|
|
1- Darbeli tercihen Bosch marka darbeli matkap.
2- Kaliteli matkap delme uçları seti, ihtiyaca göre özel uçlar alınabilir, kesme, kırma vs için. 3- Şarzlı matkap-tornavida, iki bataryalı olması iyi olur. Bosch yada black decker tercihen 3- Cırcır tornavida seti, tercihen bosch kalın kumaş kılıfta olanlar çok kullanışlı, burdaki tornavida uçlarını şarzlı tornavida ile de kullanabilirsiniz. 4- Pense , çekiç, kargaburun, ingiliz anahtarı, el testeresi, balta, kerpeden, maket bıçağı gibi manuel aletler. 5- Kaliteli ve çok çeşitli vida-dübel-çivi seti. 6- Büyük boy ve orta boy kontrol kalemi 7- 5 metrelik uzatma kablosu 8- Metalik mezro (5m) 9- Kaliteli yapıştırıcı, silikon ve sıkma aleti, çift taraflı bant, izole tamir bantı 10- Elektrikli silikon yapıştırıcı ve çok sayıda uç. Tercihen dremel marka. 11- Kaliteli Lokma takımı, lavabo musluk söküm takımı için kovan uç, 12- Kaliteli Tornavida takımı. 13- Anahtar ve alyan seti 14- Su terazisi 15- Sıcak hava tabancası 16- Yedek civata, somun, conta, kablo vs. 17- 1 kg lık beyaz çimento ve alçı. ( herzaman lazım olur :) Aklıma gelenler bunlar, ben yıllardır bunları internetten temin ettim, eksildikçe veya bozuldukça-kayboldukça da internetten temin ediyorum. Aldığım markalar büyük oranda Bosch - Black Decker - Makita - İzeltaş gibi kendini ispatlamış markalar. Ucuz olanlarda denedim ama tecrübeyle sabittir kalite herzaman kalitedir. Yapacağın işe duruma göre ihtiyaçlar değişir, yukardakiler genelde her ortam ve durumda elinden geliyorsa seni kurtarır. Evde musluk değiştirmeden avize takmaya, korniş montajından mobilya montajına, ahşap veya demir kesiminden duvar delmeye kadar birçok işi kendim yaptım bunlarla... |
Dünyanın En İyi El Aletleri Markaları: İhtiyaçların için En Uygun Seçim
El aletleri, çeşitli ev iyileştirme ve onarım projelerinde hayati bir rol oynar. İster profesyonel bir müteahhit olun, ister kendin yap meraklısı, elinizin altında kaliteli el aletlerine sahip olmak çok önemlidir. Piyasada çok sayıda el aletleri markası mevcutken, en iyi markaları seçmek kafanızı karıştırabilir. Bu rehber, dünyanın en iyi el aletleri markalarını belirlemenize ve ihtiyaçlarınız için en uygun seçimi yapmanıza yardımcı olacaktır.
En İyi El Aletleri Markası Seçmenin Önemi
Kaliteli el aletleri, işleri daha verimli ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmeni sağlar. Daha uzun süre dayanırlar, daha iyi sonuçlar verirler ve işyerinde kazaları azaltmaya yardımcı olurlar. Dünyanın en iyi el aletleri markaları, üstün işçilik, dayanıklı malzemeler ve yenilikçi özellikler sunarak paralarının karşılığını fazlasıyla verirler.
Dünyanın En İyi El Aletleri Markaları
En İyi Anahtar Takımı Markası
En İyi Tornavida Markası
Yukarıda belirtilen markaların yanı sıra, Magnusson da kaliteli el aletleri sunan saygın bir markadır. Ancak, dünyanın en iyi el aletleri markaları arasında yer alıp almadığı konusunda net bir fikir birliği yoktur.
İhtiyaçların için en iyi el aletleri markasını seçerken, işin niteliği, bütçen ve kişisel tercihlerin gibi faktörleri göz önünde bulundurman önemlidir. Dünyanın en iyi el aletleri markalarından birini seçerek projelerini güvenle ve verimlilikle tamamlayabilirsin.
|
.......:::::::ySn:::::::.......
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifa51 -- 18 Haziran 2020; 19:35:49 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Labor markasını araştırabilirsiniz. tanınmış bir çok markadan daha iyi ve kalitelidir. ben sarjlı darbeli matkabını kullanıyorum 8014 kodlu, daha önce einhell vardı onu ikinci el olarak sattım :-) duyulmamış bir marka ama henüz 2 senedir Türkiye satışı var ama tüm ürünleri hem hesaplı hem de kaliteli. |