< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
aslında kötü haber, bence kimse şuan mecbur değilse almasın. Yurtdışı sayfalarında amazon hediye kart alımına ekstra kampanya ile puan veriyordu. Zamanında çok yaptık. Kampanya yapsın millet değerlendirsin bu kadar ucuz muyuz?
|
|
fire tv , kindle vb. getirmek yerine hediye kartı getir amazon. sana övgüler düzecek saflar nasıl olsa bulunur.
|
|
bugün hem teknosa hem de carrefourdan Amazon kodu aldım. Başlayalı bir kaç gün olmuş. Haber vermeyip sessizce kendi alan arkadaşlara da teşekkür ederim, sayenizde bir kaç mağaza yetkilisi ile ahbap olduk. Direk onlardan haber alırım artık.
|
|
Taksit olmaması dezavantaj
|
|
amazon'un kendisi de satıyor.
https://www.amazon.com.tr/Amazon-307_TR_Email-Amazon-com-tr-Hediye-Kart%C4%B1/dp/B07SL6ZFGZ |
|
Amazon gitsin migros'la anlaşsın yoksa carrefour'la olmaz bu iş
|
|
Hayır satın alınan şeyler bakiyeden düşüyor.
|
|
alacağınız ürünlerin fiyatı sabit kalmıyor, ama şimdiden 10 yıl sonra satın alacağınız malın parasını ödüyorsunuz.
Bu nedenle hemen harcamayacaklar için dezavantajdır. Avantaj olması için n11 gibi çek satışı yapılması gerektiğini düşünüyorum. |
|
estağfurullah. kısaca kredi kartı diyor ki , şu kadar harca şu kadar iade al . teknosa veya carrefourdan bu kartı alıyor, alışverişi gerçekleştirmiş oluyor. iade geliyor. kartı da ihtiyaç olduğunda amazon'da kullanıyor . benim bildiğim bu. ayrıca bir durum varsa yazsın birileri yahu.
|
|
Diğer tarafta sayısız fırsat olduğu için bazı balıklar akıntının tersine yüzerler.Sebep her neyse, bir şey kesindir; kendilerini parçalaması uğruna akıntıya karşı gelmeleri gerekir. Akışı değiştirmek her zaman şu anın vadettiğinden fazlasına talip olmaktır. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 5 Aralık 2019; 1:56:16 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3F34F8FEB -- 5 Aralık 2019; 1:18:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
BAKARA suresi 114. ayet || Allah'ın mescitlerinde O'nun isminin anılmasını engelleyen ve ibâdet yerlerinin harap olmasına çalışandan daha zâlim kim olabilir! Böylelerinin, oralara korku içinde girmekten başka bir hakkı olamaz. Onlara dünyada bir rezillik, âhirette de büyük bir azap vardır. |
|
|