Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.976
Cevap
80
Favori
551.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kabul edilmesi iyi. En azından düzelebileceğini öğrendik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cem300 kullanıcısına yanıt

XR var, temiz kurulum yapmama rağmen normal de 1,5-2 gün giden batarya şimdi 1 günü ancak çıkartıyor...

• EknCn kullanıcısına yanıt

Yeni güncellemeyle pil sorunu halledilecektir..

• Cem300 kullanıcısına yanıt
    Valla mı

• Herkes pil sorunu yaşıyor ben niye yaşamıyorum arkadaş? 3 yıl oluyor İPhone X kullanalı 3 yıldır hiç bir şekilde bataryasını değiştirmedim hala aynı batarya sağlık %84. Benim pilim İOS 13 denen sorunlu (benim gözümde İOS 11’den sonra gelmiş en rezalet sürümdür.) sürümden daha stabil daha iyi pil ömrü sundu bana. İOS 13 varken sabah tam şarj çıkıyordum akşam %10 şarjım kalıyordu ya bekleme modunda bile şarj yiyiyordu şimdi İOS 14 ile akşam %28-30 arası bir pil ile dönüyorum kullanımımda değişen bir şeyde yok. Çok garip açıkcası ya telefonumu biri okudu ya da telefona içinde ki bir şey yaradı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pislickadam -- 4 Ekim 2020; 16:6:41 >
  • 14.0.1 ile pil performansım neredeyse eski günlerine döndü .. cihaz XsMax Saat 23.00 a geliyor şarjım hala %55 bu sürümden ultra memnun kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle 14.0.1 ile bir sebepten dolayı işlemci daha fazla çalışıyor. Zira 14.0.1'den beri telefon biraz daha sıcak çalışmsya başladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pilin daha fazla gitmesi ve ısınma olayı bende de oluştu.

• 14.3 14.4 vs çıkana kadar yüklememk lazım

• Abi rezalet bir güncelleme ya, dolandırıcı numarası arıyor ama ekranda Annem arıyor gözüküyo.

1 değil 2 değil sürekli böyle oluyor. Böyle bir rezillik olmaz.

Hayır ben de banka numarasıda kayıtlı banka arıyor diye gözüküp dolandırıcı ararsa ne olacak böyle salakça bir hata olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 5 Ekim 2020; 15:38:54 >
  • Şu an tek sorunum ısınma el yakan cinsten değil ama bariz ısınıyor kurcalayınca 14.0.1 - iphone 7

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 11 bu kadar rezil degildi. Ayni seylere defalarca dokunmaktan gına geldi sacma sapan hatalar.!!

• Telefon modeliniz X ise ekranınızda problem olabilir. Kronik sorunu var X lerin.

• 13 e geri dönmek istiyorum olabilirmi?

• maalesef imzalar kapatıldı

• Ben memnunum pilden.

• eorenc kullanıcısına yanıt
    Xs max cihazim 8 plus ipad 6 ipad pro iphone xr ile denedim hepsinde ayni sorun mevcut maalesef

• Merhabalar kullanmış olduğum XR cihaz da ios 14 Beta 2 yüklü lakin whatsapp üzerinden video gönderiyorum ve aldığım videolar dahil bunları izleyemiyorum tam erişim olduğu halde boş boş bekliyor sebebi nedir acaba

• Tvos a 14.0.2 geldi. İos ve ipados a da bugün gelir mi acaba?

• Bugünden itibaren bende de dokunmatik problemleri oluşmaya başladı.

Kendi kendine rastgele yerlere dokunmaya başladı , yazı yazamaz oldum ,4 defa yaşadım.

Kapatıp açana kadar düzelmedi.

6S/14.0.1

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.