< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 23 Mayıs 2020; 15:0:5 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Ben hangi marka olursa olsun olanı söylüyorum. Samsung u ben s4 almayın exynos çipleri dandik ve 4G/LTE desteklemiyor dediğimde millet HTC M7 Xperia Z gibi cihazlar karşısında samsung aldı. O cihazdan 1 sene önce çıkan motorola atrix de bile 4g modem vardı ve 4 te 1 i fiyataydı. 1 sene sonra Türkiye ye 4G geldi ve s4 ler LTE den mahrum kaldı. donanımı ve kasmasınıda söyledim. Şimdi ise sene olmuş 2020 yeni yeni konuşuyoruz. Meizu güncelleme almaz diye söylerim. Xiaomi yi malzeme ve kamera ve ses kalitesinden eleştiririm. Sony yi tasarım ve lojistik sıkıntısından eleştiririm. hiçbir firmanın eksiğini söylememezlik yapmam. Ancak Yazılım konusunda en fakir firmayı en zengini gibi göstermek

ıvır zıvır gereksiz şeyler yok telefon işini yapıyor bikere dönüp reset atmadım bu benim için yeterli performansına değinmiyorum zaten bilen bolir