🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1472. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
Güzellik olsun diye attım. Ne kıskançlığı hocam.. -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Ayşe daha iri hocam
Alıntıları Gösterzıpzıp...
-
Size kopya vereyim gönüllüler dokunulmazlık kazanınca kafasına bandana takıyordu akşam gönüllüler kazanmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: STMUSÇağrı'nın yarışma içinde kavga etmediği son bir isim kaldı artık.
Bu savaşı maalesef Çağrı kaybetti. Acun Çağrı'yı ağlattı
-
-
-
Çağrınında kimseye eyvallahı yok o sondaki bakışlar ne öyle sabaha kadar dişini göster bana dalacak gibi
Ulan remzi yaaa Çukur'dan geldiğin belli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerrard1903 -- 3 Nisan 2021; 0:41:29 > -
İlk haftalar herkesin elenir gözüyle baktığı (ben de dahil) Hanzade'deki ışığı taa o zamanlardan keşfeden Musashi hocamı tebrik ederim. Bravo hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498kaybettiğin önemli bir şey yok ama yarınki bölüm fena
Alıntıları Gösterburalarda olacağım gibi bakalım
-
İsmail aslında çok sakin adammış. O adadaki herkesi aynı anda üst üste koyabilecek birisi. Ama işte kendisini tutmasını biliyor. Bir gün patlatıcaklar adamı. İşte o zaman ne Turabiye benzer ne Atakana
quote:
Orijinalden alıntı: RedViper
İsmail aslında çok sakin adammış. O adadaki herkesi aynı anda üst üste koyabilecek birisi. Ama işte kendisini tutmasını biliyor. Bir gün patlatıcaklar adamı. İşte o zaman ne Turabiye benzer ne AtakanaBi halt yapamaz
-
2015>2021>2017>2016>geri kalanlar
katılanlar var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradamburalarda olacağım gibi bakalım
Alıntıları Gösterilayda'nın dünkü performansını izle hocam
-
soytarı ve zenne kelimelerinden dolayı puan cezası almışım
-
Kesinlikle katılıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: RedViper
İsmail aslında çok sakin adammış. O adadaki herkesi aynı anda üst üste koyabilecek birisi. Ama işte kendisini tutmasını biliyor. Bir gün patlatıcaklar adamı. İşte o zaman ne Turabiye benzer ne Atakana
Hayatta dövüşmeyi isteyeceğiniz son kişi güreşçidir.
Net söylüyorum.
Ne bir boksör, ne de aikidocu vb.
Bir güreşçinin yanına yaklaşamaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03soytarı ve zenne kelimelerinden dolayı puan cezası almışım
Derin Stevencılar şikayet etmiştir hocam
-
Aleyna K plan dahilinde mi hareket etti yoksa doğal mı davrandı bilmiyorum ama son 4 'ü garantiledi son haftalardaki duruşuyla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X