Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1070. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (5 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.629.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10681069107010711072
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Volpenotte

çığırtının elendiğini mi düşünüyorsunuz gerçekten, anlatacak anlatacak en sonunda ''garip anam, gözü yaşlı beni büyütmekten beli doğrulmayan anam, ah anam ah, onun için gururumu çiğniyorum acun abey'' diyecek işte da  gerçekten ''elenmek istiyorum derse delikanlı adammış harbiden'' derim ama nerdeeee

İtiraf ediyorum ben de elenmeyeceğini düşünüyorum hocam, sadece acılardan prim kasmak istedim

• Volpenotte kullanıcısına yanıt

Sana gitme demeyeceğim

Ama gitme Lavinia

• ABİ ARTIK ÇAĞRI BU LAFLARININ ÜSTÜNÜDE GİTMEZSE YEMİN EDERİMKİ NONOŞ ÇAĞRI AFİŞLERİYLE TÜM BAĞCILARI SÜSLERİM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Saçından konuşmasına adapte olamıyorum hocam

Alıntıları Göster

Barış'ın saçından daha saçma bir şey yok diyordum, ta ki kapüşon takmaya başlayana kadar...

• Mayor of El Dorado kullanıcısına yanıt
  • BİZ TOLUNAY ÇAĞRININ GÜLÜŞÜNE CANIMIZI VERİRİZ!!!! ÇAĞRI ABİM GÜZEL ABİM BENİM İÇN VARLIĞI DÜNYALARA BEDEL OLAN BİRİCİK ABİM MEMLEKETE HOŞGELDİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 11 Mart 2021; 1:34:50 >
  • funky-nd kullanıcısına yanıt

hocam bu şiir için çığırtının dandikliğine uygun dandiklikte bir şiirdir diyebilirim 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

• D O R A

O A

R Y

A I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 11 Mart 2021; 1:46:41 >
  • Dünya hassas kalpler için cehennem...
    #çağdor
    #ethaneagle

•  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN Çağrı yarın ismini ya bu tahtaya yazdıracak ya da efsaneler arasına
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

D O R A

O A

R Y

A I

hocam dora dayı ifadesi r harfine benzemiş, doranın yaptığı rlere bir gönderme miydi bu

• quote:

hocam dora dayı ifadesi r harfine benzemiş, doranın yaptığı rlere bir gönderme miydi bu

Alıntıları Göster

Yok hocam daha dikkatli bakın orada Dora dayımın karakterini anlatan bir şifre var.

Ortada ki harfler(yani dayı yazısı) kaybolmuş,ne yapacağını bilemeyen insanları temsil ediyor.

Dora yazıları ise adeta bir duvar olarak hepsini tutan,koruyup kollayan bir temsil...

• quote:

Alıntıları Göster

Hüseyin formülü rafa kalktı, Şükrü formülünün R'si olabilir.

• öykü ile melis e iq muhabbeti yapan süper zeka barış eğer elenmişse çok iyi.

liderlik vasfı yok, tam bir varoş ağzı yani dilinin kemiği yok, sms te hep diplerde. psikolojik gücü ve yarışmada tutarlılığı da yok.

sonuçta biri sanki düğmeye bastı ve olaylar aynı gün meydana geldi.

bu arada çağrı gitmez. boşuna üzülmeyin.

çok yüksek ihtimal çağrı nın bihaber olduğu tiyatro.

murat tan başka müdahale edecek bir ton adam var orada. esat var, irem var. ne hikmetse hiçbiri karışmamış.

acun diskalifiye etse hemen eder. konseye çağırmaz.

"arkadaşıma yapılanı kabul etmiyorum. bırakırsan mutlu olurum" cümlesi aslında murat ı gömen bir cümle. ya madem çağrı arkadaşına, survivor kurallarına yanlış yapmış direk elesene.

topu adama atıyor. ben cezayı verdim benden çıktı oluyor. aslında murat a karşı çağrı yı kayırıyor.

• Dora dayı yakında Ayşeyi tatile çıkaracaktır müsterih olunuz

• Mersinaki yan hesaptan yazıp durma çık karşımıza

• quote:

hocam bu şiir için çığırtının dandikliğine uygun dandiklikte bir şiirdir diyebilirim 

hocam hic degismemissiniz, sizi 2015ten hatirliyorum. lornemalvo hocam vardi bi de. cok seviyeli yorum atardi. yeniler bilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 11 Mart 2021; 2:8:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çağrı gitmesin zaten onsuz survivor2021 olmaz zaten sıkıcı iyice sıkıcı olur saçma sapan batuhanı falan izleriz ki ben izlemem zaten gittiği an çağrının

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10681069107010711072
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.