Şimdi Ara

TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
658
Cevap
9
Favori
718.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
836 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genel kullanıcı kitlesine ideal interneti sunmazlar. #istatistikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Download hızını tam alamıyoruz, siz uploaddan bahsediyorsunuz. Sanki download hız sorunu çözüldü
    Sanane milletin ne istediğinden? Sırf sende download hızı problemi var diye upload sorununu itibarsızlaştırıp ufak bir problemmiş gibi göstererek hiç yardımcı olmuyorsun. Upload sorunuda download sorunu gibi büyük bir problem. Madem destek vermek istemiyorsun en azından baltalama bunun düzeltilmesini isteyenleri.
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 13:57:56 >
  • Silinen mail adreslerinin ss lerini alan bir bordo bereli yokmu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fortnite30 F kullanıcısına yanıt
    turktelekomceo@turktelekom.com.tr

• erkan400 E kullanıcısına yanıt
    Hocam toplu liste vardı o varmı sizde

• Mail + Tweet desteği verildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrifaessa_TR

Bu tweetin altına Vodafone, Türk Telekom, Millenicom ve TurkNet gibi diğer sağlayıcıları etiketlerseniz dikkatlerini çekmiş oluruz.

----------
    Vodafone hesapları : @VodafoneDestek ve @VodafoneTR
    Türk Telekom hesapları : @TTDestek ve @TurkTelekom
    Millenicom hesabı : @millenicom
    TurkNet hesapları : @TurkNetDestek ve @TurkNet
    ----------
    turknetin upload hızları yüksek zaten
    hattın desteklediği kadar hız veriyorlar
    TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI]

• quote:

Orijinalden alıntı: karayelxyz

akk nin kaldırılmasına yönelik kullanıcılar tarafından onca propaganda yapılırken bu kimseler özellikle mesut abi o dönemki videolarında ya bu adamlar manyak mı neden kaldırsın yüksek ticari geliri var tarzı açıklamalar yapıyordu taa ki uzun uğraşlar sonucunda akk ler kalktı bu seferde kullanıcılarımız sayesinde kaldırıldı dedi ben sormak istiyorum acaba kendisi bu dönemde ne yapıyordu? forumdaki kullanıcılarla laf dalaşına girip neden akk kalkmaz neden kaldırılmıyor sanki sağlayıcıların yetkili ağzıymış gibi savunuyordu

sadece dh de değil diğer teknoloji haberi yapan sitelerde yada teknoloji platformlarında da görmedik 1 2 haber dışında bir destek

bugün editörler twitterdan 1 tweetle kendi işlerini çok güzel hallettiriyorlar ama böyle toplumun kanayan yarası olmuş şeyleri görünce nedense 3 maymunu oynuyorlar büyük firmalara karşı bakmayın biz bu insanları severiz sayarız ama kimse de o kadar masum değil :)

edit: öne çıkardım, konuya destek verelim
    O mesajlar öğrenilmiş çaresizliğin en güzel dışa vurumlarıydı. Toplum az da olsa artık bilinçlendi ve toplumu ilgilendiren konularda artık çok güzel bir şekilde birbirlerine kenetleniyorlar, bu da özgür platformların gücünün artmasına ve hükümetin bile geri adım atmasına neden oluyor artık. Mecbur dinliyorlar. 3-5 kişi olsa sustururlar ama milyonlarca kişi birden ortak payda da birleşince kanun bile değiştirdikleri oldu. Devam edin böyle, cehalete karşı en büyük mücadeleyi ve gücü birleşerek elde edebiliriz..

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    YAPA altyapısı için geçerli bu. Türk Telekom altyapısının kullanıldığı yerlerde 4 mbps veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

turknetin upload hızları yüksek zaten
    hattın desteklediği kadar hız veriyorlar
    TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI]

Alıntıları Göster
    turknet mi? aman kalsın sağ olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tlhxyz

YAPA altyapısı için geçerli bu. Türk Telekom altyapısının kullanıldığı yerlerde 4 mbps veriyor.
    o yüzden türk telekomun arttırması gerekiyor hızları.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Aynen, ipler onların elinde maalesef.
  • Şimdi evde internet gitti. Aradım o kadar bekledim bağlandık sonunda . Dedim DSL var ip alamıyorum. Cumartesi akşam saatlerine kadar arızalı görünüyor dedi. Yapabileceğimiz bir şey yok dedi. Benim conta yandı varmı bir anlayan?

• Sarsuk kullanıcısına yanıt
    İp alamıyorsan sorun modemden kaynaklı dsl de problem yoksa, farklı modem deneyin hocam.

Tabi bölgede arıza yoksa bunlar geçerli.

• https://twitter.com/hashtag/UploadH%C4%B1z%C4%B1Art%C4%B1r%C4%B1ls%C4%B1n

#UploadHızıArtırılsın TTNET çağ dışı upload hızımız ile online eğitim yapılamıyor, dosya paylaşılamıyor. UPLOAD hızı artırılsın! Hepimiz bu mesajı Retweet yapalım.

@krc_ysf @TurkTelekom @TTDestek @BTKgovtr

• Türk telekom bedava günahını vermez 24mb interneti 105tl satan insanlardan ne bekliyorsunuz.

• Arkadaşlar iyi güzelde çoğu kişi 16 mbps internet kullanıyo bu ülkede upload hızı artsın diyenlerin hızı 50 mbpsden aşağı değil upload hızı artsın kampanyası yerine altyapı arttırılsın kampanyası daha iyi olmazmı benim upload hızım 0.60 ben napıyım kullandığım internette bu istanbulda TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI]
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.