|
|
|
|
|
|
Evet tam tahmin ettiğim gibi cevap verilmedi. Sıkıntı değil ben beklerim bakalım ne zaman ilgileneceksiniz. şikayet sonuçlarımıda buradan acıkca yazıcam. Herkes bilgilensin kimin ne kadar şeffaf oldugunu anlasınlar. |
Alt yapı sağlamsa kolay kolay hız düşmüyor. Kadıköy ilçesinde TurkNet oldukça iyi gözüküyor hız düşüşüşü veya ping dalgalanması yok.. |
|
|
Evet geçeli dün oldu bugün ekipten arkadaş kurulumu yaptı sonuçlar tatmin edici teşekkürler. |
Hocam halihazırda td-w9970 modem ile mi devam etmektesiniz ? Ben şuan TD-W9970 kullanıyorum , ara ara kopmalar yaşanabiliyor sizde de durum böyle mi ? Son firmwareden sonra kopma yaşamaya başladım eski firmwareye dönünce CWMP'yi kapasam bile yeniden güncelleme alıyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur5545 -- 1 Şubat 2021; 1:12:41 > |
Ben türknetten ayrılınca ilk Millenicom aldım. Berbat ötesi dolandırıldım. Onun konusu ayrı. Dönen oyunları geç anladım. yarım saat kullanıp iptal ettirdim. Şimdi Ttnetten 35 Mbit alıyorum evde bana yetiyor. Zaten evimde 2 internet var. 35 birisi 50-60 da diğeri derken 100 leri görüyorm. Hatta zaman zaman 110 lara çıktığımda oluyor. Ama gel gelelim bu kadar hız bana lazım değil. Stabil hız lazım. Eşim öğretmen EBA dan ders veriyor diye eve 2 tane internet bağlattım bu sorunlu süreçte. Birisi giderse diğeri kalsın diye. |