Şimdi Ara

Dragon Age Inquisition Türkçe Yama Çalışması Başladı! [AnimusProjesi.com] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
14
Favori
6.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
62 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler. 1 ve 3u oynadım. Dragon Age Origins benim için unutulmaz oyunlardan biridir. 3 ise 1in gölgesinde kalmasına karşın güzel bir oyundu kesinlikle.

2yi ise hakkında duyduğum yoğun kötü yorumlsr nedeniyle oynamamistim. 3te 2yi oynamamanin eksikliği hissediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Periah

Teşekkürler. 1 ve 3u oynadım. Dragon Age Origins benim için unutulmaz oyunlardan biridir. 3 ise 1in gölgesinde kalmasına karşın güzel bir oyundu kesinlikle.

2yi ise hakkında duyduğum yoğun kötü yorumlsr nedeniyle oynamamistim. 3te 2yi oynamamanin eksikliği hissediliyor.
    Öncelikle başkalarinin yorumlariyla asla hareket etme...böyle bir seriyi en başindan importlayarak oynarsan... seriyi daha iyi anlayacaksin.. unutma..
    Oyunu kendi bakiş acin ile oynamakta fayda var cok şey kaybedersin

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • AC oddysey Yüzdesi açıklanmadı bu ayın bir sıkıntı yoktur umarım kolay gelsin

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Daha geçen gün bakarak keşke türkçe yaması olsaydı dedim bakındım o kadar bulamadım.Sanırım daha öncede başlanmış bu oyunun cevirisine sonra iptal edilmiş.Destekliyorum Başarılar

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    İlk oyun her anlamda öyle güzeldi ki, ikinci oyunun büyük bölümü sanki fps (amacım bu oyunları kötülemek değil) oyunuymuş gibi daracık koridorlarda geçen bir yapıya girince olumsuz anlamda beni şoka uğratmıştı. Tabii başka zayıf yanları olduğu gibi güzel yanları da vardı. DA2 bana göre yapı olarak vasat, büyücü olarak oynaması zevkli yine de serinin genel hikâyesi bakımından önemli bir oyundu.

Inquisition için diyecek sözüm yok. Muhteşem bir oyun. Türkçe yamasının gelecek olması oyundan çekinen arkadaşlar için yararlı olacaktır.
  • Henüz foruma üye değilken bile başlığı açılsın diye dua ediyordum.😄Umarım mükemmel ötesi dlc leri unutmazsınız.Trespasser dlc'si,Dragon Age inquisition'ın "gerçek son"u gibi bir şey.Pek umudum yok ama umarım divinity 2 gibi çoook uzun bir zaman dilimi beklemeyiz.Aslında çok iddialı,hatta bu zamana kadar hiçbir çeviri ekibinin kalkış(a)madığı kadar iddialı bir işe giriştiniz.(Mass Effect andromeda,Dragon Age inquisition)Bu zamana kadar herhangi bir yamanızı iptal edip bekleyenlerinizi yarı yolda bıraktığınızı görmedim.Umudum çok yüksek inşallah başaracaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 5 Eylül 2019; 23:56:33 >

konu ile alakasız ama Assassin's Creed Odyssey çeviri durumu %88 de kaldı 2 temmuzdan beri güncelleme almıyor unuttunuz mu güncellemeyi naptınız 4 gözle bekliyorum o yamayı
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • Güncellemeleri facebook tan duyuruyorlar genelde. AC Odyssey yaması'nın bu ay içinde çıkacağını duyurdular, 10 eylülde oyuna gelecek discovery tour güncellemesi yeni bir sorun yaratmazsa inşallah bu ay çıkıyor.
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Arkadaşın dediği gibi abartıyorlar. Kötü bir oyun değil sadece biraz aceleye gelmiş birde oyunu 2 olarak değerlendirmemek lazım. D. Age 3 ü 2 olarak kabul edersek 1 ve 2 arasında ki bir oyun oluyor.

Alıntıları Göster
    Normalde oyunun adı zaten Dragon Age Exodus olacakmış.

Oyunla alakalı hiç haber yok. Durumlar nasıl acaba ?

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

Oyunla alakalı hiç haber yok. Durumlar nasıl acaba ?
    Aynen. Abonelere özel olarak yayınlanan bir bilgi de göremedim ben! Oysa ki en çok istediğim yamaydı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajapai

Yalvarırım mass effect i çevirmekten vaz geçin onun yerine xcom 2 çevirin
    Kıyasladigin oyunu görünce icim yandi , Mass effect gibi bir şahesere bunu yapamazsin.. Neler kacirdiginin farkında degilsin..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.