Şimdi Ara

Torku'dan Limonsuz Limonata(A101 içerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
13.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Markete göre üretimde tam bir sahtekarlık marka güvenilirliğini kullanıyorlar içerik yerlerde. Markalarda ticari kaygı yok demekki bunu kabul ediyor. Bu ürünün parasını verecek kişi benim kardeşim pazarlayan market değil herkes bilinçli olup tepkisini koyarsa böyle marka satmaya çalışmazlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanları A101, BİM gibi yerlerden alışveriş yapacak kadar alçaltanlar utansın.
  • moondaye M kullanıcısına yanıt
    Zaten 3. Dünya ülkesi olduğumuz için olabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Dondurma daha felaket durumda, aklınız varsa yemezsiniz. Ben evde yapıyorum %100 keçi sütünden, ama magnunun arkasına bakıyorum süt %1 sonra 6 tane lambo verirsin kar marjı yüksek çünkü.
    Saf keçi sütünden dondurma cok agir kokuyor olmasi gerek. Nasil yiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 29 Eylül 2019; 10:41:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

Ben ortada bi sahtekarlık göremedim. Torkuyu sevmem ama burda kötü birşey yok.
    İçeriği yazıyor, kimse kimseye zorla birşeyde satmıyor. Burda gıda dedektifi denen ne olduğu belirsiz grup suçlu. Tek amaçları marka isimlerine zarar vermek karalamak. İnsanlara korku salarak takipçi kasmak.
    Dalga mi geciyorsunuz? Urunun uzerinde limonata yaziyor ama limon içermiyor.

• Tmp341 kullanıcısına yanıt
    Kliktag ı yükleyeli marketlerden eli boş dönüyoruz barkod okutup rafa geri koymaktan file boş dönüyoruz... şalgam ya şalgam 4 çıkıyor tüketilmemeli diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

beypazarı ve uludağ içiyoruz

adında kızılay olan her şeyden uzak duruyorum
    Uludağ zaten Allahlık da, Beypazarı'nda da daha önceden Nitrat çıkmıştı. Hepsi aynı şeyin laciverti

• bir site vardı çogu popüler ürün içinde ne bulunuyor yenirmi yenmez mi die katagori yapmuşdı bulursam buraya link bırayakyım
  • tolgao2000 T kullanıcısına yanıt
    Tüketebilirsin, program sana mümkün oldukça tüketiminden kaçın diyor. Malzemeleri incele, en az katkı maddesi olan 4 ve altı puandaki ürünü al.
    Ben çoğu abur cuburu bıraktım bu sayede, şalgam da kırk yılda bir içiyorum. Çünkü o şalgamın içinde bir sürü katkı maddesi oluyor.

Ben 5 ise elimi bile sürmüyorum, 4 ise içeriğine bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 29 Eylül 2019; 16:29:11 >
  • Sanki diğer limonatalar çok sağlıklı limonun kilosu olmuş 10 lira adam ne koyacak içine kimyasaldan başka.

• Kimyasallarla limonata üretmişler vay be :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omega Speedmaster

Onda da aşırı oranda Nitrit-Nitrat olduğu tespit edildi (Kızılay)

http://www.sosyaltarif.com/maden-suyu-rezaleti/

Alıntıları Göster
    attığın linkteki kızılay maden suyu analizi;
    gayet sağlıklı diyor

https://www.helalplatform.com/tuketici/kizilay-soda-analiz-raporlari-yayinlandi/3391/

• quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

attığın linkteki kızılay maden suyu analizi;
    gayet sağlıklı diyor

https://www.helalplatform.com/tuketici/kizilay-soda-analiz-raporlari-yayinlandi/3391/

Alıntıları Göster
    Önceki Analiz sonuçları vardı, kaldırmışlar... Kaynak yenilendi

• Bilgisayar Virüsü kullanıcısına yanıt
    yazın pahalı olması normal
  • Bütün paketli gıdalarda bu tür hile hurdalar mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Dondurma daha felaket durumda, aklınız varsa yemezsiniz. Ben evde yapıyorum %100 keçi sütünden, ama magnunun arkasına bakıyorum süt %1 sonra 6 tane lambo verirsin kar marjı yüksek çünkü.
    Bu sene dondurmalardaki faiş fiyat artışından sonra bende evde yapmaya başladım. Dondurma diye senelerdir başka birşey yiyormuşuz...

Bu kadar olaydan sonra limonata kaldırılmıştır dedim, a101 de hala satışta
  • Yeşil sermaye işte. Akp çok sever torku'yu ve yönetenleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 29 Eylül 2019; 18:11:50 >
  • Ne bekliyordunuz ki?. Limon aromasi dururken Limon mu koyacaklar. Birde katki maddesi bulunman denilen ürünler var içerisinde emilgatör var emilgatör ney katki maddesi degil mi. Raf ömrünü uzatiyor. Size çikolata diye yedirdikleri şey varya yenilebili plastik işte plastik ten kakao yapiyor lar birçok maddenin Ana maddesi plastik. Glikoz o kadar ucuz ki Adam gerçek seker mi kullansin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.