Dora dayımın şampiyonluk kupasını beraber kaldıracaklar hocam şu şekil ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1069. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Hocam forumun makus talihi bellidir boşuna ümitlenmeyiniz. Dayım bu talihi bozar mı bilemem -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Dora dayımın şampiyonluk kupasını beraber kaldıracaklar hocam şu şekil
Alıntıları GösterAdamlık kupasını beraber kaldırdılar hocam o bize yeter...
-
-
Hocam Çağrı eğer beklediğimiz konuşmayı konseyde yaparsa o kupayla beraber İstanbul'a döner. -
Doğan abisiz kalacak Doğan ı gönüllüler adasına yolla Acun....
Dayım ona sahip çıkar beraber zeytinburnu edebiyatı yaparlar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dayım kendinden güçsüzü ezmez koruyup kollar. -
Vay be bu günleri de mi görecektik.
Tam ÇAĞDOR başlayıp forum birlik olmuşken,ulan Acun... -
Belki uzak bir günde, büsbütün başka insanlar olarak tekrar karşılaşırız ve belki gülüşerek birbirimize ellerimizi uzatırız.
-
YouTube yorumlarında kızları ve Steven ı tutanlar Dora dayıma saldırıyor
Adamlar ŞER yuvası
Barış gitmese iyiydi verdiği röportajlarla güldürüyordu
-
Girl powerın ve steven anteninin akbili basılacak hocam!quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
YouTube yorumlarında kızları ve Steven ı tutanlar Dora dayıma saldırıyor
Adamlar ŞER yuvası
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Barış gitmese iyiydi verdiği röportajlarla güldürüyordu
Mimiklerim bile oynamadı hocam
Aleyna Ç yanlış taraftasın, Dora dayım gibi rehber dururkeb gittin seni konseyde ayağına çağıran ayşe ve aleynanın yancısı oldun..
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Mimiklerim bile oynamadı hocam
Alıntıları GösterHaksızlık ediyorsunuz hocam
-
Barış Özbek dandik paketten messi çıkartan adam gibi konuşuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Haksızlık ediyorsunuz hocam
Alıntıları GösterSaçından konuşmasına adapte olamıyorum hocam
çığırtının elendiğini mi düşünüyorsunuz gerçekten, anlatacak anlatacak en sonunda ''garip anam, gözü yaşlı beni büyütmekten beli doğrulmayan anam, ah anam ah, onun için gururumu çiğniyorum acun abey'' diyecek işte da
gerçekten ''elenmek istiyorum derse delikanlı adammış harbiden'' derim ama nerdeeee
-
Delikanlı adam devam eder...quote:
Orijinalden alıntı: Volpenotteçığırtının elendiğini mi düşünüyorsunuz gerçekten, anlatacak anlatacak en sonunda ''garip anam, gözü yaşlı beni büyütmekten beli doğrulmayan anam, ah anam ah, onun için gururumu çiğniyorum acun abey'' diyecek işte da
gerçekten ''elenmek istiyorum derse delikanlı adammış harbiden'' derim ama nerdeeee
quote:
Orijinalden alıntı: Volpenotteçığırtının elendiğini mi düşünüyorsunuz gerçekten, anlatacak anlatacak en sonunda ''garip anam, gözü yaşlı beni büyütmekten beli doğrulmayan anam, ah anam ah, onun için gururumu çiğniyorum acun abey'' diyecek işte da
İlk konseyde de sms birincisi olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X