< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1068. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü,
2 Mobil

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
-
Yalnız ilk kez fragmanda oyundan görüntü yoktu -
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Yalnız ilk kez fragmanda oyundan görüntü yoktuSteven'ın hain oyununun görüntüsünü koymuşlar, yetmez mi hocam
-
Poyraz ve Musashi bir süre ortamda yokken herşey yaşandı.
@Musashi-R
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
RIP
"Aptal, Rocky ile Apollo gibi olabilirdiniz aptal"
-
Oyunlardan daha büyük oyunlar dönüyor hocam. Bu efeciğe akbili basmak farz oldu -
EFECİĞİN AKBİLİNE BASILANA DEK AVATAR DEĞİŞMEYECEK...
-
Dora’yı çok sevmezdim açık söyleyeyim ama dün kavgayı ayırması ve sonra konseyde gerçekleri söylemesi,üzerine fragmanda Çağrı’nın gidişine duygulanmasıyla sempatimi kazandı.Adada da tek dursa keşke,Poyraz tayfayla bir olmasa,potaya girse de gitmeyecek çünkü. -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
RIP
Sende Dora...
-çağdor
-
Her şey seninle güzel yolda yürümek bile -
Edit bilen biri Çağrı Dora arkadaş şarkısıyla edit yaparsa süper olur.
Bir de Çağrı her şey seninle güzel editi de baya iyi gider. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dh_Elmander
Edit bilen biri Çağrı Dora arkadaş şarkısıyla edit yaparsa süper olur.
Bir de Çağrı her şey seninle güzel editi de baya iyi gider.Cennetten çiçek topluyorum da olabilir çağdor klibinde...
-
Hocam bugün forumda bayraklar yarıya çekildi. Arkadaş şarkısı biraz daha hüzünlü ya o yüzden dedim ama cennetten çiçek de olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: Dh_Elmander
Hocam bugün forumda bayraklar yarıya çekildi. Arkadaş şarkısı biraz daha hüzünlü ya o yüzden dedim ama cennetten çiçek de olabilirAşırı saçmalıyorum üzüntüden hocam kusura bakmayın..
-
-
Doğrudur hocam Allah kolaylık versin. Ne zaman güldü ki forumun yüzü -
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIEFECİĞİN AKBİLİNE BASILANA DEK AVATAR DEĞİŞMEYECEK...
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X