Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1474. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.623.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14721473147414751476
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
  • Sergen,Doğan,İlayda,Steve, Aleyna Ç ,Aleyna K.

Kim gidiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum yapmaya gerek yok görüyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayşeye adada yemek veriyorlar bence

• Acun adadaki açık büfeyi biraz abartmış galiba , Ayşe 1 haftada 5 kilo daha aldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: retro61

Sergen,Doğan,İlayda,Steve, Aleyna Ç ,Aleyna K.

Kim gidiyor?

böyle bir potada %40 sergen %40 aleyna ç %20 steven gider

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

böyle bir potada %40 sergen %40 aleyna ç %20 steven gider

Alıntıları Göster
    yuzde 100 steve gider

• quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

yuzde 100 steve gider

Alıntıları Göster
    Poyraz Reşat ayağına sıkmaz bence.

• Thor10dor kullanıcısına yanıt
    herkül olmuş la

• Aleynanın uçak mühendisliği okumadığına dair iddialar var

• bu keske tvde verilseydi

• quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

bu keske tvde verilseydi

şu konuşmayı survivor izlemeyen birine göster düşünür ki batuhan hergün 2 de 2 , 3 de 3 yapıyor ama batuhan tökezleyince takım oyun kazanamıyor

• Alinda98 kullanıcısına yanıt
    İnce mi var hocam yoksa ciddi mi😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 3 Nisan 2021; 18:12:22 >
  • Herkese merhabalar beni geçen sezondan hatırlayanınız vardır belki. Bu sezon fazla izleyemedim ama youtube'dan falan baktığım kadarıyla genel olarak yarışmacılar hakkında yorum yapabilecek kadar bilgim var ama maalesef yunus emre başkan gibi müridi olacağımız biri yok bu sene  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

Poyraz:Senenin alfası başlarda tiki bulup çok sevemesem de daha ileride ısındım ben bu

arkadaşa, 2 kezbana ve steve denen meriçe had bildirmesi hoşuma gitti muhtemel şampiyon.

Batuhan:Senenin mağduru. Adem'in mağdur tedrisatının yeni ürünü röportajlarını izlemeye tahammül edemiyorum bu herifin. Maalesef muhtemel final adayı ama şampiyon olamaz.

İsmail:Başpehlivan,ağırbaşlı biri gibi duruyor ama tartışmalarda pek ağırlığını koyamadı maalesef.Performansı gayet iyi ama bir yerlerde bir eksiği var muhtemel final adayı ama Poyraz'a yem olur bence.

Ayşe:Senenin güjlü kadını. Tam bir kezban,başlarda sevilmiyordu ama ne olduysa sevilmeye başladı.Final 4'lüsüne kalır 2'li koltuğa oturamaz.

Yukarıdakiler final 4'lümdü diğer arkadaşlar içinse;

Dora:İyi birine benziyor ama DH'nin niye bu kadar sevdiğini anlamadım.

Çağrı:Çok gülüyorum şu herife senenin tuzu biberi resmen Murat'ı kovalaması falan efsaneydi yolun açık olsun kral.

İlayda:Senenin güzel kızı baya sevdim bu arkadaşı çok tatlı duruyor saygılar şeker hanfendi.

Aleyna K:2 kezbandan diğeri Poyraz'dan yüz bulamayıp Ayşe'ye yanladı ama ondan da tekmeyi yedi galiba, biraz mağduriyet kasarak bir yerlere gelebilir ama final falan göremez.

Steven:Keşke yarışmada olsam da şu herifin ağzına yumruğumu soksam.

Berkay:Poyraz'ın kankası performansı efsane efendi birine benziyor ama maalesef Poyraz'ın gölgesinde kalıyor.

Eyyorumlamam bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Hocam şu mesaja sebepsiz gülüyorum ya

• dokunulmazlık spoileri

bugün büyük ihtimal gönüllüler kaybetmis. bu adam genelde biliyor.

• funky-nd kullanıcısına yanıt
    YETER!
  • Adada pokemon var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 3 Nisan 2021; 19:12:46 >
  • Dokunulmazlıkta yine halka atışı varmış net Gönüllüler kazanır Acun sen var ya sen çok çakalsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Eragone

Herkese merhabalar beni geçen sezondan hatırlayanınız vardır belki. Bu sezon fazla izleyemedim ama youtube'dan falan baktığım kadarıyla genel olarak yarışmacılar hakkında yorum yapabilecek kadar bilgim var ama maalesef yunus emre başkan gibi müridi olacağımız biri yok bu sene  

Poyraz:Senenin alfası başlarda tiki bulup çok sevemesem de daha ileride ısındım ben bu

arkadaşa, 2 kezbana ve steve denen meriçe had bildirmesi hoşuma gitti muhtemel şampiyon.

Batuhan:Senenin mağduru. Adem'in mağdur tedrisatının yeni ürünü röportajlarını izlemeye tahammül edemiyorum bu herifin. Maalesef muhtemel final adayı ama şampiyon olamaz.

İsmail:Başpehlivan,ağırbaşlı biri gibi duruyor ama tartışmalarda pek ağırlığını koyamadı maalesef.Performansı gayet iyi ama bir yerlerde bir eksiği var muhtemel final adayı ama Poyraz'a yem olur bence.

Ayşe:Senenin güjlü kadını. Tam bir kezban,başlarda sevilmiyordu ama ne olduysa sevilmeye başladı.Final 4'lüsüne kalır 2'li koltuğa oturamaz.

Yukarıdakiler final 4'lümdü diğer arkadaşlar içinse;

Dora:İyi birine benziyor ama DH'nin niye bu kadar sevdiğini anlamadım.

Çağrı:Çok gülüyorum şu herife senenin tuzu biberi resmen Murat'ı kovalaması falan efsaneydi yolun açık olsun kral.

İlayda:Senenin güzel kızı baya sevdim bu arkadaşı çok tatlı duruyor saygılar şeker hanfendi.

Aleyna K:2 kezbandan diğeri Poyraz'dan yüz bulamayıp Ayşe'ye yanladı ama ondan da tekmeyi yedi galiba, biraz mağduriyet kasarak bir yerlere gelebilir ama final falan göremez.

Steven:Keşke yarışmada olsam da şu herifin ağzına yumruğumu soksam.

Berkay:Poyraz'ın kankası performansı efsane efendi birine benziyor ama maalesef Poyraz'ın gölgesinde kalıyor.

Eyyorumlamam bu kadar.

Maşallah hocam hiç izlememişsiniz.

• 
Sayfa: önceki 14721473147414751476
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.