Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ozqur17 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.623
Cevap
130
Favori
386.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lordert kullanıcısına yanıt

Tamamdır, gelecek olan yanıta göre daha detaylı konuşabiliriz konu üzerine.

• Bu yanit ttnet geldinitrazda bulunsamda ayni seyi yazip kapatiyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Btk dan yanit gelmedi aadece bu yazilanlarin aynisi evrak sekljnde eve postalandi

• hakanbay3737 kullanıcısına yanıt

Siz itiraz ettiğinizde tekrar işletmeci yanıt veriyor, tekrar itiraz edilir ise yanıttan memnun olmama durumu ile ilgili bu durumda son sözü BTK söylüyor. Talebinizi BTK kapatıyor. Bu yanıt ile KDK ya başvurabiliyorsunuz yani BTK dan alınan yanıt önemli hocam.

Size üstteki mesajlarımda verdiğim adreslere bir uğrayın hocam. Hangi müdürlüğe bağlısınız bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Ancak ilgili müdürlüklerdeki erişim planlama ile görüşürseniz hem daha net bilgi alırsınız hem de dilekçe teslim edebilirsiniz.

• Tammdir hocam tesekkur ederim dediginiz mudurluklere gidip gorusecegim

Rica ederim. Şansınızı deneyin belki tek seferde doğru yere gidersiniz hocam. Gelişmeleri buradan yazarsanız bizler de yorumumuzu katabilmiş oluruz. Saygılar

• Umarim olur gelismelerden haber verecegim

• bugün bunu takmışlar mesaiden sonra geldiğimde gördüm artık sona yaklaşıyoruz heralde ??

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen, hayırlı olsun şimdiden. Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

Tamamdır. Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

• Arkadaslar bizim sitedeki bloklara gelen fiber kabloda problem oldu, muhtemelen fare vs kemirdi. 2 blokta internet yok 1 haftadir, turk telekomu arayip duruyoruz tum blok olarak ama hic kimse gelmiyor. AYNI sorun diger bloklarda yasandi eskiden, 3 ayda falan geldiler herkes super online gecti. Suan bizde de boyle olucak gibi duruyor, bi sekilde bu adamlari getirtmenin yolu yok mudur. Yapacaklari tek islem blok arasi bir fiber kablo cekmek max 30dk ya hallediyorlar.. super online gecmesine gecerim ama suanki internetimden cok memnundum Ve fiyat olarak super online inanilmaz pahali zaten..

• Arıza kayıtlarınız aktif şekilde mi duruyor? Sonuçlanmıyor mu?

• Hocam btk ya şikayet kaydı oluşturmuştum üstüne birde ilçe müdürlüğünü aradım kablonetin detaylıca anlattım şebeke çekim talebi oluşturuyorum dedi sizin binaya inceleyip onaylarlarsa çekilir dedi binanıza

• lordert kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun inşallah çok gecikmez hocam.

• İnşallah

• Evet herkesin bi ton ariza kaydi var, hicbir sonuc yok. Yarin gonderiyoruz hemen diyen de var ama hic kimse gelmiyor. Ilginc ve uzucu bi durum.

• Arıza kayıtları da kapanmıyor bu arada doğru mudur? Arızayı gidermek için yasal süreleri var, o sürelerin dışına çıkamıyorlar esasen ama arızanın boyutunu bilmiyorum tabi.

tuketici.btk.gov.tr adresinden de kayıt açmanızı tavsiye ederim arızalarınızın sonuçlanmaması ile ilgili. Yasal süreler içerisinde sonuçlanmıyor ise bundan da bahsedebilirsiniz. Gelen smslerde genelde 48 saat yazar örneğin arıza çözüm süresi olarak.

• ANTON.k kullanıcısına yanıt

şimdiden hayırlı olsun. darısı başımıza:) hangi mahalledesiniz? ben karabağlar vatan mahallesi

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.