|
Bildirim
|
markette maden suyundan başka faydalı içecek yok ona da hile karıştırmasalar bari
|
soğuk çaylara bakıyorum %0.1 şu , % 0.1 bu var yazıyor.
1.5 litre de ![]() ne içiyoruz biz. |
beypazarı ve uludağ içiyoruz
adında kızılay olan her şeyden uzak duruyorum ![]() |
Ülkenin heryerinden bi katakulli fiskiriyor.
Algidanin türkiye ile ingiltere arasındaki aynı ürünün besin değeri ve iceriklerine Bi bakında 3. Dünya ülkesi yerine koyuldugumuzu anlayın. Ne zaman dur dicez. Amaaan. Boş ver boze bose olmoz... |
Sağlam bir avukat bulup dava açacaksın. Bu türk kahvesi satıp içinde kahve olmamasına benziyor. Içindekiler kısmı yazsa da aldatma söz konusu.
|
soner yalçın ın saklı seçilmişler kitabını okusanız marketten anca tuvalet kağıdı alırsınız...ambalaja giren her ürüne kanser ve zehir gözü ile bakıyorum ben..
gözünü para hırsı bürümüş para babaları sizin sağlığınızı mı önemseyecekti ? |
Halk bunların gözünde keko olduğu için küresel firmalar her şeyi yapar.
Zamanında Ülker içinde domuz yağı yok deyip onun haricinde glikoz, soya lesitin ne varsa katıyodu. Hiç bir firmayı yada partiyi körü körüne savunmayın. Dünya nufusu çok deyip halka zulmü görenlerin canı cehenneme |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 29 Eylül 2019; 13:30:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 26 Eylül 2019; 20:48:10 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 26 Eylül 2019; 21:12:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 26 Eylül 2019; 21:12:44 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 26 Eylül 2019; 22:33:26 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|