Genel olarak vasataltı bı sezondu erken final yapıcam büyük ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeunes Turc

Bu hafta dayı yolcu. Sezon zaten bok gibiydi dayının gidişiyle de sıvayacak. Genel olarak vasataltı bı sezondu erken final yapıcam büyük ihtimal

Kapanışı yapıyoruz hocam  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 9 Mayıs 2021; 2:37:25 >

•  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
  • survivor tarihinde hiç bir sezonda bu yılki mavi takım kadar itici, sevimsiz ve karaktersiz bir takım görmemiştim ilerleyen sezonlarda da göreceğimi sanmam. her yıl bir takımda 3-4 karaker yoksunu olsada 2-3 efendi ve başarılı adam onları dengelerdi bu yıl hiç öyle bir şey yok. acun kırmızı takımın sevimsizleri merve ve sergenide mavi takıma yolladı ve çirkef takımı iyice içinden çıkılmaz bir hale soktu. normal sezonlarda eleştireceğimiz batuhan aleyna k gibi karakterler bile bunların yanında şirinler iylik timsali gibi duruyor resmen.

• 
Sayfa: önceki 22952296229722982299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.