🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1071. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaAHHH BE HOCAM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Mersinaki yan hesaptan yazıp durma çık karşımıza -
Hocam harika olmuş -
Hocam steven
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
hocam hic degismemissiniz, sizi 2015ten hatirliyorum. lornemalvo hocam vardi bi de. cok seviyeli yorum atardi. yeniler bilmez.
Alıntıları Gösterhocam bu yorumunla beni iğnelemene helali hoş olsun diyorum, ne de olsa taa 2015ten gelen bir forumdaşlığımız var, vuran sen ol sorun yok
lorne büyük ihtimal seneye atakan da survivora katılırsa gelir tekrardan, ancheyi filan da göremiyorum mesela eskilerden pek, ben de olaylar başlayınca izlemeye başladım, hala yunus emre aleyna olayını çözmeye çalışıyorum mesela
-
Sağolun hocam, ağlarken hazırladım videoyu.
Tek gerçek DORA DAYI HAZRETLERİDİR. Geri kalan isimlerin gidiş türü bir cümlelik ufak detaylardır. Dora dayı şampiyon olacaktır. Hatta olmuştur. Geri kalan formalitedir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Volpenottehocam bu yorumunla beni iğnelemene helali hoş olsun diyorum, ne de olsa taa 2015ten gelen bir forumdaşlığımız var, vuran sen ol sorun yok
lorne büyük ihtimal seneye atakan da survivora katılırsa gelir tekrardan, ancheyi filan da göremiyorum mesela eskilerden pek, ben de olaylar başlayınca izlemeye başladım, hala yunus emre aleyna olayını çözmeye çalışıyorum mesela
Alıntıları GösterPehlivan Yunus Emre yanıkmış hocam Aleyna ya ama kültür çatışması var.Pehlivan ağzı açık Aleynayı izlemekle yetiniyor şu anda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gece gece komşularla aram kötü olacak hocam hüngür hüngür ağlattınız...quote:
Orijinalden alıntı: Maçuka
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
HASIMLARININ BİLE ADAMLIK İÇİN REFERANS VERDİĞİ ÜSTÜN İNSAN..
DORA DAYI..
BUGÜN NESCAFE GRANÜL KAHVE SEKTÖRÜNDE JACOS VE DİĞERLERİNİN AKBİLİNİ BASTIYSA SEBEBİ OLAN ÜSTÜN İNSAN...
DORA DAYI..
BU ÇÖP SENEDE ACUN REYTİNGLERDE PEPEYE BİLE GEÇİLDİ DENMİYORSA SEBEBİ OLAN YARIŞMANININ GURURUNU TOPLAYAN ÜSTÜN İNSAN..
DORA DAYI...
KİMSESİZLERİN KİMSESİ, BU MİLLETİN GÜR SESİ, ADAMLIĞIN SON NEFESİ, ERKEĞİN ENFESİ, RACONUN TEK ADRESİ..
DORA DAYI...
-
SABAH AKŞAM GÖMDÜKLERİ DORA DAYIYA, BAŞKANLARI ÇAĞRI ADAM DİYİNCE DERİN ÇAĞRICI KONSEY:
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82SABAH AKŞAM GÖMDÜKLERİ DORA DAYIYA, BAŞKANLARI ÇAĞRI ADAM DİYİNCE DERİN ÇAĞRICI KONSEY:
-
-
@Metz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 11 Mart 2021; 4:50:22 > -
Hocam.......,.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Hocam.......,.
Aycan Sultan beeee ayı gibi özlemişim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 11 Mart 2021; 5:8:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03@Metz
Müthiş hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 11 Mart 2021; 5:7:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X