Şimdi Ara

1000 Lira Pandemi Ön Başvurusu Başladı (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.484
Cevap
29
Favori
137.692
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de hala nisan ayından beri süreç devam ediyor diyor bunlar neye göre yatırıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akp kendi yandaşlarını doyuruyor, karar verilirken ihtiyaca değil parti üyeliği sorgulanıyordur, parti teşkilatlarında çalışan evi arabası olan 2. defa para yattı, işsiz kalanlara yine bir şey yok.
  • Bizim ailede üye olan yok. Ama bazı durumu iyi olanlara dayatmış. O konuda haklısınız.
  • 🏅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 5 Ağustos 2020; 1:59:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.sins

Ben de hala nisan ayından beri süreç devam ediyor diyor bunlar neye göre yatırıyor.
    Yukarılarda telefon numarası bıraktım büyük ihtimalle red yediniz arayarak öğrenin millet e 2 ci dağıtılmaya baslandi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

akp kendi yandaşlarını doyuruyor, karar verilirken ihtiyaca değil parti üyeliği sorgulanıyordur, parti teşkilatlarında çalışan evi arabası olan 2. defa para yattı, işsiz kalanlara yine bir şey yok.
    Öyle birşey varsa alanada verenede hakkım haram olsun

• Arkadaşlar ilkini alıp ikinci 1000 tl için sms gelmeyen var mı aranızda. İlkinde sms gelmişti gidip ptt den almıştık fakat ikinci için sms falan gelmedi ikincinin yattığına dair bir bilgide yok.
  • Bugün 1000 TL pandemi parası için vakfa gittik. Evde emekli varsa vermiyorlarmış. 3 aydırda edevlette vakfa iletilmiştir yazıyordu. Gitmesek kimsenin nihai sonucu söyleyeceği yok. Neymiş evde emekli varmış. anki dersinki trilyonlar alıyor evdeki emekli.
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Emekli maaşı na Allah geçinmek nasıp etsin diyenlere Allah ozaman anlarlar tek gelir

• bir defa aldınız, bir defa daha mı çıktı size

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S20FE

bir defa aldınız, bir defa daha mı çıktı size
    Hocam kız arkadaşım bir defa aldı. İkinci çıktı fakat ne sms geldi ne de banka hesabına para yattı. İkinciyi gidip ptt den sorduk yatırılmış, çektik parayı.
  • sms gelmediyse ikinci kez yattigini nerden anladiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: duygujuks

sms gelmediyse ikinci kez yattigini nerden anladiniz
    Hocam forumda ikincinin çıktığına dair yorumlar vardı, ayrıyetten kuzenimede ikinci çıkmış ibanına yatırmışlar. Bize mesaj falan gelmedi ama çıkmış olabilir diye düşünüp ptt ye gittik, kız arkadaşımın hesabına para yatmış 1000 tl olarak.
  • Ben nisan ayında başvurmuştum, mayıs ayında müşteri hizmetlerini arayıp başvurumun red yediğini söylemişlerdi. Ondan sonra daha da bir şey yapmadım. Biraz önce hesabıma ptt tarafından bin lira yatırılmış. Nasıl oluyor bu?

• Şaka gibi ya PTT ye gidiyoruz IBAN a gönderilmiş diyorlar...Hangi IBAN numaram bakar mısınız diyorum belli değil

Hesaplara bakıyoruz yatan birşey yok, karşımızda muhatap yok,ne biçim anlamadım

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Bana da ibana yattı dediler ptt çağrı merkezinden. Hangi iban dediğimde bilmiyorlardı. Gelen smste de banka hesabınıza yatırıldı yazıyordu. Fakat ptt şubeye gidipte orada baktıklarında ptt banka yatmış deyip oradan verdiler bilginize

• alvin83 kullanıcısına yanıt
    Valla birşey anladım ise Arap olayım hocam...PTT çağrı merkezini aradım oda EFT yapılmış diyor.. sizin dediğiniz gibi PTT banka yatmasın oradan cekemeyiz mi diyorum net bilgi veren yok

• başvuralı 4 ay oldu edevletten kontrol ettiğimde hala değerlendirme aşamasındadır yazıyor. virüs bitti para gelene kadar.
    bu şekilde bekleyen varmı?
  • Harika bir sistem oturtmuşlar. İşi olmayan uzerine malı mülkü olmayan yeşil karti olan adama bişey yattığı yok, işi sigortası olana pandemi donemi 1000 tl + Kurban arifesinde 1000 tl. Muhteşem bir sistem. Tabrik etmek lazim aile ve çalışma Bakanlığı'nı

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.