|
Mustafa Kemal'in askerleriyiz!
|
|
Ben hayatımda Türknet kadar dolandırıcı bir firma görmedim. Şimdi dava açacaktım bu konuya denk geldim. Avukatları aracılığıyla beni arayıp bilgi vermeden beni tehdit edip kullanmadığım parayı istediler. Ön ödemeli bir firmada son ay faturası nasıl çıkıyor anlamıyorum. Ve bu faturayı Türknet de bilmiyor avukat olacak sahış da. Zaten avukatta değiller. Almışlar işe 2 çömez takılıyorlar milleti darlayıp belki 3-5 krş daha dolandırırım diye. Arkadaşını getir kampanyasından 4 arkadaş getirdim 2 sinde 2 aydır internet yok gelen gidende yok. BTK konuyla ilgilenmedi. Tüketici Hakem heyetine sms mail dekont ve ses ve götüntü kayıtlarıyla basvuru yaptım. Bu firmadan uzak durun. |
|
Daha önce defalarca gönderdik. Kimse yardımcı olmadı BTK da işin ucunu bıraktı. Sizinle mahkemede görüşeceğiz. Siz burada milleti kandırmaya devam edin. Şeffaflık raporlarınıza yapmadığınız şeyleri ekleyin. |
Ayrıca avukat arkadaşlarınızın beni arayıpta tehtid ettiği ses kayıtlarıda mevcut. Nitelikli dolandırıcılıktan ve kasıtlı tehtidden maadi manevi tazminat davasıda açtım. Ne yazıkkı Türkiyede davalar 6 ay dan uzun sürüyor benim acelem yok. Kendim Tüketici hakem heyeti üyesiyim. Kendi dosyamı kendim imzalayıp gönderdim. |
|
Buyrun buradan devam edelim. PM Yok. Gerek yok açık açık yazışalım. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öncelikle Tesekkur ederim. Ama beni cok ugrastirdiniz. Bir daha sizinle calismak istememeye yemin ettirdiniz. İsterse megagigababa nette gelse Turknet almam. Tek sikintiniz musteri hizmetleri. Keske bu konuda daha duyarli olabilseniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|