Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
4.627
Cevap
131
Favori
391.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Fotoğrafını çekip tuketici.btk.gov.tr adresine ilgili adresi de yazarak düzenleme talep edebilirsiniz.

• Dostum bunun icin ne yapilmasi gerekiyor

• Tüketici talepte bulunuyor, ilgili işletmeci planlamasını yapıyor ve eğer uygun ise ve bütçesi çıkar ise uygulamaya geçiriyor. Bu aşamaların arası en az birkaç ay sürmekte.

• Selamlar üstat,

telekoma altyapı talebi için vereceğimiz dilekçede apartman sakinleri diye isimleri sallayıp imzaları da karalasak sıkıntı yaşanır mı? Prosedür gereği olduğundan kimseye ulaşamadım henüz apartmanda. Yeni binayız. O yüzden daha yönetici bile belirlenmedi. Maksat ciddiyeti anlatmak. Sen daha iyi yönlendirme yaparsın bu konuda sana sormak istedim. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Métropol kullanıcısına yanıt

Merhaba, estağfurullah hocam.

Maalesef yaptığınız doğru olmaz. En başta etik değil, ayrıca da projelendirme aşamasında bu talepte bulunanların isimleri de ilgili proje dosyasında oluyor. Gerçekle alakası olmadığı anlaşılır ise sizin de başınız ağrıyabilir, görevlilerin de. Bu tarz durumlara girmeyin derim. Bina yöneticisi vb. henüz belli değil ise, onun yerine binayı yapan müteaahhit firmayı yazabilirsiniz gerekli izni alarak.

• Twitterdan Yusuf Bey'e ulaştım. İletişim bilgilerimi istedi, umarım bir çözüme ulaştırabiliriz. Hangi ISS arasam olumsuz dönüyorlar. Türksat da aynı şekilde. Zor olmamalı bu kadar. Sene 2022 oluyor, Türkiye'de yaşadığımız şey adeta 1990'lar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Métropol kullanıcısına yanıt
    Çözülür insallah en kısa sürede. Resmi kanallardan taleplerinizi iletin lütfen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzun süren uğraşlardan sonra, 10 gün önce havai fiber döşendi, cumartesi kutuları koyuldu, dün sistemde aktif oldu. Dsmarta başvurdum telekoma talep gönderdi, artık son adım gelmeleri için bekliyoruz.

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

• Aquilani kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. :)

• Bir tecrübemi daha paylaşmak isterim, dilekçe şart değil fiber getirmek için.

Cimer, btk ve türktelekoma twitterdan yazdıktan 1-2 gün sonra bulunduğum ilçedeki türk telekom müdürlüğünden planlama yetkilisi aradı, kendisine derdimi anlattım, dilekçe vermeme gerek var mı dedim hayır yok, projeyi çizip onaya gönderiyorum dedi ve 1 ay içinde eve kadar fiber gelmiş oldu.

Bulunduğunuz ilçedeki planlama birimine bir şekilde ulaşırsanız çok hızlı ilerliyor süreciniz.

Hocam selamlar.

Cimer,Btk gibi kanallardan yazdığımız şikayet ve taleplerimiz esasen birer dilekçedir. Kanunen dilekçe hükmünde olduğundan dolayı yasal süresi içinde cevap veriyorlar, cevap vermedikleri durumda ise uyarı veriliyor diye biliyorum.

Bende türk telekom müdürlüğüne gidip dilekçe verdim fakat müdür ile görüştükten sonra dilekçem ortaya çıkarıldı ve aynen dediğiniz gibi proje çizilip genel müdürlüğe onaya gönderildi.Ben de bu arada Ümit inala mail attım ordan da aradılar ve projeyi onayladıklarını söylediler.2 aylık bir süreç oldu müdürün en son geçen hafta dediği şey ‘senin herşeyin tamam muhtara bilgi vereceğiz’ oldu.Bekliyorum aralıkta tt taahhüdüm bitiyor umarım yetişir

• blue1907 B kullanıcısına yanıt

İnsallah daha fazla gecikmeden hallolur hocam.

• Hiç o açıdan düşünmemiştim, haklısınız onlarda online dilekçe bir nevi. :)

ben de yazdım buralardan ama arayıp klasik yuvarlak konuşmadan başka birşey olmadı. talebiniz ilgili yere iletildi falan deyip geçiştirdiler. tekrar tekrar yazacağım bakalım.

• blue1907 B kullanıcısına yanıt
    Proje onay sürecindeyken onaylanıp onaylanmadığını Ümit Beye mail atarak mı öğrendiniz ?
    Bende bir ay önce müracaat edip sorduğumda bizim site ilgili projenin hazırlandığını ve onay sürecinde olduğunu söylemişlerdi.
    Onaylanıp onaylanmadığını yada hangi aşamada olduğunu merak ediyorum.

• yolcum kullanıcısına yanıt

Şöyle ki ümit beye daha önceden de mailler atmıştım fakat ozaman değerlendirilecek ve nezaman olacağı da belli olmaz gibi bir cevap almıştım.Daha sonra muhtarımız ve tt müdüründen gelen olumlu haberler üzerine ve mevcut tt aboneliğimdeki sıkıntılardan dolayı biran evvel sonuç almak adına tekrar ümit beye mail attım bana müdür tarafından altyapı geleceği söylendi nezaman yapılabilecek çünkü taahhüdüm bitmek üzere gibisine sorunca onaylandığını söylediler.Biz gerekli birimlere yetkileri verdik projeniz onaylanmış ama nezaman yapılacağı konusunda yine kesin birşey diyemeyiz dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aquilani

Uzun süren uğraşlardan sonra, 10 gün önce havai fiber döşendi, cumartesi kutuları koyuldu, dün sistemde aktif oldu. Dsmarta başvurdum telekoma talep gönderdi, artık son adım gelmeleri için bekliyoruz.

Dsmart salı günü fiber kurulum için Türk Telekoma talep gönderdi, aynı adrese geçiş değil de nakil olarak tanımlandırıldı, internetim kesilmedi.
    Az önce Türk Telekomdan aradılar cumartesi sabah 9 da müsaitseniz kuruluma geleceğiz dediler.

Estağfurullah. :) Aynen.

Hayırlı olsun. Modem ve Ont fotoğraflarını bekleriz :)

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.