Şimdi Ara

Torku'dan Limonsuz Limonata(A101 içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
13.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. suçlu devlet-hükümet : Mevzuatı kodeksi onlar hazırlıyor.
    2. suçlu halk okumuyor , tepki göstermiyor.

Pınar mesela pipetto diye süt bazlı içecek çıkarmıs , besin değerleri yerlerde ama kutu süt kutusu.Yazık çocukların yağına bile göz dikiyorlar.

Halk almazsa herkes hizaye girer veya tepki gösterirse.
  • Arkadaşlar siz hasta olun ki şehir hastanelerine verilen garantiler dolsun. Sen bunu iç mide bağırsak kanseri ol şehir hastanesi garntisini doldursun.

• Ben ortada bi sahtekarlık göremedim. Torkuyu sevmem ama burda kötü birşey yok.
    İçeriği yazıyor, kimse kimseye zorla birşeyde satmıyor. Burda gıda dedektifi denen ne olduğu belirsiz grup suçlu. Tek amaçları marka isimlerine zarar vermek karalamak. İnsanlara korku salarak takipçi kasmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halk bunların gözünde keko olduğu için küresel firmalar her şeyi yapar.

Zamanında Ülker içinde domuz yağı yok deyip onun haricinde glikoz, soya lesitin ne varsa katıyodu.

Hiç bir firmayı yada partiyi körü körüne savunmayın. Dünya nufusu çok deyip halka zulmü görenlerin canı cehenneme
  • Doğal aroma verici diye yazmışlar limonu işte. Eser miktardadır ona şüphem yok.
  • Merkez Konya sanırım bu Torku’nun.

• herşey böyle ki, cappy'de de en az %10 meyve bulunur yazıyor sanki %10 çokmuş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

Ben ortada bi sahtekarlık göremedim. Torkuyu sevmem ama burda kötü birşey yok.
    İçeriği yazıyor, kimse kimseye zorla birşeyde satmıyor. Burda gıda dedektifi denen ne olduğu belirsiz grup suçlu. Tek amaçları marka isimlerine zarar vermek karalamak. İnsanlara korku salarak takipçi kasmak.
    Bi bitmediniz miltoncular. Sadece halkın küçücük bir azınlığı paraya bayılıp kalitelisini alabiliyor. Yarın çocuğun limonata istediğinde görürüm seni.

• Bim de ki sogukcaylarda da bir sey var mi acaba? Rengi biraz degisik ama tadi iyi.

• ambalajından belli zaten 5 para etmez bi ürün olduğu
  • Hazır konu açılmışken , sütte yağ olması normal değil mi ? Bugün sek süt aldım %3 yağ diyor. Tam yağlı inek sütü yazıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açıkcası bu marka ilk çıktığında çok Kaliteli ürünleri vardı sonrada parayı bulunca ürünlerin kalitesini ve lezzetini bozmaya başladılar Babam geçen gün bu markanın Kaşar peynirini almıştı Kaşar peyniri demeye dilim varmıyor resmen su gibiydi acayip yumuşaktı ve tadı çok kötüydü yiyemeden çöpe attık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaprince -- 28 Eylül 2019; 21:43:55 >
  • Bu ülkede ne yiyeceğimizi içeceğimizi şaşırdık artık zehirlenmek isteyen hazır gıda tüketmeye devam eder denetim yok yaptrım yok yolsuzluk hile çok.Ben Ambalajlı gıda tüketimini kestim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

beypazarı ve uludağ içiyoruz

adında kızılay olan her şeyden uzak duruyorum
    linki açıp okudunuz mu hocam?
    Uludağ: 3 kaynakta inceleme yapıldı. İkisinde nitrit ve amonyağa rastlandı.
  • vedat25617 V kullanıcısına yanıt
    beypazarı alıyorum zaten çoğu zaman uludağ her yerde yok ve sayısı çok az ama beypazarı her yerde
  • Torku'dan Limonsuz Limonata(A101 içerir)

Torku'dan Limonsuz Limonata(A101 içerir)

• kızılay sade soda en iyisi diye alıp içiyorduk konu içindeki mesajlardan sonra beypazarı mı alacaz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.